Forum
Heello:3
No pač to je zgodba ko jo boma pisale skupi z Lux. Glavna junakinja je Clara. Stara je 14 let in hodi v 9.razred. Nihče v šoli je ni maral. Vsi so se je naopazno izogibali toda ona je to začutila in nihče je ni razumel razen njen 18 letni brat May. Njemu je res lahko vse zaupala. Živi z bratom in mamo v razpadajoči stari hiši v centru ker nimajo dosti denarja za kaj lepšega. V šoli so večinoma sami frajerji ki se drogirajo ali kadijo..
25. oktober 2011
Kmalu je spoznala, da je brezveze, da se trudi na lep način pridobivati prijatelje ker ji ne uspeva. Enkrat pa je v šolo prišla z ukradenemi cigareti in jih razdelila med ''prijatelje''. Takrat so jo vsi imeli ''radi''. Potem so šli skupaj špricat pouk v lokal za šolo. Nek fant Tim ji je ponudil čik in vzela ga je in prižgala. To je bilo prvič, ko je poiskusila kaditi. Potegnila je dim in zakašljala. Smejali so se ji. Neka frajerka Rebecca ji je ponudila kozarček vidke. Uzela je, ker je mislila, da je to navadna voda. Popila je in tekla na stranišče bruhat.
25. oktober 2011
Vrnila se je nazaj in vsi so jo gledali. Hotela je pobegnit a je vedela da jo bojo vsi imeli za največjo revo. Ostala je in Rebecca jo je prisilila da je spila še en kozarec vodke. Potem jih je spila že več. Čisto pijana in zadeta je z družbo šla po mestu in tam jo je opazil njen brat May. Sploh ga ni prepoznala, on jo je prijel za roko in odvlekel domov. Tam se je nekako streznila in May je hotel izvedeti zakaj je to naredila. Povedala mu je da je samo hotela izpast faca. Obljubila mu je da tega ne bo več naredila ampak to ni držalo..Naslednji dan sploh ni šla k pouku ampak v gostilno..
25. oktober 2011
Z Rebecco sta špricali ppouk Tim in Jan pa tako ali tako nista veliko pri pouku. Jan je s sboj prinesel vrečko belega praha. Clara ni imela pojma kaj je to. Nato pa si ji razložili, da je to kokain in naredili so črtice. Rebecca je vzela iz torbice 20€ in posnifala vsebino. Clara je samo gledala.!? Ni mogla vrjeti svojim oočem. Kaj vse še ta družba dela.? Nato se je še Tim zadel. Da bi pa videli, če Clara zna pa je Jan ostal zaenkrat trezen in prepustil delo Clari. Uzela je denar ga naslonila na nosnico in povlekla. Začela je postajati nezavestna in kmalu je bila. Jan si je rekel sam pri sebi. Neee no zakaj.? Ne bi ji smel pustiti. Odvlekel jo je ven in pospremil do doma. Komaj je hodila a vednar prišla do doma..
25. oktober 2011
Prišla sta pred njeno hišo in Jan ni model verjeti da Clara živi v tako razpadajoči hiši. Posadil jo je na posteljo in jo božal po laseh. Ko je Clara prišla k sebi se je začudila kaj on počne ob njej. Rekel ji je da mu je bilo že vsega dosti tam in je zato prišel z njo. Clara se je zgrozila ker je mislila da se je kaj zgodilo med njima. Jan jo je pomiril da je vse vredu in se potem odpravil domov. Kmalu je prišel May ko je bila Clara že čisto pri sebi. Mislil je da se Clara res več nima namena drogirat. Zvečer pa je Clara spet začela..
03. november 2011
Šla je ven. Rebcca in Tim sta jo videla z njenim bratom in se ji začela smejati. Clari so se usule solze in sesedla se je na pločnik. May se je razpizdil in šel do Rebecce. Rebecca se ni ganila. Poslušala ga je ko se ji je drl na uho '' Psica gnila ne delaj slabega vtissa moji sestri.! Če nimaš pametnejšega, kot da si v lokalu in snifaš pojdi domov in si jebaj mater.! '' Rebecca se je smejala do solz Timu pa je bilo gadno in obrnil se je in šel ter jo grdo gledal. Rebecco je to prizadelo, ker je mislila, da hodita. Tim jo je varal. Rebecca je tekla za Timom. Ustavila ga je in ga hotela zažwaliti. Ni se ji pustil. Udarila ga je on pa je samo rekel, da noče imeti opravka z njo in ji rekel, da je konec...
03. november 2011
Vsi so jih debelo gledali. May je šel nazaj proti pločniku ampak Clare ni bilo. Pobegnila je in srečala Rebecco ki se ji je spet hotela posmehovati a ji ni uspelo. Clara jo je prisilila da ji je dala kokain. Posnifali sta vse in šli nazaj v lokal. Noro sta divjali in plesali po plesišču. Opazila sta jih neka dva zadrogirana tipa. Eden se je približal Clari in jo začel zalizovati. Clara se ni branila in skoraj sta se dala dol, toda kmalu sta prišla Jan in Tim ter jih ločila od teh tipov..
03. november 2011
Jan je prevzel Claro. Bil je trezen. Odpeljal jo je na samo. Nekako se je streznila in Jan jo je nekako okregal. Rekel ji je, naj nikoli več ne sniffa in ne prisiljuje Rebcce v to, ker bo zadrogirana. Tim je prišel v sobo k Clari in Janu ter vide Jana, ki jo je držal v naročju in jo hotel ppoljubiti. Nista ga opazila in poljubila sta se. Tim je sam pri sebi rekel : Oh wsaj onadva sta nnormalna : D '' Jan se je obrnil in ga videl zamišljenega. Tim se je odmislil in se ustrašil Jana. Oba z Claro sta trznila in vprašala, kaj dela. Tim je rekel, da je pozabil iti ven. Usedli so se skupaj in Jan in Tim sta ji povedala, da je Rebcca kriva za vse, da sta tudi ona2 taka. Clara ni bila naivna a jime je vrjela. Kmalu je v somo uletela pijana Rebecca. Tim je hitro poljubim Claro in Rebecca je debelo pogledala tekla do Clare in jo močno udarila po faci. Tim je močno prijel Rebecco za roko in jo stisni k steni. Z njegovimi modrimi očmi in rjavimi lasmi je zaslepil skoraj vsako. Rebecca ga je otoženo gledala in ga hotela poljubiti. Clara je ponorela in Jana ter Tima povlekla za sabo v ženski wc in se zaklinila. Rebecca je nekaj časa bitala po vratih ampak nihče se ni ganil. Clara je rekla, naj bodo tiho. Rebecca je hotro nehala in Clara je gledala Jana ter rekla. '' Prosim vaju nehajta se družiti z njjo. Pokvari vaju. Jan. Nekaj čutim do tebe a nevem kaj.? Tim. Zelo vredu si, če nebi se družil z njo. Oba sta zelo vredu ampak Rebecca je zelo ponorela punca. Tim.? Ti kaj čutiš do nje.? Videti je, da ona veliko.? '' ..
03. november 2011
Tim je rekel da je zaljubljen v Rebecco čeprav ga ima ona samo za zabavo. Clara ni mogla verjeti. Svetovala mu je naj jo pozabi. Vsi trije so se odločili da se uprejo Rebecci. Šli so ven iz wcja in Rebecca jim je gnjavila kaj so tako dolgo počeli. Šli so do Janovega doma ker so vedeli da jih tam Rebecca ne bo iskala. Clara se je odločila da javi Mayu da je vse vredu z njo. Tim in Clara sta prespala pri Janu in zjutraj so vsi trije šli skupaj v šolo. Rebecca jih je jezno gledala..
03. november 2011
Rebecca je pred lokalom čakala Tima in Jana. Če bi prišla Clara bi ji zbila zobe. Vsi trije so šli ponosno mimo lokala v šolo. V šoli so jih nekateri spraševli kje si bili te dneve in vsi so se zlagali, da so skupaj preživeli lepe dni na bazenu. Upraali so, kje je Rebecca in vsi so rekli. Kako naj bi jaz to vedel/a.? V šoli so zelo pozorno poslušali in poostali malo piflarski amak vse bodo naredili, da se poboljšajo. Tim je pri kontrolni matematik dobil 4. Njegovi starši so žareli od veselja. Jan in Clara pa seveda kot skoraj nikoli prej 5.: ) Njuno starši so bili zelo zelo veseli in še posebej Clarina mama. Bila je zelo ponosna. Rebecca je naslednji dan spet čakal pred lokalom. Tokrat ni bila sama...
03. november 2011
next
22. november 2011
next
22. november 2011
u39401
u39401
nextii ;D
26. november 2011
u67044
u67044
neeext
02. december 2011
u67560
u67560
next!!
08. december 2011
u71779
u71779
nexšt < 3
23. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg