Forum
u48952
u48952
zdaj bom napisala mojo drugo zgodbico in upam da bo tako uspešna kot je bila prejšnja!!

boš bral/a??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. junij 2011
u48952
u48952
Pred nekaj leti je živela ugledna gospa. Imela je 5 otrok in samo ena je bila deklica.
Njihov oče jih je zapustil in si ustvaril novo družino, vendar si je tudi njihova mama našla novega partnerja, ki je otroke zelo vzljubil.

Kot sem že povedala je imela gospa eno deklico. Ta deklica je bila zelo pridna, tako v šoli kot doma. Ime ji je bilo MAJA.

Maja je bila stara 17 let, ko je izvedela, da ima njena mama raka. Seveda je bila žalostna, a razveselila jo je novica, da bo preživela. Po končani operaciji je sicer ostala brez dojke,(imela je raka na dojki) a vsa družina je bila presrečna, da je njihova mama preživela operacijo.

Čez dve leti ko je bila Maja že malo bolj odrasla je nekega dne v tovarni, kjer je delala srečala lepega, mladega fanta, ki mu je bilo ime NEJC. Bila sta si zelo všeč. Najprej sta hodila na zmenke, nato je postalo resneje. Ko ga je predstavila mami ji je bil všeč, ampak … mama je mama ~ čutila je, da ni pravi zanjo, vendar si tega ni upala povedati hčerki.

Bil je december in bližali so se prazniki. Na božični večer, ko je prišla Maja iz službe ji je mama doma povedala, da jo v bližnji restavraciji čaka Nejc. Maja je bila šokirana in srečna hkrati, saj je mislila, da bo Nejc s prijatelji, vendar si je vzel čas zanjo. Njeni mami se je to zdelo malo čudno, saj je bil ob večerih ponavadi z družbo, torej je vedela, da ima nekaj v načrtu.

Ko je Maja prišla v restavracijo je videla Nejca, ki je sedel za mizo, ki je bila namenjena dvema. Naročila sta in se pogovarjala .. za Majo je bil to prekrasen večer dokler .. je ni zasnubil, ko je privolila to več ni bil samo prekrasen, ampak čudovit večer !
Po nekaj urah klepetanja sta se poslovila in Nejc jo je spremil do doma.

Naslednje jutro pri zajtrku je svoji družini ponosno pokazala zaročni prstan .. vsi so bili veseli, ampak njena mama je še vedno čutila, da nekaj ni vredu, ampak še vedno ji tega ni povedala.

3 MESECE POZNEJE:
Zunaj je bil lep sončen dan in to je bil Majin poročni dan. Vsi so se zbrali pred cerkvijo in čakali nevesto, ko je ta prišla so bili vsi očarani. Imela je lepo, belo obleko, skodrane lase, tančico in šopek rož v roki. Vse je potekalo tako kot bi moralo. To je bil za Majo nepozaben dan.

Ker Maja in Nejc nista bila ravno bogata si nista mogla privoščiti medenih tednov, vendar to za njiju ni bil problem.

Nekaj dni po poroki je Majo poklicala njena mama in jo povabila na pijačo, ker ji je morala nekaj povedati. Maja se je namreč po poroki odselila.
Ko sta se dobile je njena mama izgledala precej žalostna in imela je tudi razlog za to, saj so ji zdravniki povedali, da se je rak vrnil. Tokrat ni bilo možnosti za preživetje.

Dva meseca zatem je umrla in pred smrtjo Maji povedala, da čuti, da Nejc ni pravi zanjo,saj je čutila, da se bo dogajalo nekaj slabega, vendar Maja ni bila istega mnenja in je na to pozabila. Zatem ko je njena mama umrla se je Maja spraševala, če obstaja še večja bolečina, kot je ta ob izgubi matere. Samo ena stvar jo je potolažila: bila je noseča!

Tudi Nejc se je razveselil tega, da bo postal oče. Ker Nejc ni bil iz istega mesta kot Maja sta se odločila, da se preselita k njegovi družini, ki je živela na vasi.
Najprej je pogrešala očima, brate .. vendar se je kmalu navadila na življenje s njgovimi starši, ki je bilo težko, saj jo je njegova mama sovražila. Oče pa jo je imel rad, kot hčerko, česar je bila zelo vesela.

Na Majino srečo je Nejc našel hišo za v najem, ki je bila dober kilometer oddaljena od hiše njegovih staršev. Ko sta se odselila si je Maja oddahnila, da ji ne bo treba več prenašati njegove mame.

Vendar še isto dan ko sta se preselila v hišo je Nejc postal drugačen .. nesramen, agresiven, celo kozarec je razbil v jezi, česar Maja od njega nikoli ne bi pričakovala.

Tako je bilo do rojstva njune prve hčerke Ane. Oba sta se je zelo razveselila .. tudi njegova družina. Nejc pa je bil še vedno isti : včasih prijazen in ljubeč, včasih pa nesramen in agresiven, dovolil si jo je tudi udariti.

Nekaj mescev po rojstvu njune hčerke je Nejc odšel na pijačo z družbo. Vrnil se je pozno zvečer in pijan, zato ga je Maja vprašala če se zaveda, da ga doma čakata žena in dojenčica. Ni odgovoril, ampak jo pretepel!

Naslednje jutro se je Maja zbudila cela objokana, Nejca pa ni bilo ob njej, bil je v službi. Mislila je, da se je to zgodilo samo, ker je bil pijan in ni vedel, kaj počne, vendar ni bilo tako!
30. junij 2011
u48952
u48952
to je prva

zdaj sledi druga XD
30. junij 2011
u48952
u48952
ČAR NOČI - KO SI SAM
Domov sem prišla kmalu po pouku. Razmišljala sem o njegovih poljubih.

Še jutri in bo konec šolskega leta. Ob takem razmišlajnju so se pojavila uprašanja. Ga bom poleti sploh kaj videla? Bova še vedno imela enak odnos? Na nobeno od teh uprašanj si nisem znala odgovoriti. Po kosilu sem odšla na sprehod. Vse pesmi, ki sem jih poslušala so me spominjale nanj.

Na facebooku sem prejela številne želje kot so stay in
30. junij 2011
u48952
u48952
< 3. Prejela sem SMS. Bil je od njega. V njem je bil napisan le srček in besede ”Ljubim te”. Odgovorila sem mu ” tudi jaz tebe”. Ponoči sem sanjala o njem. Sanje so bile lepe.

”Naenkrat je v moje sanje stopila moja sošolka Iris. Speljala mi ga je je. Mene pa je čez nekaj ur ugrabil neki norec”. Takrat sem se prebudila. Vzunaj je bila še noč zato sem zaspala nazaj. Sanjala sem nekoliko drugačne sanje. O njem. ”Znašla sva se v nekem gorečem nebotičniku.

Tik preden je eksplodiralo nadstropje je razbil šipo in skočila sva iz 3. nadstropja. Pristala sva na mehki travi za nebotičnikom, ki je nekoliko oblažila padec. Čez čas sem se prebudila v bolnišnici. Odpustili so me iz bolnišnice, njega pa so odpustili že uro prej.

Čakal me je u čakalnici. Bila sva ravno pred poljubom…”. Zbudila me je budilka. Bila sem v svoji postelji. Hotela sem zaspati nazaj in ga v sanjah poljubiti a sem bila zbujena.

Odšla sem pod tuš, si skodrala lase, in jih spela v čop na desni strani. Daljši fru fru sem si posušila kar z ravnalcem las. Nato sem si nanesla na veke nekaj senčila, in dodala pikona i k svojim očem z maskaro. Z temnejšim lipglosem sem si namazala ustnice. Oblekla sem si ognjeno rdečo obleko, obula pa sem si lakaste črne čevlje z visoko peto. Po zajtrku sem odšla v šolo. V šoli so me pozdravili žvižgi nekaterih od fantov. Nisem ga videla, zato sem hotela iti do wcja, ko se se mi okoli pasu ovile roke.

solski-poljub-school-kiss

Na hitro sem ga poljubila, potem pa je prišla učiteljica. Pri podelitvi nisem bila zbrana in sem pisala njegovo ime na list papirja na vse možne načine. Med zadnjim odmorom tega šolskega leta smo imeli zadnji sestanek otroškega parlamenta, zato ga nisem več videla.

Zvečer sem se odpravila na zabavo ob koncu šolskega leta v teenage club, kjer smo želeli proslaviti konec šolskega leta. Nihče ni vedel da pridem, saj sem mislila, da bomo z družino odšli za vikend k moji babici, a smo prestavili do naslednjega dne. Bilo je okoli enih zjutraj ko se je prikazal z drugo. Poljubljal jo je. Solze so se mi začele nabirati v očeh. Poslovila sem se od moje najboljše prijaeljice Maje in stekla iz cluba. Mislim da tega ni opazil.

Maja pa mi poslala SMS z vsebino ” Lara, zakaj si odšla takoj ko se je prikazal Vid?”. Hitro sem ji napisala lažen odgovor ” Je prišel?? Sploh ga nisem videla. Kar naenkrat sem postala otrujena.”. Lagala pa sem le sebi saj je Maja opazila da ni bilo vse vredu. Do jutra nisem zaspala.

Oči sem imela rdeče od solz. Zjutraj nisem imela nobenega apetita. Upala sem, da ga bom med počitnicami čim manjkrat videla. A sem se zmotila. hodil je k meni in me jezil js sem se razjezila nanj in šla odpreti vrata da bi mu prisolila klofuto.....bil je pijan in me vdaril z steklenico po glavi....izgubila sem zavest se nisem nič spomnila.....no spomnim se le da sem se zbudila v bolnici...........

THE END
30. junij 2011
u52944
u52944
next
30. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg