Forum
evo ena tema nahitr. uglaunm pisala bom bloge. če ti bojo ušeč, upam da boš bral-a če pa ne pa pač neki druzga zase najd... če dobim 3 nexte, napišem 1.del

boš bral-a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. april 2013
u83620
u83620
18. april 2013
jah lej oprost če ne pišem s tistm pufukanm črkam. če napišem tko k bo in pač ne ublublam nč nouga. bo pač ena stvar k jo bom pisala da bi se tut drgi najdl u tem
18. april 2013
u83620
u83620
aha
18. april 2013
next
18. april 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/my-crazy-live/53645/1
bi bral kdo,....................ammmmmmmmmmm pa sorry za oglaševanje
18. april 2013
u114936
u114936
next
20. april 2013
u57082
u57082
Next.
24. april 2013
Next
26. april 2013
1. del: popljuvat vse okrog sebev prvi polfinalni oddaji slovenija ima talent sta se med finaliste uvrstila pevec žiga lakner in plesna skupina maestro sista'z. žirantje so izbirali med skupinama the SIT group in maestro sista'z. na razočaranje nekaterih je branko svoj odločilni glas namenil maestricam. seveda so vsi, ki se niso strinjali z brankovo izbiro to glasno pokazali. ko odpreš link priporočam da prebereš tudi komentarje. https://www.zurnal24.si/maestro-sistaz-so-bile-zanic-clanek-192395 najprej so imeli ogromno za povedati čez maestrice. da nimajo talenta namreč in da so le slaba kopija maestra.


kasneje so se spravili še na branka in se utaknili v njegovo domnevno razmerje z ano. me pa zelo zanima kako bi se odrezali vsi (ti, ki imajo toliko problemov s plesalkami) če bi morali pokazati nekaj novega, svežega in zanimivega sloveniji, ter premagati svoje učitelje. verjemite da je talent že če vztrajaš ob dolgih in napornih treningih, da ne obupaš ob vsaki kritiki ampak jo vzameš kot dobronamerno in še posebej da se naučiš koreografijo, ki je izjemno zahtevna, kljub temu da imaš veliko tremo. včasih bi bilo dobro da bi se ljudje začeli spoštovati. da bi cenili trud ki ga drugi vlagajo v svoje delo in predvsem da bi naprej razmislili o sebi. da bi pometli pred svojim pragom. vsi bi se kdaj mogli postaviti v kožo drugih v taki situaciji. ker se bo slej ali prej isto zgodilo nam.
------------------------------------------
všeč? kakšno pa je tvoje mnenje? kometiraj.
09. maj 2013
To je res.. Branko in Ana sta nezasluženo za stolom... Kar Ana glasuje, glasuje tudi Branko..
SIT Group bi morali iti naprej in ne maestro sistaz.. To ni bilo nič! Še DD stars so bile še boljše
09. maj 2013
okej. verjamem da ma usak svoje mnenje. in tako mata svojega tut ana in branko. in zaradi svojega mnenja sta NEZASLUŽENO ZA STOLOM? mislš da jima je bilo lahko dat ven res dobre tekmovalce?! ne. ampak tako je tako delo imata. in njuno delo je da izrazita svoje mnenje.
09. maj 2013
Branko bi poslal naprej SIT Group ampak ni želel poslati zaradi Ane!

Glupača ena, poglej kaj vse je storil za njo!
09. maj 2013
če je pa to naredu zarad ane je bilo pa zarad ane. pol je bilo pač njegovo mnenje da mora ustrežt ani. ampak to je še vedno njegovo mnenje. kot tudi njegovo delo. pa lepo da jo ma tk rad da use to dela za njo.
09. maj 2013
To je resničnostni šov in ne lepotica in povprečneži.
09. maj 2013
ja. pa kaj, sej pravm on je pa žirant in delo žirantov je da izražajo svoje mnenje. in njegovo mnenje je bilo: ustrežt morm ani. pač to je njegovo mnenje kaj se zdej utikavate u njegovo mnenje? tako je.
09. maj 2013
Njegovo mnenje? Jebem ti anu v pičko mater
09. maj 2013
Maestro Sista'z si definitivno niso zaslužile finala. Branko, kot žirant si me popolnoma razočaral. Tokrat je bil tvoj glas odločilen, pa si zatajil na celi črti, kajti mislil si z Anino glavo. Tako je resničen talent izpadel, naprej pa je šla zelo slaba kopija Maestra, žal.
09. maj 2013
Žirija počne to, kar jim naročijo producenti. Če še niste opazili pri teh in podobnih reality showih, želje gledalcev niso nikoli upoštevane, temveč se dogodki vedno odvijejo tako, da so gledalci "razburjeni", kajti potem veliko pišejo po portalih, za kar jim je marketiški oddelek zelo hvaležen, saj vsak komentar, klik na stran prikaže tudi ene 10 reklam, za katere potem dobijo denar. Poleg tega ti razburjeni gledalci naslednji teden še bolj goreče spremljajo oddajo na TV in čakajo, kdaj se bo zgodilo še kaj podobnega. Seveda po forumih vsi piskajo, kako nikoli več ne bodo gledali oddaje, a vsi, oni pa še posebaj, dobro vemo, da so to ene navadne buče, tam nekje v rangu izsiljevanja 4 letnega otroka, ki si v trgovini želi čokoladico. Get a life, people!
09. maj 2013
Seveda bom od vseh, ki se "razburjajo" zaradi reality showov, fasal minuse. Nihče ne želi sebe videti v vlogi ovčice, s katero se manipulira. V tem primeru za večje dobičke. Zato ovčice vedno raje zavzamejo obrambni položaj in zagovarjajo situacijo v kateri so, namesto da bi spregledali in se postavili za sebe. Sedaj raje ščitijo tiste, ki jih izkoriščajo, misleč, da s tem ščitijo sebe. Ah, zafrknjen je ta svet.
09. maj 2013
copy-paste
popravic povedan. dost te mam spoki se od tuki. sej mi je fajn č majo ljudje različna mnenja ampak ne tkole, kjer popluvate ljudi k se trudjo. preber še enkrat cel 1. blog pa se mal zamisl
pol pa get the fuck out of here
09. maj 2013
Vse je zrežirano, naj slovenija ima talent ubije tvoj karakter in se zbudi in realiziraj ta svet.. Nič ni resnično. Ma jebi se svinja
09. maj 2013
sej js ne pišem o tem samo glede na to kaj je slo. ima talent js sm to napisala glede na vse stvari. ljudje smo nasploh taki da bomo use kr ni po naše popljuval. nehi mi tuki z enimi kletvicami k se mi ne da poslušat. res ne. in ja moje ime je kot vidiš unbroken. ne bo ti ratal d bi mi d žiuga pršu
09. maj 2013
Mogoče te bom ubil ti bom pol do mrtvga pršu
09. maj 2013
mhm. mogoče. pa dej že mir. (mogoče)
09. maj 2013
LOL TO JE BLOG. VSI LAHKO DELIMO SVOJA MNENJA BREZ DA TI UGOVARJAŠ FUCK OFF
09. maj 2013
lol to je MOJ blog.
09. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg