Forum
Odločila sem se, da bom tudi jaz pisala zgodbo. Če vam kaj v zgodbi nii všeč mi prosim povejte!
03. november 2013
KRVAVI DIAMANT
03. november 2013
Bila sem navaden, povsem povprečen človek – navdušena nad krvavimi filmi in vampirji. V bistvu navdušena nad vsem kar je bilo nadnaravno. Kasneje pa se je izkazalo, da moje poslanstvo ni biti povsem navaden človek. Rojena sem bila za nekaj več – rojena za nadnaravno. Toda če hočem povedati zgodbo moram začeti na začetku. Torej začetek zgodbe:
IME: Roxy PRIIMEK: Hay STAROST: 13 let (zakleta leta) RAZRED: 8.a HOBIJI: Gledanje krvavih filmov, vampirji, čarovnija, nakupovanje, glasba, branje.
Ura je 07.00 zjutraj. Budilka zvoni. Ne da se mi vstati. Primem telefon in ga zabrišem v steno. Čakaj malo v steno? Pa ja ne no! To me je dokončno zdramilo in vstala sem da bi preverila škodo. V zidu je bila majhna vdrtina. Hm to bom lahko prekrila s kakšnim plakatom. Najpomembnejši je bil telefon. Oh, pa menda ja ne! Počil je ekran. No ja ostanejo mi še trije telefoni. Na srečo so moji starši zelo bogati in vedno mi kupijo vse kar želim. Tako sem prišla do šestih telefonov vendar so trije doživeli podobno usodo. Med razmišljanjem o tem ali naj pokličem Mony ali ne sem nase navlekla stare kavbojke in topel črn polover. Včeraj nisem naredila matematične naloge. Pa tudi nisem si zapomnila kaj sploh je za nalogo. Ok vedno si vse zapomnim, nisem poslušala. Pa če se mi ni dalo. Brala sem vampirski roman z naslovom Zadnja žrtev. Nisem si mogla pomagati.
Nazadnje sem Mony za vsak primer, če še spi poslala samo sporočilo in upala, da bo čimprej odgovorila. Sovražila sem pisanje naloge na šolskem stranišču. Na hitro sem pozajtrkovala nato pa iz kletke vzela mojo nimfo. Dobila sem jo za rojstni dan lansko leto. Poimenovala sem jo Mony saj je imela rjave oči tako kot moja najboljša prijateljica Mony.
03. november 2013
tri nexte prosim
03. november 2013
u155485
u155485
http://www.igre123.com/forum/tema/life-is-hard/63762/1
lahko oglašuješ tut ti na moji temi samo berrrrrriii
03. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg