Forum
Zazvonila je budilka na telefonu. "Omg!"
Vstala sem, se oblekla, uredila frizuro in se naličila."Jonne?" Stekla sem po stopnicah in si naredila kosmiče.Ko sem pojedla sem se le še obula, vzela šolsko torbo in planila iz čudaške vrstne hiše z rdečo streho in leseno verando. Stekla sem po pločniku.Lovila sem sapo in ko sem končno prispela do avtobusne postaje-avtobusa ni bilo. "Sh*t!"
Ni mi bilo treba spraševati ali je šolski avtobus že odpeljal, saj je bilo to jasno. Zamudila sem pet minut in prav kmalu se bo pouk začel. Lahko bi 'špricala'. Ali pa raje ne. Nisem 'luftarski' tip.
V kovinsko škatlo sem porinila nekaj denarja in si izposodila kolo.Končnoo! Prispela sem do šole in še zamudila nisem---------------------------------------->veliko.
Seveda sem morala takoj k ravnateljici ki pa je bila bolj milostna kot učiteljica. Po pouku sem se na poti domov ustavila v slaščičarni in si naročila kakav.Tam sem mimogrede spoznala luštnega tipa, starega okoli dvajset let. Izmenjala sva si telefonski, nato pa sem kolo vrnila na avtobusni postaji in odšla domov.
"Nicky?" poklicala sem mojo eno leto starejšo sestro.
"Nicky?! Kje si?.." Sem že napol zamrmrala.
Šolsko torbo sem vrgla pred garderobno omaro in odšla v sobo, ki sem si jo delila Nicky.
"Nicky?! kje za vraga si?" stekla sem v kopalnico in v kuhinjo in v... oh! V vse prostore v hiši.
Totalno sem se prestrašila, nato pa sem se spomnila, da bi lahko odšla ven z kakšnim bebcem.
Odprla sem vrata shrambe, da bi vzela jabolko, ko sem jo zagledala. "Nicky?" prestrašeno sem pogledala. Ni se mi skrivala v shrambi. Bila je zvezana in imela zalepljena usta.Odvezala sem jo, odlepila usta in ji pomagala iz shrambe.
Vsedli sva se na stol v jedilnici.
"Kaj se je zgodilo?"
Naslonila se je na mizo in mi začela razlagati:
Next?
14. oktober 2012
u103087
u103087
next 4 me pleas
14. oktober 2012
u103373
u103373
next
14. oktober 2012
u82298
u82298
next
15. oktober 2012
Hvala vam za use nexte pikeci :*
-----------------------------------------------
"Kaj te briga?!" je kričala in po licu so ji spolzele solze.
"Kaj te briga kaj je blo?! Zdej ni več in sploh.. Zase se brigaj!" Stekla je v svojo sobo. Trkala sem po vratih, vendar mi ni hotela odpreti. Trmasta, kot zmeraj. Zdaj se bo zaprla vase in morda bo taka ostale dva dni ali več. Še zmeraj pa mi ni dala miru misel, kdo bi ji lahko kaj takega storil?
Najbolje, da jo pustim in ko se bo umirila bo že povedala svoje. Odšla sem na vrt za hišo, sedla na gugalnico in poklicala mojo popolno bff Tanyo.
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=29392615[/img]
"Heeej!!"
"Ojj!! Kaxi?"
"Mah.. Kr.." Vstala sem iz gugalnice ker sem zaslišala avto. "Mislim da je ati pršu.. Čau and se slišmo zvečer okej?" nisem počakala na odgovor, samo prekinla sem in se zagledala v črn športni mercedes z zatemnjenimi stekli. "Ati, maš nov avto?" sem si misnla, ko je iz avta pršu... Nek drug človek?
"Živjo, mala. Kje je Katy?"
"Katy? Misliš Nicky?" tikala sem ga, ker je bil samo kakih.. pet let starejši od mene?
"Kakorkoli, kje je?!"
"Em.. Hm.. Ni še prišla." prvič sem se ustrašila za mojo sestro. Navadno sem jo sovražila, zdaj pa jo ščitim in se lažem zanjo? Čudež, vendar človek mi ni deloval prijazno.
Samo pokimal je, se razgledal na okoli, rekel: "Ah, tako." , sedel v avto in se odpeljal.
Za Nicky mi je spet postalo vseeno. "Se bo že nekako izmazala. Saj je sama zabredla v težave.."
Spet sem odšla za hišo, med grmičevje. Tam je bil moj 'skrivni kotiček' , tako sem mu rekla že od malega. Vedno, ko sem bila razburjena sem se tam umirila. Zdaj nisem bila ravno 'razburjena' ampak tam sem se dobro počutila.

... Pri kosilu sem bila seveda tiho in nisem povedala nič. To po mojem ni bilo prav vendar Niky bi me ubila če bi kaj povedala. Nicky ni jedla. Še vedno je bila zaklenjena v svoji sobi.
Po kosilu sem ji potrkala na vrata, brez pričakovanja, da bi mi Nicky odprla.
Odklenla je vrata, vendar ni odprla zato sem jaz. Zaprla sem za sabo in se vsedla na posteljo."Neki ti morem povedat."
"Kaj? Kaj mi boš povedla?!"
"Komu si rekla da ti Katy?"
Nicky se mi je zazrla v oči."Kdo ti je to povedal?" zašepetala je.
Povedala sem ji o tistem čudnem moškem in o tem.
"Je rekel da mi moraš kaj povedati ali pa ti je kaj dal zame?"
"Ne."
Nicky je samo pokimala in me prosila, naj grem ven iz sobe. Zasmilila se mi je. V kakšne težave je zabredla? Ah, pa saj bo že nekako. Vedno se je izmazala.Next?
11. november 2012
next ful fajn pišeš
07. december 2012
n
ne
nex
next
nex
ne
n
07. december 2012
THE NEXT DAY_______________________________________________________
Bila je sobota. Končno sem lahko spala do desetih! Pogledala sem po sobi. Nicky je še spala. Vstala sem, se oblekla in odšla iz moje sobe. Oblekla sem si jakno in obula superge."Hej!" nasproti mi je prišla Tanya. "Kako si?"
"Oj! Super.. Greva h kamnom?"
Pokimala je. Stopila sem na rolko, ona pa se je z rolerji odpeljala proti kamnom.Vsedli sva se na kamne in Tanya je vključila mp3. Meni je dala eno slušalko, sebi pa drugo. Zazvonil mi je telefon. SMS:
Brez vsebine.
Približala se je senca. Tanya in jaz sva pogledali, kdo stoji pred nama.
"Zdravo?" je uspelo izljecjati Tanyi.
To je tisti tip iz slaščičarne, sem takoj pomislila. In seveda, številka SMS-a je bila njegova. "Živjo. Tole daj tvoji sestri, Katy. Zelo bo vesela. In ali si zdaj prosta? In ne reči mi, da ne. Tvoja prijateljica že ni bolj pomembna od mene. Pridi, greva." Bledo sem strmela vanj. Izgleda, da sem tudi jaz zabredla v težave. Prijel me je za roko in me potegnil za sabo.
"Hej, pusti jo!" se je zbudila Tanya in ga začela boksati in brcati, ker pa je suha in v primerjavi z njim prava veverička, to ni vžgalo. Še jaz sem se začela upirati in naposled me je izpustil. "Bo že Katy plačala za to!" se je razjezil. Zdaj sem razumela, v kakšnih težavah je sestra Nicky. "Pusti jo, raje vzemi mene!" to je bilo prvič, ko sem bila na strani moje sestre. Nisem morala verjeti, da sem to rekla. V očeh so se mi nabrale solze. Jokala sem. Tanya je pustila tipa in nemo zrla vame. Tudi on me je izpustil, se nasmehnil in rekel: "Daj ji to, kar sem ti dal zanjo. In ne pozabi, jutri ob istem času na istem kraju, če imaš res svojo sestro rajši kot sebe." Obrnil se je in odšel.
Pogledala sem Tanyo in ona mi je pokimala. Razumela me je. Tip se je odpeljal z črnim športim avtomobilom proti naši ulici. Stekli sva za njim. "Morava priti do Nicky pred njim!"Next?
08. december 2012
next plis
09. december 2012
next carsko pišeš
09. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg