Forum
Zaloputnila sem z vrati in se usedla na rob postelje vzela noge k sebi in začela jokati. Pa kaj je no a mi ne morajo plačat 100 evrov, da bi lahko šla za 1 teden na počitnice oz. šolo v naravi. Sem Lucy kličejo me Luc stara sem 14 let imam 1 leto starejšo sestro Emmo.

V sobo je prišla mami in rekla, da če bomo plačali šolo v naravi naj se kar odrečem novemu mobitelu. Skomignila sem z rameni "ok". Če bi mi to rekla lansko leto bi me brigal ampak zdaj pa ne saj sem zaljubljena Nika in imam samo zdaj pokazati oz. "zapeljati" Nika.

V ponedeljek smo se odpravili na morje oz. bazen. Videla sem, da bomo imeli različne avtobuse in to je bil problem ker je bilo premalo prostora sem morala iti na drug avtobus tam je bil Nik in prav to sem želela samo to nisem pokazala.

Pol bom dala daljši next ampak je to začetek in ja komentarji dobrodošli sploh pa next-i!!!

Lp.
09. marec 2014
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
09. marec 2014
next!!
09. marec 2014
Odšla sem na avtobus in se usedla tako, da me ni videl in, da lahko slišim v čem se pogovarjajo. Odpeljali smo se pogovarjali so se samo o puncah in slišala sem, da on nima punce. Bila sem presenečena saj sem pričakovala, da je lepotec s punci, ki je tudi lepa a ni imel punce. Avtobus se je ustavil in odšli smo v bazen razdeljeni smo bili v skupinah a jaz nisem bila v Nikovi.

Nisem znala plavati dobro a sem vseeno plavala žabico potem pa je prišel...........

Oprostite za kratek next a bo še danes nov.
12. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg