Forum
u70306
u70306
тαℓє zgσ∂вιcα вσ gσνσяιℓα ρяє∂νѕєм σ ηєкєм ∂єкℓєтυ ρσ ιмєηυ αρяιℓ ƒℓσяєѕ кαтєяα נє кαя ѕє ∂α ηανα∂ηα ηαנѕтηιcα кι ѕє вℓιžα Ιȣ ℓєтυ, α ηєкαנ נє кαя ηє σѕтαηє ∂σℓgσ ѕкяιтσ.
April Flores katera na šoli slovi po najbolj zelenih očeh in dolgih laseh:

Savannah Nesca BFF in odlična lomilka možkih src:Boš bral/a???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. oktober 2012
next me zanima o čem bo govorila zgodba ker ima zanimiv naslov
15. oktober 2012
next!
15. oktober 2012
next
15. oktober 2012
u106984
u106984
nnext!! pa se strinjam s Kai§ha
15. oktober 2012
u70306
u70306
Torej za začetek kratek Nextt!

Bil je navaden dan in odšla sem proti šoli, mimo mene se je peljalo veliko prijateljev kateri se non stop važijo z njihovimi avtomobili, raje grem peš in s tem poskrbim zase in za ta planet ki bo tako ali tako nekega dne razpadel pod toliko umazanije in smeti. bil je seveda prvi šolski dan in zagotovo bodo kakšni novinci, tukaj sem drugo leto in sem že navajena nad tem da so vsi bolj grobi. Prišla sem do BFF in se nekaj časa pred poukom pogovarjala z njo, dokler na hodniku ne zagledam pašo za oči. Nikoli prej v življenju nisem videla tako lepega fanta resnično sem se zagledala vanj, dokler me ni Savannah dregnila ob roko da sem se zbudila.
Savannah: Apple kaj pa delaš?
April: Ti nisem rekla da me ne kliči tako?
S: Oprosti, kaj pa gledaš?
A: Tistega fanta tam ni vroč?
S: Res je baba, grem..
A: Čakaj kam pa greš??
Oh ta Savannah vedno nekaj naredi posvoje na srečo se je do sedaj vse dobro izteklo. Začel se je pouk pri katerem največkrat kar zaspim, ko je minila prva ura sem na srečo lahko šla na WC saj mi je bilo grozovito slabo, nimam pojma zakaj. Odkorakala sem na stopnišče in se tam vsedla ter stisnila k zidu kateri je bil splejan ob stopniišču.
Do mene je prišel tisti zelo hot fant in kaj je storil k večjemu mi je postalo še bolj slabo a sem se vspela zadržati.
Fant: Hey, kako ti je ime?
April: Meni je ime April, tebi?
Fant: Ryan.
A: Lepo ime.
Ryan: Hvala, pravijo da je neko dekle na šoli z čarobno zelenimi očmi in če se ne motim si to ti?
A: Ja, nisi veliko falil.
R: Hehe, vedno pravijo da sme pameten.
A: Pomojem bolj kot jaz.
Ko sem na seznamu videla da bomo drugo uro v razredih prav jaz in Ryan kateri je v 3 letniku sem se kar razveselila saj v življenju nisem videla lepšega fanta!

Ryan:15. oktober 2012
next!
15. oktober 2012
u106984
u106984
next!!
15. oktober 2012
nexttt
15. oktober 2012
neeext
15. oktober 2012
u30718
u30718
neext! :** <33
15. oktober 2012
neeext
15. oktober 2012
u70306
u70306
Slučajno sme se vsedla za mizo ko nanjo prisede Ryan. Malo sem se začudila kaj pa on počne za mojo mizo saj tam sedi Savann, že sem želela vstati a reče naj kar sedim in da me ni opazil da sedim tam. Na srečo bova tako sedela samo danes. A kar na enkrat se mi je zazdelo da on mora sedeti tam nisem pa vedela čemu imam take občutke ali zato ker je lep? Po pouku sem se odpravila peš, največkrat se z Savannah sploh ne pogovarjava saj v resnici nimam pravih prijateljev ker sem malce čudaška. Korakala sem domov kar sem komaj čakala. Lačna sem bila kot volk saj nisem cel dan nič jedla, po poti je do mene pritekel Ryan, nevem zakaj me ta srčkan tipček ves čas zalezuje?
Ryan: April, počakaj malo.
April: Kaj pa je?
R: Vem da te šele poznam ampak, prideš na zabavo?
A: Zakaj pa ne?
R: le pridi nekaj ti bom moral pokazati.
A: Bom poskušala, hvala!
R: Čaw.
Bila sme hkrati vesela hkrati pa malce zbegana saj je zabava že jutri! Stekla sme domov ter se preoblekla in odšla k mami ter jo spraševati če lahko grem.
Ker že dolgo časa nisem bila na zabavah mi je dovolila, z Savanno sva odšle v shop po majice in hlače za zabavo ter po darilo.
moja majica:

moje hlače katere so bile Savannina zamisel:

moji čevlji:
Ko si ej še sama nakupila sva odšle po darilo nato pa domov. Večer je minil kot tlesk. Zjutraj sme zletela iz posteleje in stekla v šolo, pouk je danes minil tako hitro da nisem imela časa gledati na uro. ko sme prišla domov sem poklicala Savanno, prišla je k meni igrale smo igrice in nekaj naredile, kmalu ej bila ura 6 zvečer in preoblekle smo se ter malce naličile okoli vratu sme si dala ogrlico nad očmi pa zelenkasto barvo, na ustnice sem si namazala gloss z vonjem po češnji, lase sem si že prej umila Savanna je odlična za frizure razčesala mi je lase kateri so se vlekli skoraj do riti potem pa nanje pošpricala nek sprej z srebrnimi bleščicami. Odpravile smo se v avtomobil saj ga ima Savanna ter se peljale k mestu zabave ura je bila pol osem kar pomeni da zamujamo pol ure a nič hudega. Prišle smo tja in zagledale hišo z velikim bazenom, prišle sva tja in voščile Ryanu vse najboljše ter mu dale darilo. Ryan me ej prijel za roko češ nekam te bom peljal punce so me gledale zakaj je ravno mene prijel za roko. Pripeljal me je na teraso zadaj hiše, tam sem zagledala teleskop ter mnoge slike volkov,konjev, mačk in vseh mogočih živali. Bilo je res lepo na nebu so se svetlikale zvezde, vsa navdušena sem gledala na okoli ter zagledala prav v kotu lep stol. Odšla sme do teleskopa Rayn mi ga je pripravil da sem laho pogledala skozenj in bilo je prekrasno videla sme zvezde planete kar me ej očaralo bolj kot kar koli. Ko sem se kmalu zvrnila po tleh me je prijel okrog pasu da nisem padla po tleh. Nasmehnila sem se mu ter se izgovorila da sem nerodna...

Če želite da nexttam čim prej mi v komentar napišite zakaj misliš da ima April tak občutek do Ryana?

Nextt!15. oktober 2012
u106984
u106984
neexxxxt!
15. oktober 2012
newem tvoj naslov mi je prvo deloval kot da se bo šlo o nečem čisto drugem ampak sedaj mislim da bo on lačen *njej* mogoče ker bo volkodlak
sory ker preveč bluzim
nexttt
15. oktober 2012
Nekštt! ja pomojem ma tak občutek ker se je zaljubila vanj?
15. oktober 2012
u70306
u70306
Kai§ha ja res malo preveč bluziš ampak s tem ni nič narobe, in nekaj se bo le dogajalo v tej zgodbi a to je šele začetek in je malo bolj miren potem pa bo kmalu akcija!
15. oktober 2012
neeext
mogoče je on volkodlak in ima ona naraven instinkt da se ga boji
15. oktober 2012
next!
16. oktober 2012
jst se strinjam z gray_girl + neeeext!!!
16. oktober 2012
u70306
u70306
Vzdignil me ej tako da sme spet stala na nogah nisem vajena tako visokih pet zato pa sem se jih sezula drugače bi se še kam zvrnila. Hodila sva po terasi saj je bila kar se da ogromna, vsedla sem se na rob ograje ter gledala na okoli, Ryan je prišel k meni in me prijel za roko ter me odpeljal po stonicah dol, natočil mi je pijačo in me odpeljal k DJ-ju kjer sem si izbrala musko katero naj bi želela poslušati. izbrala pa sem si tole:Vsi smo noreli po plesišču ko smo plesali na to musko, kmalu se mi je zazdelo da si moram odpočiti odšla sem k bazenu kjer na srečo ni bilo skoraj nobenega, za menoj so prišle 2 ošabnice Lizzy in Wikiy,.
Wiky: Kaj pa si misliš da si April?
April: Kaj pa je narobe?
Lizzy: To da si boš Ryana vzela zase, tu imaš prasica!
Lizzy me je pošpricala z nekim sokom Wikiy pa me je porinila v bazen na srečo sem si sezula čevlje da niso romalli v bazen skupaj z mano in oblačili. Ko sem priplavala na površje so se mi obe smejale ter odšle, ko sem padla v vodo sme se malce vdarila z glavo ob dno bazena saj so me pahnile v predel kjer je nižja voda, ravno ta trenutek je mimo prišel Ryan in videl kaj se je zgodilo, plavala sem nad površjem z malce okrvavelo glavo, počasi sem priplavala k robu bazena, prijel me je za roke in me potegnil iz vode, peljal me je v hišo kjer me je zavil v brisače, ura je bila že 1 ponoči in počasi se je zabava zaključevala, vsi so odšli ob 3 ponoči domov saj so bili tam od 7h nekateri že prej. Ryan mi je posodil majico da se nebi prehladila v mokri majici, ponoči se je kar prida shladilo zato sem ostala kar tam, prespala sem na kavču katerega je imel Ryan v sobi. Zjutraj sem se prebudila nekje okoli 10h saj je bila sobota ker smo začetek šole imeli v četrtek.
Moje obleke še niso bile suhe a sem vseeno želela Ryanu vrniti majico ker nio moje obleke tako mokre a je ustrajal naj jo obdržim, oblekla sem si hlače in obula čevlje in odšla dol k avtu saj me je Ryan zapeljal domov. Pripeljal me je pred hišo, stopila sem iz avta on tudi, odšla sva do praga.
Ryan: Hvala a si prišla.
April: Ni zakaj, še kdaj.
R: Se ti lahko nekako zahvalim?
A: Ni potrebno, imam vse kar potrebujem.
R: Mogoče tega nimaš...
Poljubil me je na lice in objel ter mi rekel naj za vedno obdržim majico, odkorakal je v avto jaz pa sem se le nasmehnila kajti vedela sem da tega res nimam in odkorakala noter. Mama me je le spraševala čigava je majica in kaj sme hotela povedala sem ji kaj se je zgodilo in kako je majica pristala na meni. ko je mama odšla na delo skupaj z očetom sem bila doma sama, bila sem na računalniku, ko prejmem grozen klic, klicali so iz policije da se je zgodila prometna nesreča ko je en bedak zapeljala v mojega očeta in mamo, na nesrečo nista preživela, ko sem slišala novico sem postala še bolj zgrožena, odšla sme na fb kjer me je kliknil Ryan.
Ryan: Oila.
April: O.
R: Kako si?
A: Ne preveč dobro ti?
R: Gre, zakaj pa si slabo?
A: Pred nevem če je več kot 5 minutami sem izvedela da sta mi straša umrla v nesreči.
R: Uboga ti, pridem pote da prideš malo k meni?
A: Če bo pomagalo da sem bolje volje, zakaj pa ne?
R: Prav, pridem sedaj pote.
Prekinila sva on pa je prišel pome z avtom, odpeljal me je prvo v mesto na sladoled kateri se je kar prilegel potem pa k njemu domov, in bilo je zabavno za trenutke sem pozabila da sem izgubila starše, na najhujše pa je soseda Ryana ravno Wikiy, ves čas je gledala skozi okno kaj počneva, kot da mi zavida kar mi zagotovo...

Nextt!!!


16. oktober 2012
u30718
u30718
neext! :** <33
16. oktober 2012
u106984
u106984
nnnext!!!!!!!
16. oktober 2012
neeeeext
16. oktober 2012
neeext!
16. oktober 2012
u70306
u70306
Sedela sva na balkonu na deki in gledala v nebo, ko sme imela roko na tleh sem slušajno čutila kako je Ryan položil roko na mojo, pogledala sem ga a le počasi odprla oči, v nejgovih očeh sem zagledala iskrice, počasi je svoje ustnice pribljižal mojim in kmalu so bile čisto skupaj, ko sv ase vstalila se je kar nna enkrat zvrnil name, po nekja minutah sva nehala in odpeljal me je domov saj je bila ura že okoli 10h. Doma sem sedela za mizo ko sem na enkrat zaslišala čudn zvok zadaj hiše, na tleh sme videla smeti in pomislila spet mačke, pobrtala sem smeti in jih vrgla nazaj v smetnjak. Minil je približno en teden ko smo v šoli izvedeli da gremo na taborjenje, daleč stran od tega mesta, v sosednjio državo. Potrenbovala sem starševsko potrdilo da lahko grem pklicala sem strica da je bil moj skrbnik, na srečo je dovolil da grem tja. Komaj sem čakala da bo napočil dan ko gremo tja in res je bilo tako, z Ryanom sva taborila skupaj v nem šotoru ki je bil dovolj velik za 4 osebe a sva se lahko razkomotila. Rzdelili smo si delo, in kje bomo bili prisotni. Bil je večer ko smo prižgali taborni ogenj, sedeli smo tam jaz pa sem slučajno s seboj prinsesal kitaro, od kar se družim z Ryanom sem bolj prilubljena na šoli. Okoli polnoči sem zaspala a me je kmalu nekaj zbudilo, odšla sem ven ko me je mikala nekaj svetloba ob reki tam v bljižini hodila sem proti reki, zagledala sme neke leteče stavrce ko so me zagledale so leteli proti meni, jaz sem tekla proč od njih saj sem vedela da to ni ravno dober znak, tekla sem ob reki in bežala pred tistimi stvarcami spotaknila sme se ob kamen in padal na tleh, stvarce so letele okoli mene ko nenadoma začutim da se dvigujem kar na enkrat pa padem po tleh in se potolčem po glavi ter popraskam, tam sem obležala nepremično do jutra...
Nexttt!


17. oktober 2012
u106984
u106984
【N】【E】【X】【T】【N】【E】【X】【T】【N】【E】【X】【T】
【N】【E】【X】【T】【N】【E】【X】【T】【N】【E】【X】【T】
【N】【E】【X】【T】【N】【E】【X】【T】【N】【E】【X】【T】
17. oktober 2012
neeeext!!!!!!
17. oktober 2012
NEEEEEXT!
18. oktober 2012
neeext
18. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg