Forum
u83549
u83549
haj.andreja tu:*
sej že veste da pišem eno zgodbico z naslovom my magic life $: res je da bo ta zgodbica podobna tej,vendar bo mogoče malo bolj zanimiva.nevem no.glejte nimam idej in pišem podobno zgodbico harry potterju,vendar to zgodbo pripoveduje 10-letnica Margret Emma Rose Angel.ima tečno sestro ter mamo ki je nima preveč rada.potem pa izve da je čarovnica,in odide na bradavičarko.upam da bo malo bolj 'popularna' kot tista.

kratek opis Margret:
Sem Margret Emma Rose Angel.imam tri imena,česar ne maram.prijatelji me kljičero Rose,čeprav prijateljev nimam.sem običajna 10-letnica ki se ne more izogniti težavam.običajno me moja mati in sestra kličeta kar 'ta mala'.v večinoma sestrinih težav mama tiši mene.vedno sem glavni krvec.za slabe stvari.živimo v Londonu,kjer mi ni lepo.čeprav je na miljone trgovin,sem mirna punca,zato me mestni vrvež pri sanjarjenju velikokrat zmoti.želim si da bi bila kot Hermiona,Ron in Harry.verjamem v to,čeprav se to ne bo zgodilo.nimam očeta,ne dobenega drugega sorodnika razen sestre Poppy in mame.hodim v šolo.nimam veliko dobrih ocen,večinoma zadostne in nezadostne,ker pri pouku sanjarim in si imišljam uroke ter pri tem maham z svinčnikom kot z palico.tudi ravnateljico že predobro poznam.ta je prijazna razumevajoča ženska.to je zame use.imam brezvezno življenje bodobnu ničemur.
Margret Emma Rose-


''Rose!'' se je iz hiše Angeljevih (izgovorjava:ejnđeljevih) zaslišalo kričanje.''Ja mama.'' Je potihoma odgovarjala Rose.Iz omare naj bi sunila čokolado,a je še v mislih sladko spala,zato ni vedela o čem govori mama.''Rose Angel!' se je naprej drla mama Angelica.''Ta mala,kaj si se z čokolado vmazala?'' je zlobno odgovorila sestra Poppy.''Haha zelo smešno.' je odgovorila.
Rose je z sunkovitostjo odvihrala po stopnicah in se zaklenila v sobo.'O Bog,vem da sem do zdaj bila neverna,zato se čudiš zakaj se obračam nate.Prosim te naj te tečki Poppy na glavo iz nebes pade tono težka utež.Prosim,no.' je zaključila molitev.Spet se je potiho odpravila po stopnicah.Mama je sedela v naslanjaču in penila od besa.Rose se je potiho,da je nebi zmotila odpravila do hladilnika.''O NE NE BOŠ!'' se je z vso silo zadrla njena mama in jo za lase povlekla na podstrešje.''To pospravi in da ne vidim delčka prahu.JASNO!?' je kričala na Rose.Ta jo je pogledala v oči.Pogledala tako srepo,kot je mogla.Mama in Poppy sta odšli po cesti ju je Rose opazovala skozi majhno okno na podstrešju.Kar naenkrat se je nad mamo zbralo deset golobov in na mamino glavo je priletela velika količina golobjih iztrebkov.Bilo jih je deset.Prav toliko,kot je Rose stara.
28. marec 2012
Beeda!!!
28. marec 2012
u83549
u83549
saj ni treba brat deklica o:
28. marec 2012
u84628
u84628
kak dobro!< 3333333

next:*
28. marec 2012
Jst deklica? Halo dej poglej se!! Ti pišeš o deklici in bradavučarki in pol men pravš deklica? Tvoje zgodbe itak noben ne bere! Ker je zanič!!!
28. marec 2012
neextt
dobra zgodba
28. marec 2012
next (:
29. marec 2012
hej oprostite ker imam spet nov profil :* ferret ------> magic ;3 < 3
29. marec 2012
u84628
u84628
nextaj že enkrat< 3
29. marec 2012
Neekštaaj
30. marec 2012
next :3
30. marec 2012
TA ZGODBA NE OBSTAJA VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEČ o:
moje dosedanje zgodbe nebodo več obstajale!
-tudi tema MY MAGIC LIFE $: neobstaaaaaaaja!
-pisala bom eno zgodbo ki upam da bo uspešna,uresnici MOLIM.
RES PROSIM BERITE TISTO IN NE TE!
09. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg