Forum
u90832
u90832
Živjo,sem Claudia in sem stara 14 let. Pravzaprav bom 14 nasljendji teden. Sem navadno dekle. No tako vsaj pravijo moji bližnji,ne pa tudi sošolci. No saj tudi sama ne vem kaj sem. Navadno ali drugačno dekle. No jaz si mislim,da sem navadno dekle,saj še nikoli nisem izkusila drugega življenja,kot pa ležanja v svoji sobi in poslušanja MP3 prevajalnika. V šoli najraje čečkam po zveskih. In ja v šoli zmeraj sedim z mojo bff Lizzy. Ona pravi,da sem navadna najstnica.
"Driiin,driin," zazvonila je budilka. Zapano sem se izvlekla iz postelje,ter prisluhnila dežju,ki je zunaj kapljal na vse strani. V moji sobi je bilo dokaj mirno in tiho,le sem ter se je premaknila moja mačka Bella. Torej pograbila sem obleke in odhitela v mojo lastno kopalnico,ki je bila pred mojo sobo. Odprla sem vrata svoje sobe,ter odvihrala vanjo. Pogledala sem na uro 6.05. Torej imela sem še dosti časa,da si umijem lase. Vzela sem jagodni šampon in si umila lase. Minilo je 15 minut,ko sem se oblekla in umila zobe. Pogledala sem se v ogledalo in si rekla: "Kot običajno," ter stopila na hodnik. Pograbila sem šolsko torbo in odšla v kuhinjo. "Živjo ljubica," me je pozdravila mama in na mizo položila vročo čokoldao,ter kruh in zraven še malo nutelle. "Živjo mami," sem rekla in naredila prvi grižljaj. "Danes pride pote Lizzy,kajne?," me je vprašala. Prikimala sem. Kmalu je pozvonila in poslovila sem se od staršev,ter odšla k Lizzy. Skupaj sva odšli do šole.

Next?

Jaz:

13. september 2012
u58303
u58303
next
13. september 2012
u90832
u90832
HVALA NEXTU!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Kaj misliš o Knedlki?," me je vprašala Lizzy,ko sva hodili v šolo. Pomislila sem. "To,da je debela,kot knedel in..." Prekinila sem se,saj je šla mimo naju ga. Knedelj in pozdravila najprej mene,na to Lizzy. "Za las je šlo," sem šepnila in midve sva se še dolgo smejali. Ko sva prišli do vhoda sem pograbila svoj telefon in ga nastavila na TIHO. Odšla sem do svoje omarice,ki je bila na koncu in jo odklenila s ključem. Ko sem vanjo ravno zlagala svoje stvari sem zagledala Lizzy,ki je že izginila z enem od njenih ljubljenih fantov. Lizzy zmeraj najde par fantov. Torej zaklenila sem omarico in se pripravila na pouk. Odšla sem v učilnico matematike. Zazvonilo je. Učiteljica je vzela liste in nam jih razdelila. Čudno je bilo,da niso bili to listi iz matematike,temveč nekakšna anketa:
----------------------------------------------------------------------------------------------
................................ANKETA..........................................
Ime in priimek:
Datum:

NAVODILO:
Prosimo,da odgovorite na vsako vprašanje z resničnimi odgovori. Kjer bo 'obkroži' prosim obkrožite tisto stvar,ki menite,da usstreza odgovoru.

1. Kakšno spremembo bi dal/a na šolo? (Napiši svoj odgovor)
Dala bi to spremembo,da bi imeli boljšo hrano.

2. Glede mateatike,je letos organiziran program 'matematični vseved'! Se boš prijavila nanj in tekmovala? (Obkroži)
a. DA
b. (Ne)

3. Zakaj Da/Ne?
Ker se mi ne ljubi reševati...
--------------------------------------------------------------------------------------------
13. september 2012
u58303
u58303
next
13. september 2012
u90832
u90832
še 3! Za to zgodbo lahko poveš prijateljem itd.
13. september 2012
next
13. september 2012
next
14. september 2012
u90832
u90832
Še 1
16. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg