Forum
Danes se počutim naravnost obupno! Kako naj se zberem pi razlagi g. Herlaha,če pa pred
mano v 3.vrsti sedi fant,na katerega sem totalno nora in ga nikakor ne morem zbiti iz misli?! No pa mi povejte,kako se naj zberem! Tako mi meša štrene,da sem še spat pozabila,ker skoraj vso noč sanjarim v 4 besedah. Ne me spraševat v kakšnih besedah,ker vam bom takoj zdaj ta trenutek povedala v kakšnih štirih besedah govorim.
Sanjarim v tem,kako bi nekega pristopil k meni in rekel: (prva beseda) Bi (druga) hodila
(tretja) z (četrta) mano ? No vidite,da sem že totalno zmešana! "Gdč. Perronih! Prosim odgovori na vprašanje!" sem kar naenkrat zaslišala opozorilo našega učitelja g.Herlaha,ki je kar pokal od jeze,ker ga prav nihče iz našega razreda ne posluša,ker nonstop naklada
v rastlinivah,ki trpijo v gozdovih.

Next?
11. avgust 2011
to sem jaz
12. avgust 2011
next!
27. november 2011
next
27. november 2011
"Aa, ja prosim gospod?" zmedeno vprašam. "Nekaj sem te vprašal!" Odgovori profesor in me zlobno pogleda izza ogromnih očal, ki mu sedijo na nosu.

Neumno se popraskam za ušesom in spoštljivo vprašam. "Oprostite lahko ponovite vprašanje?" Ves razred se mi smeji in zre vame. Učitelj g.Herlah obupano pobesi pogled nato pa zgrabi belo kredo in skoraj čez celo tablo z velikimi tiskanimi črkami napiše :
KATERA ŽIVAL ŽIVI OB ROBU GOZDA IN SE PREHRANJUJE Z BOROVNICAMI?
Učitelju se še enkrat opravičim in odgovorim-"Gozdna žival". Ves razred zopet napade val krohota in učitelj še bolj besen zbriše vprašanje, ter kredo zaluča ob tla. Zavlada tišina smrtno resni pogledi, ki se usmerjajo k učitelju.
"Tako obupnega razreda pa še ne!" zopet zavpije g.Herlah in nas smrtno resno pogleda.
"Gdč. Perronih jutri 3.uro ko imamo spet naravoslovje na urniku si vprašana!" Zaključi in takrat zazvoni zvonec in učitelj odide iz razreda. Oh... pa ne!
27. november 2011
next!!!
27. november 2011
nextttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27. november 2011
Neeext!
27. november 2011
hahah neext!!!!!!!!!!
11. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg