Forum
Tukaj bom pisala eno izmišljeno zgodbo,ki bo govorila o najstnicah,ki se srečajo z drogami.

boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. april 2013
prvi del:
Pozdravljeni, sem Ana in sovražim svoje življenje! Včeraj sta mi mami in oči povedala,da se bomo preselili v London. Z bratom sva morala spakirati vse svoje stvari v kovček in se posloviti od vseh prijateljev.
''Mamiiii! Zakaj se moramo preseliti?! Zakaj moramo sploh iti?! V Londonu nima nobenih prijateljic! Kako bom živela brez najboljše prijateljice Julije!? UNIČILA STA MI ŽIVLJENJE, DA VESTA!'' Takole sem se drla že na sve zgodaj zjutraj. Venar sem na vsako uprašanje dobila isti odgovor: '' V Londonu bomo imeli boljše življenje. Tam imamo boljše pogoje. Privoščili si bomo lahko več stvari'' Ja pa kaj še! Še slabše bo, grem stavit!
Nastopil je dan za odhod. S kovčki v rokah smo odšli na letališče. Tam sem videla Julijo, ter jo z mislijo, da je nebom nikoli več videla objela. Vsa objokana in s težkim srcem sem zapustila letališče v Ljubljani in si poiskala sedež zraven mojega tečnega bratca. Od žalosti sem sredi poti, s slušalkami v ušesih zaspala. Oči sem odprla šele ko sem zaslišala tisti zoprni glas: ''Pripnite se, pristali bomo.''
No, pa sem v Londonu. Vsa nesrečna sedim na letališču in čakam, da po nas pride taksi. Po dveh urah čakanja, je ob nas parkirala veliiiika limuzina. Iz nje je izstopil moški, ki je spominjan na zadrogiranega fanta, saj je imel zeloo zabhle oči. Odpeljal nas je do hiše, ki smo jo kupili že pred 6 meseci. Starša sta prevoz seveda sprejela, meni pa je bilo v limuzini zelo neprijetno.
a nej nadaljujem????
08. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg