Forum
šє єηα мσנα zgσ∂вιcα. вιℓα вσ мαℓcє ρσѕєвηα, кєя ηє вσ вιℓα яανησ ѕяєčηα, αмραк ναм zαgσтανℓנαм, ∂α вσ ∂σвяα! нωαℓα, ∂α вєяєš!
∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊Zaslišim težke korake, ki hodijo po skripajočih se stopnicah.
"Sranje!" tiho vzkliknem in pogledam Lukea, ki ni nič manj prestrašan, kot jaz. Porinem ga v bljižno omaro, nato pa se vržem na posteljo in začnem prebirati debelo knjigo.
Vrata se odprejo in skoznje vstopi teta Pruedance. Ko vidi odprto knjigo se nasmehne. Stopi bližje do mene in pogleda stran.
"Čez točno šestnajst minut bodi v dnevni sobi, da te vprašam," se hladno nasmehne, ter odide nazaj v spodnje nadstropje.
Luke pomoli glavo iz omare, pregleda, če je zrak čist, nato pa se skloni k meni.
"Najbolje, da grem," mi zašepeta na uho, ter na hitro poljubi na lice. Prikimam in se poskušam zbrati. Odide iz sobe na balkon, čez nekaj trenutkov pa že slišim zamolken odarec, ko pristane na tleh. Še nekaj trenutkov gledam za njemu in spet začnem brati.
Še bolj zagreto začnem brati. Šestnajst minut mine, kot blisk, zato se hitro odpravim v pritličje. Stopnice me izmučijo in končno prispem do dnevne sobe.
Teta Prue tiho gleda televiijo z mojim stricem Jamesom, sestrična Lisa pa nekaj tipka po telefonu. Namerno se zakašljam, da bi me kdo opazil. Nihče se ne premakne niti za milimeter.
"Teta Prue rekla si mi, da me boš vprašala," rečem sramežljivo in ji pomolim zvezek za Angleščino. Ta zvezek odrine nazaj in se spet posveti ekranu.
Obupano, ter glasno se odpravim po stopnicah, upajoč, da me opazijo. A nisem slišala nobenega zvoka, razen glasen zvok televizije.Zmedeno se vsedem na posteljo. Knjigo dam v šolsko torbo, sama pa se uležem na posteljo.
Zazrem se v fotografijo svojih staršev. Vsak dan mislim na njih, jokam zaradi njih, a to nič ne spremeni. Še vedno sem sirota, ki živi pri grozni teti, z važno sestrično in izredno naivnim bratrancem.
Ob misli na njih se zdrznem, nato pa mi po licu spolzi solza. Za tisto prvo solzo je prišel cel tok prozornih solz, ki so na postelji naredili mokri krog.
Sliko sem odložila nazaj na mizico in si obrisala solze z robom rokava. Zavila sem se v odeje in poskušala mirno zaspati.

zαѕlιšαlα ѕeм zvoĸ reševαlcα. oмoтιčɴo ѕeм ѕedelα ɴα αvтoмoвιlѕĸeм ѕedežυ, ѕтrмelα v мαтι ιɴ očeтα, oĸroɢ ĸαтerιн je вιlα celα lυžα ĸrvι. ɴeĸdo мe je zvleĸel veɴ, α poɢledα od ɴιjυ ɴιѕeм υмαĸɴιlα.
"ѕι v redυ?" мe je vprαšαl ɢloвoĸ ɢlαѕ, ĸι je odмevαl v мojι ɢlαvι. še vedɴo ѕeм ѕтrмelα v rαzвιтιɴe αvтα.
"мαмι, očι!" je v мojι ɢlαvι odмevαl vreščeč deĸlιšĸι zvoĸ.

Tiho sem kriknila in se obrnila proti oknu. Sobo je osvetljeval krajec lune. Obrisala sem si pot iz čela in se zavila nazaj v odeje. Izmisli nisem morala pregnati vsakodnevnih sanj. Zaspala sem, ko se je vzunaj že pripravljalo na vzid sonca.∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊∆◊
иeχт؟
12. februar 2013
u122009
u122009
neext!
zelo lep začetek!< 3
14. februar 2013
To maš tisto ta drugo!-.- To sem zasrala, tko, da beri tisto ki ima isti naslou!
14. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg