Forum
нєℓℓσ,ησν ƒαη-ƒιcтιση zα νѕє σηє ∂ιяєcтιση υвσžєναℓcє ιη тιѕтє,кι яα∂ι вєяєтє.
нσρє уσυ ℓιкє ιт.❥

αмρκ иα∂αℓʝʋʝм, κσ ∂σвιм ʋƨαιι 3 иɛϰтɛ
20. februar 2013
∂яɛαм αƨ ιғ ʏσʋ'ℓℓ ℓιvɛ ғσяɛvɛя. ℓιvɛ αƨ ιғ ʏσʋ'ℓℓ ∂ιɛ тσ∂αʏ.

v ušesih mi je odmevala glasba iz moje Xperie. zamišljeno sem stopala po eni od gosto obiskanih ulic londona, zatopljena v svoje misli. moje ime je skylar, skylar v. winterfall. imam rdečkasto-rjave alovite lase, do pasu. toda to pravzaprav ni pomembno.
pogledala sem na telefon. krasno. ura je bila 14:34, dan v londonu pa je bil, kot ponavadi, oblačen. pogledala sem v nebo. pripravljajo se je k dežju, zato sem stekla. do doma sem imela samo še 4 ulice, to pa ni tako veliko, pravaprav sem to razdaljo pretekla z lahkoto.
bile so počitnice. poletne počitnice in čeprav je bilo v londonu le 22 stopinj (in to tukaj pomeni VROČE) sem imela na sebi kratke hlače i spranega jeansa, že malo nacufane, in pa širok top. obuta sem bila v navadne salonarje, ki sem jih uspešno skrivala pred starši in z njimi hodila ven skozi svoj vhod. živeli smo namreč v hiši, ki je bila zgrajena v Viktorijanskem času, zato je imela več izhodov ven. in eden od njih je vodil iz moje sobe. Pravzaprav sta starša vedela samo za en izhod. za glavni izhod, jaz pa sem medtem veelo skakljala ven in noter, ne da bi onadva kaj posumila.
prispela sem pred našo hišoin stekla zadaj. zagledala sem dobro znano drevo, ki je prekrivalo vrata mojega vhoda (in izhoda) in oči in mami še posumila nista, da so tam vrata. vzela sem ključ iz svoje torbe, odklenila vrata in vstopila v majhen prostor, ki sem si ga sama opremila. prostor je bil širok meter in pol, visok pa 2 metra. povzpela sem se po stopnicah in vstopila v svojo sobo.

иɛϰтαм?

ʋƨαιι 3 иɛϰт яαвм *-*
20. februar 2013
nexttt ful dobr začetek :**
21. februar 2013
ηєχтттт, ριкιcα, ηєχт ●-●
21. februar 2013
u27814
u27814
neeext
ful dober pišeeš -.-
21. februar 2013
vstopila sem v svojo sobo. na stenah je bilo vse polno posterjev moje najljubše skupine one direction. obožujem jih, res . telefon v moji roki je kar naenkrat zavibriral. Bilo je sporočilo od ever, moje najbolje prijateljice, ki mi je napisala, da me čaka pred mojimi vhodnimi vrati. ja, tudi ona je vedela zanje. poleg mene samo ona. odpisala sem ji, da naj vstopi, nato pa se sezula, obula svoje teniske in ugasnila glasbo na laptopu. z zelo težkim srcem, kajti predvajala se je little things od one direction. mogoče se sprašujete, zakaj glasba? ker se lahko z njeno pomočjo izmuznem ven. čisto preprosto; vklopim glasbo in zaklenem sobo, da oči in mami mislita, da želim biti sama in tako naprej, zato me ne motita, jaz pa ta čas veselo skakljam po londonu. v tistem trenutku je prišla ever. pozdravili sva se in s objeli. nisva si v sorodu, toda sva si ZELO podobni. jaz imam imela rdečkasto-rjave valovite lase, do pasu. prav tako kot ona, le da so njeni lasje kostanjeve rjave barve. toda barva najinih oči, zeleno modra, se ujema. sva enako visoki in tudi gibava se skoraj usklajeno. in kot da še to ni dovolj, sva bili rojeni samo en teden narazen. na srečo sva obe stari 17.
nasmehnila sem se, odklenila vrta in z ever sva odšli dol po stopnicah. v jedilnici sva zaslišali glasove. ko sva vstopili, sva obe skoraj omedleli. moje oči so se na široko odprle, ever poleg mene se je začela tresti kot šiba na vodi. ''σмσנвσɢ...'' je zašepetala. moj oči se je pogovarjal z nekim moškim. saj ne bi bilo nič, če ga ne bi v trenutku prepoznala. paul higgins. menedžer in varuška mojih idolov. varuška one direction. ever na moji desni se je zamajala. in šele takrat sem jih opazila. ~v мojι нιšι ѕo, v мojι нιšι ѕo~ sem si mislila ~ѕĸylαr, ɴe oѕrαмoтι ѕe, ɴιĸαr...~ misli so mi švigale sem in tja in zdelo se mi je, da so moji možgani preprosto umrli. ''αмм..п-пσ..נ-נα-נαz...žıνıנσ...'' sem zajecljala. ''мαмı..ƨε ʟαнκσ zα тяεпυтεκ ρσɢσνσяıмσ...мıƨʟıм, נαz, тı ıп ενεя...ν κυнıпנı﹖﹗'' ko sem se obrnila k mami, me je ta osuplo pogledala, nato pa pokimala. zopet sem pogledala fante. omojbog, bili so BOŽANSKI, dobesedno. in ever je tako buljila, da sem jo morala odvlečti v kuhinjo, čeprav ne bi imela nič proti, če bi se z mami lahko pomenile tudi tukaj.

''σвяαzʟσžı мı тσʟε﹗'' sem začela takoj, ko em stopila v kuhinjo kot zadnja in za sabo zaprla vrata, mogoče malo preveč. sploh nisem čakala, kaj bo rekla, amak sem kar navalila: '' мαмı, ν нıšı ƨσ мσנı ıɔσʟı, '' ko je izbuljila oči, sem nadaljevala '' נα, тıƨтı ƨεκƨ вσɢσνı, κı נıн ıмαм пα мıʟנσп ρσƨтεяנıн ν мσנı ƨσвı ıп κı ƨσ пα νƨεн ρʟαтпıcαн мσנıн zνεzκσν. тıƨтı ıɔσʟı, καтεяıн ɢʟαƨвσ пα νεƨ ɢʟαƨ пαвıנαм ρσ ʟαρтσρυ тıƨтı ıɔσʟσ, σ καтεяıн ƨαпנαм νεƨ čαƨ...'' zavzdihnila sem. ni še bilo konec. ''ρσνεנ мı, καנ zα νяαɢα ƨε ɔσɢαנα, ɔα ƨσ ν мσנı нıšı пαנʟερšı ғαптε ν νεƨσʟנυ ıп ɔα вσ ενεя υмяʟα σɔ šσκıяαпσƨтı'﹗''

mami se je poskušala zbrati, nato pa je začela pojasnjevati: ''κεя נε тνσנ σčı ɢʟαƨвεпı ρяσɔυcεпт ρσzпα νεʟıκσ мεпεɔžεяנεν ıп σƨтαʟıн ρяσɔυcεптσν...ραυʟ נε пנεɢσν ɔσвεя ρяıנαтεʟנ ız σƨпσνпε šσʟε...ρσzαвıʟα ƨνα тı ρσνεɔαтı, ɔα ρяıɔε ɔαпεƨ пα σвıƨκ...αмρακ тı σčıтпσ žε νεš, ɔα נε тεʟεƨпı ƨтяαžαя тıƨтıн ғαптσν...'' pobuljila sem. ''тıƨтıн ғαптσν﹖﹗ мαмı, яαנε ɢσνσяı мσנıн ıɔσʟσν...'' zavzdihnila sem pogledala ever, ki je izgledala kot da je videla duha, in jo objela. ''ƨı мσяεš ρяεɔƨтανʟנαтı﹖ σпε ɔıяεcтıσп ƨσ ν мσנı нıšı.'' sem vrisknila. zasmejali sva se, nato a sva odšli v jedilnico. mami nama je sledila. zdaj bo, kar bo.
Ι кαנ мιѕℓιтє, ∂α ѕє вσ zgσ∂ιℓσ؟
2 к∂σ נє ρσ ναšєм мηєηנυ ηαנвσℓנ νšєč ѕкуℓαя ιη к∂σ єνєя؟
Э мηєηנє σ zgσ∂вι
Ч ηєχтαм?: 3
tenkjuu vam *-*
21. februar 2013
še nekii, нσяαинʋɢ:* bo pisala z everinga vidika :3

xoxo, be bad c':
21. februar 2013
u27814
u27814
neext supeer začeteek
21. februar 2013
u27814
u27814
Ι кαנ мιѕℓιтє, ∂α ѕє вσ zgσ∂ιℓσ؟ful je dober začeto
2 skylar:mogoče Harry
ever:Niall nwm
Э мηєηנє σ zgσ∂вι:šupeeer jee
21. februar 2013
Neeext
21. februar 2013
u70265
u70265
Mext
21. februar 2013∂яɛαм αƨ ιғ ʏσʋ'ℓℓ ℓιvɛ ғσяɛvɛя. ℓιvɛ αƨ ιғ ʏσʋ'ℓℓ ∂ιɛ тσ∂αʏ.
~σмgσмgσмg...ηє υмяєт, ѕαмσ ηє υмяєт...~ sem si mislila, ko sem stopila skozi vrata kuhinje. z ever in z mami smo se vrnile v jedilnico, kjer sem morala (omojbog, kako sem bila v tistem trenutku srečna) sesti zraven harrya, ker drugje ni bilo prostora. no, razen na začetku,pri niallu, ampak njega sem raje prepustila ever. nisem je hotela mučiti, saj je že sedaj izgledala kot duh, ampak meni se je mešalo od sreče. paul in oči sta se večinoma pogovarjala o delu, jaz pa sem si živčno zarila nohte v kožo, saj sem imela dlani stisnjene v pest. na sebi sem začutila harryev pogled in še sama sebi nisem mogla verjeti. ~∂ιнαנ, ѕку, ∂ιнαנ...ν∂ιιн, ιz∂ιн, ν∂ιιн, ιz∂ιн..~ v mislih sem delala dihalne vaje in s kotičkom očesa pogledala proti njem. opazila sem, da počne isto. ~σмσנвσg, ησ, ρяємℓα∂α ѕєм šє zα ιηƒαякт zαяα∂ι ρσρσℓηє zαℓנυвℓנєησѕтι..~ sem si mislila. če je bil pa takoo popoln. naenkrat me je iz sanjarjenja prebudil mamin glas: '' кαנ, кσ вι ѕкуℓαя, єνєя ιη ƒαηтנє šℓι נєѕт ν кαкšησ яєтανяαcιנσ؟ мιѕℓιм, čє ѕє νι∂να нσčєтα ℓσтιтι ∂єℓα, ηє вσѕтα ιмєℓα мιяu z ηנιмι, кαנηє؟'' že v istem trenutku pa se je oglasil paul: ''ηєρ, тσ ηє ρяι∂є ν ρσšтєν. ηנιнσν тєℓєѕηι ѕтяαžαя ѕєм ιη мσяαм נιн ναяσναтι. ѕαנ νєš, zαкαנ.'' ''σкєנ, ραυℓ, ѕρℓσн νєš, кσℓιкσкяαт ѕмσ žє šℓι ѕαмι νєη؟'' na zaynovem obrazu se je videlo, da se zabava. ''נα, ραυℓ, ρяσσσσѕιм...'' je rekel harry in v tistem trenutku me je prijelo, da bi mu rekla, naj ne bo takšen psihopatski morilec, ker me ubija s svojo popolnostjo. ''ραυℓ, ѕρυѕтι ηαѕ, ρα ρяιѕєžєм, ∂α вσм ηαяє∂ιℓ кαякσℓι. čє вσ тяєвα, ѕє вσм ρσвσтαℓ z žℓιcσ'' ob tej izjavi smo vsi začudeno pogledali liama in se začeli živčno hihitatiin paula skupaj prosjačiti za svobodo. ko je nazadnje privolil, je niall od sreče začel skakati po jedilnice in vpil: ''ηαη∂σ'ѕ, ρяιнαנαααм'' zopet smo se zasmejali, nato pa se poslovili in odšli. peš. pravzaprav smo se vsi skupaj strinjali, da gremo v nando's in niall je na koncu dobesedno znorel od sreče. še zdaj nisem mogla verjeti. od sreče bi najraje zakričala.
кαנ ѕє вσ ρσ тνσנєм мηєηנυ zgσ∂ιℓσ ν яєѕтανяαcιנι؟
мηєηנє σ zgσ∂вι:
21. februar 2013
u27814
u27814
кαנ ѕє вσ ρσ тνσנєм мηєηנυ zgσ∂ιℓσ ν яєѕтανяαcιנι؟:mogoče se bojo skylar pa harry in niall pa ever zbližali alpa kej podobbnega
мηєηנє σ zgσ∂вι: ful dober si napisalaa tolee
22. februar 2013
u27814
u27814
Neeext!
22. februar 2013

ko smo prispeli do restavracije, je niall skoraj dobesedno poletel skozi vrata. ''ηєвєѕα. ν ηєвєѕιн ѕєм.'' stekel je do prve mize, ki jo je videl, ter se tam namestil kot na prestolu. nato je meni in harryu 'ukazal', da naj greva po hrano, ali pa naju bo sam pojedel. s harryem sva se smejoč spogledala, nato pa šla do pulta. harry je na srečo vedel kar na pamet in ko sva naročala to, kar sva morala, sva odšla nazaj k mizi, kjer sem morala zopet sedeti z njim. iskreno? skoraj sem umrla. Opazila sem, da se niall in ever navdušeno pogovarjata in zasmejala sem se. na sebi sem zopet začutila harryev pogled in rahlo sem se mu nasmehnila.
potem, ko je niall vsem nam pojedel komaj nedotaknjene obroke, je zayn dobesedno zahteval, da gremo k njim domov. ever se je živčno zahihitala in odpravili smo se iz nandos'ov. pot do njihove hiše ni trajala dolgo, pravzaprav smo bili tam v krajšem času, kot bi pričakovala. Tam je louisa pred hišo čakala eleanor in komaj sem verjela, da jo vidim.po njunem 10 minut dolgem pozdravljanju se je eleanor histerično zahihitala. '' σσσ, нᴀʀʀʏ, ıмᴀмσ ɴσνσ ρυɴcσ?'' čutila sem, kako sem zardela, harry pa se je le sproščeno zasmejal. ''ɴᴇ, sᴀмσ нčᴇʀκᴀ ρᴀυʟσνᴇɢᴀ ᴅσвʀᴇɢᴀ ρʀıנᴀtᴇʟנᴀ נᴇ.'' In odšli smo v hišo.
notranjost je bila preprosta- a razmetana, kar sem seveda pričakovala. eleanor je zmajala zz glavo, niall pa je zavpil: ''ʟᴀčᴇɴ sᴇм.'' In stekel v kuhinjo. ''נᴇ κᴅσ zᴀ ʀᴇsɴıcσ ᴀʟı ızzıν?'' louis se je skorajda zvalil po stopnicah in kot iz zraka privlekel prazno steklenico. ''ɴıᴀᴀᴀᴀᴀʟ, κנᴇ sı, тᴀκσנ ρʀıᴅı sᴇм.'' se je zadrl, ko se je izza vogala prikazal niall s polnimi usti hrane. Ko je videl steklenico, je hrano (in še zdaj ne vem, kako mu je to uspelo) v sekundi pogoltnil in se usedel zraven ever, ki se je blaženo zasmejala. louis je zavrtel steklenico in ta je kot zakleto pokazala na harrya, ki je samozavestno rekel: ''ızzıν''. ''ρσʟנυвı sκʏʟᴀʀ'' je rekel louis takoj, ko je harry zinil odločilno besedo in oba sva prebledela.

ѕє вσѕтα нαяяу ιη ѕкуℓαя ρσℓנυвιℓα؟
мηєηנє σ zgσ∂вι؟
ηєχт؟
19. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg