Forum
u92920
u92920
Hi.
Moje ime je Annabel Hogg.Stara sem 15 let.imam sestrico Klare ki je stara 11.In še brata Lukasa 16.
Bil je še dober mesec do konca šole in bliža se zadnji ples,ki ga sestavljamo mi 9razredi.Zelo si želim da bi na ples šla z Mayem.Bil je v isem razredu kot jaz in skupaj sva sedela in inštruriral me je matematiko.(nimam pojma)Vsakič ko je zraven mene zardim in odletil v čist drug svet!
In še moja najboljša prijatelja Ursha in Billy.Vsi mi govorijo da je biti čudno z fantom bff ampak mene to sploh ne moti,ker ga imam rada kot prijatelja in se zelo dobro razumeva.
Mama Aida me zelo usmerja na pravo pot in včasih je kar tečna zaradi slabih ocen.Ampak je še zmeraj moja mama.Oče Anton je tudi zelo prijazen.!Čeprav ni moj pravi oče.Je moj očim.Oče mi je umrl ko sem mela 8 let.Poškodoval se je na gradbišču ko je na njega padla težka utež.

1.del
dumb,dumb,dumb.....je začela zvoniti budilka.Bil je petek in bila sem zelo vesela ker je bil moj najljubši dan v tednu
oblekla sem se.Odpravila sem se po stopnicah in vzela zajterk in odšla do Urshe.Pritekla je ven in skupaj sve odšle do Billya.Na poti nisem gledala pod noge in sem se spotaknila in padla naravnost v Mayevo naročje.!Zasmejal se je medtem ko sem mu jaz visela v objemu.Prismuknjeno sem se nasmehnila in mu zlezla izpod objema.opravičla sem se mu in odšla v razred.Med uro Naravoslovja me je skos gledal.Malo mi je bilo nerodno ampak ušeč

Jaz:


Klare:


Lukas:


May:


Ursha:


Billy:

30. maj 2012
u85074
u85074
Neext :3 Neext :3
03. junij 2012
next
20. junij 2012
neext !
17. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg