Forum
u93002
u93002
Čaww;**
No to je moja, prva zgodbica s tega profila, prav tako pa tudi prva, ki bo govorila o vampirjih.!
Jaz osebno upam, da boste zgodbo razumeli in jo radi brali, rada pa bi povedala tudi to, da se vsem, ki imajo v svojih zgodbah kaj podobnega opravičujem, samo, da teh zgodb res nočem fejkat in jih tut ne nameravam, nemorem pa pomagat, če imam slučajno kakšno podobno idejo ;'3
~~~【★】~~~
S tem, da sem vampirka, se nisem mogla sprijazniti do svojega 13-leta. Letos, ko sem jih dopolnila štirinajst, sem v natančno tistem delčku skunde, kot sem se rodila dojela, da je to moja življenska pot. Sprejela sem dejstvo, da ne bom nikoli več normalen človek, sprejela sem dejstvo, da me zaradi nenavadnih vibracij, ki jih nezavedno oddajam vsi na ulici čudno gledajo, čeprav izgledam kot povprečna najstnica. Sprejela sem celo dejstvo, da moram ubijati, da preživim.
Ugotovila pa sem, da imam neverjetne sposobnosti.
Bilo pa je eno česar nisem mogla dojeti; priklicala sem lahko vse štiri 'sestavine' iz katerih je nastal Darcula Lord prvi in najslavnjši vampir, ki naj bi bil že več tisočletij zaprt v svoji krsti. Te 'sestavine' so voda, ogenj, zli duh in prijazni duh. po knjigah, ki jih beremo v šoli sem izračunala, da tega nihče ni zmogel že 114 let, odkar je to uspelo Elizabethi Lord, ki naj bi bila hčer Dracule Lorda.
Če sem prav pomislila je moje ime Beth Drol, kar pomeni, da nisem povezana s temi strahovitimi predniki. Vendar sem se vseeno odločila; moje raziskovanje o štirih 'sestavinah', se ne bo končalo. Ko pa sem kasneje spet pomislila sem ugotovila, da bi se moje raziskovanje lahko končalo, če bi...Našla Elizabeth.!Jaz ;3
~~~【★】~~~
Ste za to, da nadaljujem.? Hope so..;**
05. junij 2012
daa..nextaj.!♥♥
07. junij 2012
u50602
u50602
jaa itakkkkk pikii ;333
nexii
07. junij 2012
u93002
u93002
Hwala punci, ker bereta mojo zgodbo, tole je nadaljevanje za vaju ;**
~~~【★】~~~
Želela sem najti Elizabeth, morala sem jo najti. Le ona mi bo povedala zakaj zmorem to.! Seveda bi Draculo Lorda našla še preden bi tlesknila s prsti, vendar stara izročila pravijo, da mora biti tisti, ki iz spanca zbudi D.L. smrtno kaznovan in mora umreti v trpinčenju s količki in česnom. Ob misli kako bi to izgledalo me je spreletel srh.
Odpravila sem se v knjižnico in brskala po knjigah. Rahlo sem pogledala polico, ki je stala zamaknjena v kotu, ko se mi je zazdelo, da sem zagledala iskrico. Odšla sem do tiste 'iskrice', za ketero sem bila prepričana, da je bil privid.
Kasneje sem pogledala knjigo, ki je stala za iskrico, ob pogledu na naslovnico sem obnemela, 'ժгսžﻨռรĸօ ժгενօ lօгժօνﻨհ' pogledala sem še avtorja, ki pa ga nisem mogla razbrati saj je bil tekst rahlo uničen in zabrisan..Stare knjige ;3
~~~【★】~~~
Ste za to, da nadaljujem.? Hope so..;**
09. junij 2012
u50602
u50602
jaaaaa neeext takoj
09. junij 2012
Nexteii.!< 3
09. junij 2012
Next!!
09. junij 2012
next
09. junij 2012
u93002
u93002
Hwalla.! Tale del je pa namenjen usem novim bralcem.!
~~~【★】~~~
Knjige si sprva nisem upala odpreti nakar sem zaslišala glas: "Usojeno ti je, da boš storila vse, da izveš odgovor.!!" Nisem vedela kdo je bil ali zakaj se je to vse sploh zgodilo. Le dvignila sem roko in začela prebirati knjigo.
Požirala sem stran za stranjo nato, Bum! Stavek, ki sem ga iskala, ki sem ga hotela najti.:
"Da ime avtorja je rahlo zabrisano, sicer pa sem jaz avtor, saj veš D.L."
To knjigo, te stavke lahko bereš le, če si potomec moje družine, verjemi drugi te knjige ne vidijo, ne najdejeo.
"Torej, če si res moj potomec, si dobro poglej svoje ime ter svoj priimek in opazil boš.!"
Pogledala sem svoje ime in svoj priimek, in nato kot strela z jasnega.!
Pogledala sem na svoj plakat na steni in na koncu teksta dopisala še vprašaj..Moj plakat ;3
~~~【★】~~~
Ste za to, da nadaljujem.? Hope so..;**
10. junij 2012
u50602
u50602
jaaaa next
10. junij 2012
Next!!!
10. junij 2012
Šeweda..nextay.!♥
11. junij 2012
Next.!
11. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg