Forum
To je moj prva zgodbica.
Za začetek bom napisala povzetek.
Avrora je šestnajst letna Francozinja, ki je drugačna od svojih vrstnikov, je posebna in močnejša. Nima staršev in nikoli jih ni poznala. Je napadalna in nevarna za seboj ima že več ubitih ljudi. Nekoč ko je imela 12 let jo je opazil David Stron, začel jo je učiti borbe in napada. Stari gospej pri kateri je živela se ni niti sanjalo kje preživi večino časa. Zato je ni nikoli skrbelo kdaj in v kakšnem stanju bo prešla domov. David je ugotovil da je močna ampak naredi tisto kar hočeš le če jo v to prisiliš z silo. Tako je nasilje postalo del Avrorinega življenja. Je lepa rdečelaska z temno rjavimi skoraj črnimi očmi ki svojo barvo spremenijo tudi v popolno zeleno. Je bol blede polti z znamenjem na rami v obliki metulja. Ne boji se smrti, le tega d bi jo kdo premagal. Ne kadi le, redko nagne steklenico in še takrat pogleda pregloboko v kozarec. Ima eno prijateljico ki je pribljižno tako bojevita , ampak ker ima mamo ki misli da je pridna punčka in zato ji kupuje same damske oblekice in krilca. Avrora ima na vratu tatu treh besed za katere neve kjein kako jih je dobila in ne kaj pomenijo. Nima fanta ker vse zavrača, tako je v svojem trpljenju sama. Ampak prišel bo dan ko želela živeti drugače , prišel bo prej ali slej.
PRILOG
Bila sem nekje zunaj ampak kraja nisem poznala, zaslišala sem globok moški glas in se presenečeno obrnila. V senci na drevesu je sedela visoka moška postava. "Pridi dol!" Sem zakričala in čakala da pride. Zasmejal se je in odgovoril, " Ne bi ti raje prišla gor?" Usedla sem se na tla in čakala. Kmalu se mi je prbližal vendar je z polovico telesa še vedno stal v senci. Imel je izklesane ličnice in lepe poteze, črne lase in modre oči. Oblečen v kavbojke črno majico z kratkimi rokavi je izgledal popolno. "Pridi sem se rekla." Ni se ganil zato sem jaz prišla k njemu. skrival se je v senci zato sem stopila točno pred njega da bi videla kaj skriva. Zaprl je oči in se obrlnil stran od mene. "Nisi na zemlji, in ta kraj ni normalen je poln čudnih bitji. Ne boj se tudi jaz sem eden izmed njih." obrnil se je in me pogledal v oči.Eno oko je imel modro drugo pa je bilo rdeče. Malo sem se ustrašila ko me je potegnil v senco. Bil je popolnoma bel. in imel je podalšane podočnike. Spreletelo me je, bil je VAMPIR. A ne tej živijo le v pravljicah? Očitno ne.
No bom nadaljevala po 3 nextih
Upam da vam je bil prilog ušeč.
Moja slika


10. marec 2013
u122918
u122918
next
10. marec 2013
Nadaljevala bom ko dobim še 2 nexta
11. marec 2013
u117133
u117133
next
11. marec 2013
next
12. marec 2013
Oprostite ampak me ni obvestilo o komentarjih moje teme
Evo next.
Pričakovala sem da me bo napadel,ugriznil ali ubil ampak ne. Dobia sem le nežen poljub na usta. hotela sem ga odriniti proč namesto tega pa sem mu vrnila še bolj strasten poljub. Slekla sem si majico in njegovi vroči poljubi so preplavili moje telo. začela sem mu odpenjati srajco ko me je zgrabil za roko. Končno je moj razum dosegel svoje stopila sem kakoš pet metrov proč od njega in si obekla majico. "Pridi." mi je rekel ko se nisem zganila je zakričal "Pridi!" verjetno ga je razjezilo da je zgubil nadzor nad samim sabo.
Še vedno sem le sedela. "Poslušaj, tvoj obraz je lep ampak lahko se malo poigrm njim in naredim kakšno grdo rano ki bo ostala za večno." Zmrazilo me je, mi grozi tip s katerim sem se prej poljubljala? "Strah te je." In prav je imel res me je bilo strah. "Poslušaj če hočem da poti po kateri greva ne zasje sonce morava pohiteti in vseeno mi je ali te bom morav zvleči v kofano ali boš sama šla v avto." Močno me je prijel za roko ko sem hitro rekla"sama grem." Šla sva nekam aprej po poti posuti s kamenčki. Imea sem namen zbežati. zato sem ob prvem trenutku ko se je obrnil proč začela teči. Ozra sem ase nazaj da bi videla če bi sledi, zaletela sem se vanj.Pozabia sem na to da imajo vampirji svetobno hitrost. tako sem ugotovila da mu nebom mogla zbežati. Jezno me je pogledal in grobo prijel za roko, in odvekel do avta tam mi je zvezal roke. Pejala sva se le malo časa. Med potjo je molčal, jaz pa sem se hotela rešiti vrvi. ustavil je pred nekakšno gostilno kjer si je naročil korareč rdeče tekočine, ki je bilaverjetno kri. Mene pa pustil neki stari baburi ki je bia povrh vsega še cipa. Peljaa me je v sobo kjer me je pustila čakati kake po ure. Soba je bila epo okrašena z lepimi uzorci na stenah lepim kavčem in stoli vse pa je zgledalo tako staro. Potem je prišel on spremljala sta ga še dva fanta in dekle ki je bila oblečena v krilo črne barve in z globokim dekutejem. Odprla je omaro in mi izbrala krilo.Iz rala je Svetomodro krilo z temno modrimi rožami. "Tega ne bom dala nase, nimaš možnosti da ti vspe!" Sem obupano rekla "Pa vseno veš da mi bo uspelo." Spet je imel prav. Tlesknil je z prsti in dekle v dolgem krilu in s preveikim dekultejem je priteklo z drugo obleko ki je bila bol prostaška in pomankljiva kot katera koli druga ki sem jih videla.
"Izberi si tisko ki jo hočeš." Je posmehljivo rekel. " Prasec!" sem rekla in pljunila na tla. očitno sem ga zelo razjezila saj jje pokimal fantoma ki sta z mene začela trgati oblačila. Otepala sem se brcala in kričala. "Naj ti bo jasno da te otrebujemo in da skozi to mestno neboš prišla živa brez te obleke ker je to mesto vampirev in človek je tukaj lahko le dekle ki dela kot kurba ali pa igra vlogo večirje.in kliči me gospod." Z mene so strgali vsa oblačila tao da sem bila samo še v spodnjem perilu ko so še za vrhunec z mene slekli še modrček. Roke sta mi fanta držala nazaj tako da si nisem mogla zakriti razgaljenega oprsja zato jem se vrgla na kolena. počepnil je k meni mi dvignil brado se mi zazrl v oči in me nežno pobožal po licu. "Pustite naju sama." je odočno ukaza in vsi trije so odšli. "Zakaj jaz?" sem uprašala in si z rokami zaklila golo telo. "Dolga zgodba povem ti jo ko odideva od tukaj.Vsak vampir tukaj te lahko ubije če me neboš ubogala." Bila sem izmučena ves dan nisem spala zdaj pa sem še po nči budna. Zvila sem se v klobčič in zaprla oči. Dvignil me je v naročje in položil na kavč. Pokril me je z odejo in želel oditi prijela sem ga za roko, nevem zakaj ampak želela sem da ostane. Zbudila sem se in zavita v odejo ustala. sedel je na stolu in bral. "Lahko dobim obleko?" sem uprašala. Stopil je k meni me poljubil na vrat nato na lice in na usta, najina jezika sta se prepetla. spustia sem odejo in mu odpela srajco. seke si je hlače in že je bil je v hačkah kot jaz. Začela sva se mečkati ampak dje nisva šla. "Mi poveš zgodbo, zakaj sem pomembna?" Nasmehnil se je"drugič obljubim." Potem se je obleke in končno sem se lahko tudi jaz sicer v modro krilo ampak raje to kot da ji bila gola.

"znaš jahat?2 je še uprašal potem pa n+me v naročju odnesel in sobe oziroma gostilne ki je bila notri veliko epša kot zunaj.
*********************************************************************************************************************
No to je nextupam da vam je uše v tem delu ni ravno najbol razburlivo saj se je zgodba šele zuačela in ne prehitevam dogodkov saj se lahko zgodi kaj nepričakovanega.
Kaj mislite da se bo zgodio
Verjetni ste orepričani da se med njima nekaj plete a be?
ampak kam bosta ša in zakaj je tako pomembna?
20. marec 2013
next
23. marec 2013
aja pa sem nova bralka
23. marec 2013
u124456
u124456
next
23. marec 2013
kako lepo 2 nexta kmalu bom nextala in naslednji next bo bol zanimiv
23. marec 2013
Next
23. marec 2013
Hvala za nexte res hvala nesem mogla prej odpisat ker sem se mogla učit ker nočem slabih ocen pa še sprašuje mat, nar, zgo in tja
********************************************************************************************************
Malo sem pomislila, jahala sem že znam korak, sedeči, lahki in pol sedeči kas galopa pa neznam. Bi preveč tvegala če bi šla jahat z polovičnim znanjem? Verjetno ne saj se znam dovolj močno držati vajeti. "Ja znam." sem odgovorila vidno ne sigurno. Peljal me je v hlev kjer je iz boksa pripeljal belo kobilo pasme nisem poznala vem pa da je bila zelo lepa in čisto bela. Nežno sem jo pobožala po glavi medtem pa je on šel po vranje črnega žrebca. Zelo lepega močnega in bolj divjega kot katera koli zver. Oba konja sta bila že osedlana in pripravljena na ježo. V dolgem krilu sem le s težo sedla na sedlo ki hvala bogu ni bilo žensko. Saj veste katero mislim. Tisto pri katerem imaš obe nogi na eni strani in so ga uporabljali v dolgo nazaj ko so ženske nosile dolge obleke tako kot sem jo imela jaz na sebi. Krilo sem si potegnila čim više tako da sem lahko videla svoje gležnje. Konja sem pognala v tek. Krilo mi je začelo opletati okoli nog. Še dobro da je bila moja kobila tako mirna. " Kako ti je ime?" sem vprašala medtem ko sem pazila da nebom zletela z konja. saj ne bi bilo prav nič prijetno. "Christjan" mi je odgovoril ne da bi me pogledal. Njegov konje je bil divji in mene bi že vrgel z sedla Christjan pa je na njem sedel kot da bi bil na ovčki ki počasi hodi po ravnih tleh. "Obljubil si da mi poveš ko odideva od tam zakaj si ugrabil mene." Res me je zanimalo zakaj. Mislila sem da bo rekel naprimer ker si posebna in močna ali pa vsaj ne premagliva res nisem pričakovala da se bo dogodek odvil drugače. Hitro je ustavil konja in skočil z njega. Meni ni uspelo tako dobro. Usedel se je na travo in se potegnil k sebi. "Nisem obljubil, daleč od tega.Samo rekel sem." Res ni obljubil ampak vseeno sem hotela slišati zgodbo. "Povej prosim." sem ga želela prepričati. "Začelo se je ko sta se vilinka in vampir zaljubila. oba otroka mogočnih vladarjev sta se že od otroštva srečevala pod mogočno vrbo kjer sta bila skrita pred radovednimi pogledi starejših. Več ur sta tako dan za dnem preživela skupaj. In tako je nekoč mati sledila svoji deklici do mogočne vrbe in ko je tam videla kako si njena hčrka izmenjuje poljube z sinom kralja vampirjev jo je prevzel bes kar je zelo nenavadno za vilince. Ločila ju je za vedno. Hči je bila ujeta v stolpu za katerega je kraljica mislila da v njem ne more biti nič vampirskega. Pa se je motila. V Vilinki je rasel vampirski otrok. Nihče ni vedel zanj saj ga je skrivala bala se je ba bi ji ga vzeli kar se je tudi zgodilo takoj ko ga je rodila saj ob rojstvu vilinca na drevesu življenja vedno zraste popek bele barve ki se ob odraščanju razbira in od smrti odpade. Ampak popek tega otroka je bil le pol bel in pol črn. Popek je videla le kralica ki je vedela da je nekaj hudo narobe. Nobena vilinka v deželi ni rodila otroka. Potem je pomislila na svojo hči. Vstopila je v stolp v katerem je 8 mesecem pustila hčerko in ko je zagledala otroka eden je bil bled in imel je rdeče lase že ob rojstvu. Njene oči so bile temno rjave in so vsake toliko časa dobile rdeč sijaj. Druga je bila še bolj bleda kot prva imela je eno modro in eno zelono oko, ki sta postajala škrlatne barve. Njeni lasje so bili črni. Otroka nebosta mogla ostati v tej čarobni deželi vilincev zato so ju poslali na zemljo. Deklic ni nikoli več nihče videl. Sta pa edini ki bi lahko............"
Ni povedal do konca ker je mimo pripeljal voz in prestrašil konja ki sta se dvignila na adnje noge.
****************************************************************************************************************
Ok vem da next ni lih dolg sam povejte kako se vam zdi nujno prosim
in sta edini ki lahko kaj?
napišite v komentar
25. marec 2013
next in sta edini ki lahko zavladata še zemlji ? nevem no
25. marec 2013
neeext+nova bralka
27. marec 2013
neeeextt
27. marec 2013
u124456
u124456
next
28. marec 2013
hvala za nexte bom kmalu nadeljevala
29. marec 2013
u116985
u116985
nextt
30. marec 2013
Christjan je zgrabil konja za uzdi in jih trdno držal na mestu, čeprav je bilo to fizično nemogoče izvedljivo. Jaz sem planila pokonci in hotela umiriti konja še bol pa me je zanimal dokončani stavek :"sta pa edini, ki bi lahko...." Nisem opazila da sta se konja umirila in da sem stavek izrekla naglas. Christjan je nadeljeval"edini ki bi lahko med svetovoma teme in svetlobe spet ustvarili ravnovesje, ki je trajalo mnogo tisočletji dokler se ni razila nova vrsta mešanica med človekom pohlepnim brezupnim izmečkom , vampirjem z veliko močjo in med vilincem z veliko milostjo in močjo zdravljenja narave.
Bitje je postalo močno, zlobno, pohlepno , ne milostno in lahko je sejalo bolezen med živimi. Te bitja so močnejša kot katera koli druga. Vilinci so nemočni lahko le gledajo umirajočo naravo. Vampirji zdaj nismo več najmočnejša bitja in ne prenesemo svetlobe dneva, ki jo imajo bitja zaradi enega izmed svojih prednikov vilincev. Zato jim ne moremo nič. Ampak vidve imata moč vilincev in vampirjev zato jih lahko premagate. Ampak ta bitka so vničila če vse dobro kar obstaja." takrat sem opazila da se mu je v kotiček oči prikradla sovza ki je kmalu tudi izginila. "Ubile so pribljižno polovico moje vrste in vilinske še malo pa nas bodo izbrisali iz sveta. Ubili so veliko vilinskih vladarjev,pa tudi vampirskega prestolo naslednika. In kot si videla so se najbol razmnožila v kraju kjer je večina cip ki ponujajo raznovrstne usluge za denar ker tam nebi nihče preveč gledal na to da je več 50 klačug mrtvih z razparanimi vratovi. Ampak prestolo naslednik je bil obsedenj z njimi za je več časa preživel v tem zakotnem kraju sveta. Tako so ga ubili. Zdaj razumeš zakaj si pomembna? Ker moraš rešiti vrsti vampirjev in vilincev. Ker si edina ki jih lahko ubije." premislila sem o vsem kar je rekel. "koliko jih je?" sem uprašala in pričakovala da bo številka ogromna miljon kaj več. " nekaj več kot 50. Imajo tudi kralja in kraljico. Kot kaže obstaja njihova vrsta že dolgo samo nikoli jih ni bilo toliko. In kralj je ubil lastnega sina. Prestolo naslednika vampirjev." enisem najbolje razumela "sin kralja teh bitji je bil prestolo naslednjik?" sem uprašala. "Takšno bitje postaneš in imenujejo se semeurs de mort kar pomeni sejalci smrti. In ja spremenili so ga in ubili." sejalci smrti slišalo se je okrutno. "zakaj ne spremenijo več vampirjev?" bilo bi logično "Ker bi se lahko zgodile napake in bi vsaj eden izmed njih postal dober in z močjo pobil vse ki so hudobni. Pridi greva naprej." Razumela sem. "Ne morem naprej v krilu." "Pa boš morala." je še rekel in splezal na konja ki je zarezgetal in se dvignil na zadnje noge. Tudi jaz sem se počasi zvlekla na koblo. "Torej kje naj bi bila moja dvojčica." to me je pa res zanimalo. "Tebe sem iskal 2 leti nje pa nismo našli." res bi jo rada videla to je oseba ki je tvoja polovica . "Je tako težko?" sem uprašala ker je verjetno res. "Veš kaj o njej ?" "Ne veliko." Preostal kos poti sva prešla v tišini. Prišla sva do dvorca ki je imel visoke stolpe in je izgledal staromodno najbol čudno pa je bilo da je bila pol bela in pol črna in polovica jo je bila v temi polovica pa v dnevni svetlobi. Skočila sem z kobile in jo privezala na vejo drevesa. Vstopila sem v dvorec. Ki je bil šola!?!! Nisem mogla verjeti. KO sem Vstopila me je najbol presenetilo to da sem videla vampirje in vilince skupaj. "preden boš rešila svet moraš dokončati šolo. " Nisem se ravno veselila šole. Cristjan me je peljal nekam po prazmem hodnjiku. "Kje boš ti? Me boš......obiskal.?" sem uprašala" V šoli večinoma in ja obikal te bom.Hitro s boš znašla mlada si." "hočeš reči da si ti star? koliko let sploh imaš?" "3 več kot ti 19. " je rekel. Objela sem ga in mu zašepetala "Nisi star." nasmehnil se je in mi dal torbo ki, je ležala pred vrati in še ključ. Potem je odšel . Kot očitno sem bila v sobi 222 lepa številka. torba je ležala pred sobo številka 11 groza še nobenih dvigal same stopnjice. šla sem po stopnjicah navzgor in iskala sobo. Končno sem jo našla. Vrata so bila zelo lepa in kljuka je bila pozlačena. Vstopila sem. Soba je bila lepa zelo lepa z 5 posteljamiKljučpostelja vampirke Riana
https://www.digsdigs.com/photos/alux-bedroom-554x329.jpg
Postelja vampirke Ariane
https://decorating.visitacasas.com/wp-content/uploads/2009/07/Pink-girl-room.JPG
postelja vilinke Aneje
https://trenarch.info/wp-content/uploads/2012/10/modern-girl-purple-room.jpg
postelja vilinke Amoste
https://roomenvy.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/girls-bedroom-childrens-room-decorating-ideas-kids-rooms-ideal-home.jpg
moja postelja
*****************************************************************************************************+++++++++
ok v nslednjem nextu opišem vse 4 punce in kaj s bo dogajalo v šoli pa tudi to kaj se plete med Avroro in Cristnjanom in tudi to ali bodo zvedeli kaj več o Avrorini dvojčici
30. marec 2013
next
30. marec 2013
neexxtt
31. marec 2013
Bereš mojo novo zgodbico?Vsebuje 1D

http://www.igre123.com/forum/tema/t-hudic-v-meni-(-zayn-malik-ff)t/52937/
Hvala! In sorry za oglaševanje
____________________
neext!
31. marec 2013
z veseljem
31. marec 2013
hvala!
zgodbica pa je svetovna,kak si te prišla na idejo med vilinci in vampirji??
31. marec 2013
nevem rada mam vampirje pa sem pomislila na njihovo nasprotje in kaj bi nastalo če bi lahko nastal potomec nevem točni in kmalu bo next samo nimam velik časa
31. marec 2013
Riana:
Lepa vampirka rdeči las in temno rjavih oči ki so postale rdeče ko se je razjezila prestrašila vznemirija ali razveselila, lahko bi rekla da mi je bila podobna ampak kot sem zvedela ima moja izgubljena dvojčica črne lase in modro in zeleno oko. No Riana je imela res svetlo kožo, izžarevala je samozavest in bila je zelo seksi in močna. Ni zatežena samovšečnica saj mi je takoj razložila da sva cimri in sošolki. Lahko bere misli inspomine. Takoj je zvedela kaj in kdo sem. Na srečo ni nikomur povedala. Njena soba je bila blizu moje. Staršev ni poznala, tako kot jaz. Zanimivo moram priznati da sem se počutila kar malo zasečeno v njeni lepoti v popolnem obrazu in okusu za modo pa tudi ocenah.
http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/b0/b4/girl,photo,redheads,beautiful,camera,glasses-b0b4a98108162655e31c05ccb7e2e065_h.jpg
Ariana:
Tudi lepa z rjavimi lasmi in modrimi očmi ki so redko postale rdeče. Ni imela daru kot Riana ki jih je imela več. Ker se ni mogla učiti na nobenem področju je bila žalostna in še učitelji so jo enkrat dali k vilinskemu pouku ker so mislilida ima mogoče dar vilincev. Njen oče pije in je odšel bolje rečeno pobegnil in se ni vrnil mama je bila ena izmed žrtev napada sejalcev smrti. Tako je ostala sama na svetu brez dara ali sorodne duše.
Je zaprta vase in malo nesramna.
http://i855.photobucket.com/albums/ab118/Jujujuju_mh/Bella-Vampire.jpg
Aneja:
Vilinka skodranih las in rjavih oči. Ima sestrico staro 14 let. Mamo in očeta. Svojega samoroga (je vilinka in samorogi invilinnci so od vedno spadali skupaj) Je bogata in ni razvajena. Je zelo velika okoli dva metra in odličnakinja. Rada bere piše igra na inštrumente in druge stvari. Ima več darov je vila vijolčnih rož. To pomeni da ona skrbi za vse vijolične rože in odloča kdaj bodo vcvetele inkdaj odcvetele. Je zeloprijaza in obsedena z pospravljanjem njena soba je kot z škatlice.
Moram zaključiti bom drugič nadeljevala ampak moram gledati film šepetati konjem
31. marec 2013
neext
31. marec 2013
huuuuddooo,next
31. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg