Forum
šє єηα мσנα zgσ∂вιcα. вιℓα вσ мαℓcє ρσѕєвηα, кєя ηє вσ вιℓα яανησ ѕяєčηα, αмραк ναм zαgσтανℓנαм, ∂α вσ ∂σвяα! нωαℓα, ∂α вєяєš!
∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊
Zaslišim težke korake, ki hodijo po skripajočih se stopnicah.
"Sranje!" tiho vzkliknem in pogledam Lukea, ki ni nič manj prestrašan, kot jaz. Porinem ga v bljižno omaro, nato pa se vržem na posteljo in začnem prebirati debelo knjigo.
Vrata se odprejo in skoznje vstopi teta Pruedance. Ko vidi odprto knjigo se nasmehne. Stopi bližje do mene in pogleda stran.
"Čez točno šestnajst minut bodi v dnevni sobi, da te vprašam," se hladno nasmehne, ter odide nazaj v spodnje nadstropje.
Luke pomoli glavo iz omare, pregleda, če je zrak čist, nato pa se skloni k meni.
"Najbolje, da grem," mi zašepeta na uho, ter na hitro poljubi na lice. Prikimam in se poskušam zbrati. Odide iz sobe na balkon, čez nekaj trenutkov pa že slišim zamolken odarec, ko pristane na tleh. Še nekaj trenutkov gledam za njemu in spet začnem brati.
Še bolj zagreto začnem brati. Šestnajst minut mine, kot blisk, zato se hitro odpravim v pritličje. Stopnice me izmučijo in končno prispem do dnevne sobe.
Teta Prue tiho gleda televiijo z mojim stricem Jamesom, sestrična Lisa pa nekaj tipka po telefonu. Namerno se zakašljam, da bi me kdo opazil. Nihče se ne premakne niti za milimeter.
"Teta Prue rekla si mi, da me boš vprašala," rečem sramežljivo in ji pomolim zvezek za Angleščino. Ta zvezek odrine nazaj in se spet posveti ekranu.
Obupano, ter glasno se odpravim po stopnicah, upajoč, da me opazijo. A nisem slišala nobenega zvoka, razen glasen zvok televizije.Zmedeno se vsedem na posteljo. Knjigo dam v šolsko torbo, sama pa se uležem na posteljo.
Zazrem se v fotografijo svojih staršev. Vsak dan mislim na njih, jokam zaradi njih, a to nič ne spremeni. Še vedno sem sirota, ki živi pri grozni teti, z važno sestrično in izredno naivnim bratrancem.
Ob misli na njih se zdrznem, nato pa mi po licu spolzi solza. Za tisto prvo solzo je prišel cel tok prozornih solz, ki so na postelji naredili mokri krog.
Sliko sem odložila nazaj na mizico in si obrisala solze z robom rokava. Zavila sem se v odeje in poskušala mirno zaspati.

zαѕlιšαlα ѕeм zvoĸ reševαlcα. oмoтιčɴo ѕeм ѕedelα ɴα αvтoмoвιlѕĸeм ѕedežυ, ѕтrмelα v мαтι ιɴ očeтα, oĸroɢ ĸαтerιн je вιlα celα lυžα ĸrvι. ɴeĸdo мe je zvleĸel veɴ, α poɢledα od ɴιjυ ɴιѕeм υмαĸɴιlα.
"ѕι v redυ?" мe je vprαšαl ɢloвoĸ ɢlαѕ, ĸι je odмevαl v мojι ɢlαvι. še vedɴo ѕeм ѕтrмelα v rαzвιтιɴe αvтα.
"мαмι, očι!" je v мojι ɢlαvι odмevαl vreščeč deĸlιšĸι zvoĸ.

Tiho sem kriknila in se obrnila proti oknu. Sobo je osvetljeval krajec lune. Obrisala sem si pot iz čela in se zavila nazaj v odeje. Izmisli nisem morala pregnati vsakodnevnih sanj. Zaspala sem, ko se je vzunaj že pripravljalo na vzid sonca.∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊
иeχт؟
12. februar 2013
next*
12. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeext!!
12. februar 2013
u108899
u108899
иeχт! pa še dons plosimmm <3
12. februar 2013
omg Špela nextat takoj.!
12. februar 2013
u82298
u82298
next Špela
12. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeext!! mojamoja špelaaaaaaa <3
12. februar 2013
Pikeci moji, hwalaa!< 33333
No nextaam, ko dobim še keii nextouu!
12. februar 2013
u114352
u114352
neeeeeeeeeeeeeext <333
12. februar 2013
u58303
u58303
next
12. februar 2013
u114563
u114563
Ta zgodbica ni moja ampak je od res ODLICNE pisateljice. Oglasujm pa zto, ker je izgubila ogromno bralcev in res je vredna branja. Zto PROSIM poglej in jo preber. Bos vidla navdusena bos.

http://www.igre123.com/forum/tema/won-t-stop-till-we-surrender-one-direction-an-ic/40992/1
12. februar 2013
u105785
u105785
Neeext
12. februar 2013
NEEEXTT
12. februar 2013
Hwala vseem!< 333
Pa oglašujejo lahko samo bralci!-.-
13. februar 2013
u115042
u115042
nexteej takoooj drgaač umreem:** tolk najbolš *w*
13. februar 2013
Danees nextam!;*
13. februar 2013
u122009
u122009
Špela nexti nujno! < 3
13. februar 2013∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊
"Ampak hočem nov telefon, mami!" je zaklical vreščeč zvok iz pritličja. Vstala sem iz postelje in jo postlala. Odpravila sem se iz sobe po škripajočih stopnicah.
Ko sem prišla v drugo nadstropje sem odhitela v kopalnico. Uredila sem se, ter odšla v dnevno sobo iz katere se je slišalo vreščanje.
"Mami hočem nov telefon!" je kričala Lisa in hodila za teto Prue. Nihče me ni opazil, ko sem si pripravila zajterk. Stric James je bral časopis in pil kavo, bratranec Jake je tipkal po telefonu, mala sestrična Jessy pa je gledala risanke. Teta Pruedance je hodila po svoji pisarni, ki je bila v kotu dnevne sobe in iskala zapiske, Lisa pa jo je že drugi teden prosila za telefon. Novega je dobila za lanski božič. Ampak ona ni zadovolnja z temu. Želi boljšega, medtemu, ko jaz nimam telefona, pa čeprav sem najsterejši otrok v družini.
"Lisa že tako imaš novega. Darilo za božič bo bilo veliko boljše od telefona, verjemi," ji je rekla živčno in prebirala mapo. Lisa je jezno odhitela v svojo sobo in zaluputnila z vrati.
"Me lahko kdo pelje v šolo?"sem rekla tiho. Pri njih sem bila vedno sremežljiva, čeprav v šoli nisem niti malo. Pruedance se je vsatavila, se zlobno nasmehnila in oprla usta, da mi nekaj pove.
"Ti smrklja, pojdi pa kar peš!" je zabičala in me odinila, da se je lahko pribila do kuhinje.
Žalostno sem lovila ravnotežje, da nisem padla na marmor.
Odpravila sem se na podstrešje v svojo sobo in pograbila šolsko torbo.Odšla sem v pritličje in si obula moje edine čevlje za zimo, nato pa odšla na ulico. Soseka v kateri živim je umirjena. Nikoli ne nobenih napadov in sosedje se razumejo med sabo. Jaz se z njimi ne morem razumeti najbolje, saj jim je teta o meni povedala ogromno laži. Zdaj me imajo za izobočenko. Kakor vedno, sem jaz vsega kriva.
Na ulici ej bilo snega do mojih gležnjev in v šolo sem prišla z premočenimi kavbojkami.
"Ella!" je zaklicala Samantha, takoj, ko me je zagledala. Sicer ni ravno najboljša prijateljica, a je ena izmed redkih s katerimi se lahko razumem.
"Sam!" sem ji zaklicala in jo objela. Nasmehnila se mi je in pogledala v telefon.
"Kako kaj doma?"mejevprašala in se še vedno smehljala.
"Kakor vedno. Nevidna," sem ji odgovorila in skupaj sva se odpravile do šolskih vrat.
"Jutro, Ella,"mi je zašepetal glas za mano na uho. Sam se je nasmehnial in odšla naprej.
"Jutro, Luke," sem ga pozdravila in objela. Ni moj prvi fant. Pravijo, da sem podobna svoji mati. Fante menjam kot srajce, a od njih se pa težko ločim.
"Kako smo?" me je napadel z vprašanji in povlekel v notrajost šole. Če bi Lisa ali kdor koli vedel, da imam fanta, bi bilo doma hudo.
"Zdaj super," sem rekal, ga hotela poljubiti, a naju je prekinil zvonec."Danes spet pri meni?" sem rekla, ko sem vzratno hodila proti učilnici. Pokimal je in se nasmehnil. O bog.Stekla sem v učilnico za Angleščino. Iz torbe sem povlkla kemični kuli in počakala, da razdeli teste.

Sneg je zametaval ulico. Bila sem izmučena. Celih dvet ur, poslušanje snovi, ki jo bomo imeli v drugem polletju.
Odklenila sem vrata hiše in planila v prostor v katerem je odmevalo petje. Lisa je učitno že doma. Ko sem hotela stišati glasbo, neke skupine me je udarila po roki.
"Nič ne boš Ella! Saj ni moreš tega delati v tuji hiši!" je v smehu zakričala, da je preglasila glasbo.
Jezno sem se odpravila na podstrešje, na keterem se skoraj ni več slišalo glasbe.
Naredila sem nalogo, nato pa čakala, da pride Luke.
Ob petih sta domov prišla James in Preu, ter mi naložila cel kup opravil.
"Potrebujem nove zimske čevlje," sem začela temo, ko sem zlagala posodo v pomivalni stroj. Teta je prhnila, vstali pa so me ignorerali.
"Sanjaj," mi je rekla hladno in naprej jedla neki ietno juho.
"Si lahko potem Lisine sposodim?" sem poskušala riniti naprej. Lisa se je obrnila in planil v smeh. Teta je odmikavala z glavo in se med temu režala.
Zakaj moram imeti taiko s***ano življenje ravno jaz?
Ella:∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊
Ima kdo kakšno teorijo?
Mnenje, kritike, pohvale...?
Next?
13. februar 2013
u114563
u114563
Neeeeeeeeeeeeeext
13. februar 2013
u115042
u115042
neeext:*

pohvala: ful dobra zasnova zgodbice<3
13. februar 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
Full zakon!!!!!!!!!! ********
13. februar 2013
u122009
u122009
next!
Really the best story! < 3
13. februar 2013
Hwalaa!^^ Ju3 next!
13. februar 2013
ful dobr
next!!NUJNO!!
13. februar 2013
next.!
13. februar 2013
next
13. februar 2013
next !!!
13. februar 2013
Hwala vseen!;**
13. februar 2013
natej zgodbi maš šanso da dobive bralce nazaj veš.?
13. februar 2013
Ja vem!xđ
13. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg