Forum
u102894
u102894
hej.začela bom objavljati zgodbo in upam,da si boste kdaj pa kdaj vzele čas in jo brale. Ja vem,da je že ogromno zgodb o One Direction tukaj gor ampak vseeno upam,da vam bo všeč19. julij 2013
u102894
u102894
Za začetek naložla predstavitev:
Hjoooj kaki dolgčas...dolgočasno nakladanje profesorice o dolgočasnih skladateljih. Pa kdo jih rabi. Slušalke si vtaknem v ušesa in navijem glasbo na ipadu. Pogledam čez okno in vidim da je začelo deževati. Ja super ni kaj zdaj še bom mokra hodila domov. No ker imam čas se vam bom predstavila in vam na kratko povedala svojo zgodbo. Moje ime je Mary Alice Edwards ampak vsi me kličejo Ally, stara sem 19 let in obiskujem zadnji letnik srednje glasbene šole v Londonu,kjer pa tudi živim. To sem jaz:

Vedno sem se spraševala zakaj se z mojo sestro ne razumem najbolje ter kako to,da sva enako stari a nisva dvojčici še najmanj pa si nisva podobni. A sem kaj kmalu dobila odgovor. Moja "mama" Deborah in "oče" Aleksander sta me posvojila ko sem bila stara 4 mesece. Nista mi povedala kdo je moja prava mama in oče še manj pa zakaj sta me dala v posvojitev. Sem jima bila namreč v napoto? Kljub vsemu sem Deborah in Alexu hvaležna za vso ljubezen ki sta mi jo dajala vsa ta leta. Čeprav ju nikoli nisem klicala mama in oče ampak kar z imenom sem ju vzela za svoja starša. Moja sesta ja najbolj tečni stvor na celem svetu. Ime ji je Perrie Louise Edwards in je stara 19 let tako kot jaz. Čeprav sva se vedno kregali sva pa vednarle včasih znale svetovati druga drugi. Slaba stvar tega je,da me je vedno "tiščala v drek" ko je bilo kaj narobe. No to je ona:

Pred kakim letom dni se je Perrie prijavila na x factor in kasneje skupaj z še 3 puncami začela peti. Poimenovale so se Little Mix. Sicer nevem zakaj ampak dobro to ni moja stvar haha. Meni je bilo vseeno kaj je ona delala in kje je bila. Prav tako pa tudi njej obratno. Deborah naju nikoli ni razumela. Bili sva kot pes in mačka torej vedno sva si bili v laseh. To sva pač midve. Ni dneva da se nebi skregali. Perrie je na x factorju spoznala tudi Zayna,ki je član skupine One Direction. Kasneje je z njim začela hoditi. No zdaj sta par. Moram priznati Zayn je fejst dečko in zelo zelo dober prijatelj. Celotne skupine nisem poznala in me resnično rečeno niti ni zanimala. Poleg mojih dveh sošolk in najboljših prijateljic Rachel in Emme je bil Zayn moj zaupnik in najboljši prijatelj. Čeprav je bil Perrien fant se je vedno postavil na mojo stran, kar je Perrie motilo ampak se ni želela kregati.
To je moja krušna mama Deborah Hogg
To pa moj krušni oče Alexander Edwards

Vedno jima bom hvaležna,da sta bila tako dobra do mene ampak vseeno sem imela željo,da bi nekoč spoznala pravo mamo in očeta. Mogoče pa imam tudi kakšnega brata ali sestro. Nikoli mi ni bilo jasno zakaj se vsake toliko časa počutim osamljeno kot da nekaj v meni manjka. Ko sem dopolnila 18 let mi je Deborah podarila verižico in dejala da je to verižica,ki jo je moja prava mama dala njej,ko sta me posvojila.

Od takrat dalje sem jo vedno nosila in nisem hotela,da se utrga ali karkoli zato,ker sem se zavedala,da je to edino kar imamo od mame. Deb,kot sem jo klicala mi je povedala,da se je mama po tistem,ko je mene dala v posvojitev preselila nekam izven države in noben ni več slišal za njo. No super torej noče niti slišati za mene. Z Perrie se zadnje čase zelo malo vidiva saj je dosti po nastopih z ostalimi puncami oz. članicami skupine Little Mix in sicer: Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock in Jade Thirlwall. Ne smem pa pozabiti na našo služkinjo Angelo katera je že pri nas odkar sem sva bili z Perrie majhni.
ANGELA McCARTY:

LITTLE MIX:

In pa še Zayn:

Včasih se mi kar smili,ko mora poslušati najine prepire in zbadljivke ampak on se na ta račun samo smeji,kar Perrie še bolj ujezi. No zdaj pa grem počasi,ker bo konec ure.
19. julij 2013
u140555
u140555
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg