Forum
No pa bom še js poskusla z zgodbo! Zgodba je popouno izmišljena & upam da vam bo všeč !
24. november 2010
Ime mi je Kelly. Vsi me kličejo Kell. Sem edinka. Večino časa preživim pri moji najbolšI prijateljici Nei! V šoli sma res da nekje v odzadju... Ampak se z tem sploh neobadama, ker sva čisto zadovolni ! Obe obožujeva hip hop in bi radi postali profesionalni plesalki. Ampak je šola plesa predraga za najini družini taku da se od teh sanj lahko poslovima. Nekega dne ko sva sedeli u šoli na stopnicah, se nama je iza hrbta prikradeu fant in naju z zapeljivim pogledom premeriu od glave do pet in šiniu mimo. Neia se je takoj zatreskala in ji sploh ni bilo pomembno kdo je, skot je, kakšen je drugače... Js pa sem si želela fanta bolje spoznati, zato sva skovali načrt in šli fanta poiskati!
Next??
24. november 2010
u18082
u18082
NEXT.!!!!!!
25. november 2010
Lutali sva po hodniku a ga ni blo več niker. Nakoncu sva si rekla da ga bova poiskala že ju3 in če bova imeli srečo še ta mesec, ker potem končno POČITNICE!! Neia je že usa zasanjana in praktično z eno nogo v počitnicah... Jas pa že kar lebdim nad njimi! Skupaj greva na morje in najina naloga je da si najdeva dva hoot tipčka in se končno prou zabavava!....
Zazvonilo je še zadnja ura slovke pa domou. Po stopnicah se odpravima v učilnico. Ko sva vstopili v razred je večino sošolcev napou spalo... Pouk... Učiteljica tečna kot ponacadi Nei sm zašepetala "Pa kaj mene zanima glagol saj nam brat kje bom še to iskala" In seveda ker je učiteljica prišla do mene in me slišala sem se kot tren znašal pred šolskimi vrati z neopravičeno uro!-.- Ah"Beda" sem si rekla po tiho se ozrla na uro in se odpravila v garderobo kjer sm počakala Neio da sva odšli do avtobusa in domou!
Next?
25. november 2010
next
27. november 2010
NeXt
27. november 2010
Nikoli se nisem preveč ozerala po avtubusu in sem vedela samo za svoje sošolce kdo se pelej z njem domou! Danes pa... Pogled na desno, pa na levo in še naprej... Ko sem se tako ozerala sem zagledala črna jakna... Črni lasje... Ja kdo pa drug ON! Nei zašepetam " Tam je, tam je!! Ceu čas sva ga meli pred nosom!"... Šli sva počasi mimu a si ga ni nobena upala ogovorit ker so bli zraun njegovi prjatli. Pripeljali sva se tam kjer sva mogli iztopit in KAAJ?!? Iztopiu je z nama o.o! Odpravili sva se po cesti naprej saj sva živeli v isti ulici on pa kar za nama... Ampak ni mi blo jasno saj use poznam u najini ulici o.o! Nato za nami zakriči naj počakava in reče...
Next?
27. november 2010
u32306
u32306
in reče?????????????
KVA REČE ?????????????????
27. november 2010
Še 2 nexta
28. november 2010
u32306
u32306
NEXT
28. november 2010
u32306
u32306
NEXT
28. november 2010
u32306
u32306
no pa maš dva
28. november 2010
xD Od različnih oseb...
Da vidim če se sploh splača pisat
28. november 2010
Next!
28. november 2010
neext!
28. november 2010
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28. november 2010
...In reče: " Vidve ko tako zlo migata z temi svojimi ritkami... Me nebi počakali ne?!?" Neia se ustav in reče če misli na naju. On se začne smejat in reče:" ne na zrak! Ja itk da vaju!"
Hitro steče za nama in pove, da so se pred 1 tednom preselili na konc ulice u neko zapusščeno vilo! "Koliko se js spomn je ta vila res da ogromna ampak strašljiva " Rečem potiho! On se pa samo nasmeje in reče da je itk use prenovljeno in naju povabi naj prideva pogledat! Zmenili smo se da bomo prišle za 1 uro ko se preoblečeva in najema! Neia hitro pohiti domou, ker živi dve hiši pred mano. Midva greva skupaj do moje hiše... Stopim pred varata mu zakričim: "ČES ENO URO!" In pohitim noter!
Č
e
s

e
n
o

u
r
o

Z Neio sva se dobili pred mojo hišo in pohiteli do konca ulice... Imeli sva približno 10minut! Ko sva prišli pred vilo nama je zastau dih! Vila je bila GROZNA! Grozliva o.o! Ven je stopiu ON! Neia, ker je bila radovedna kakšno majo notranjost reče: "Ei ti kako ti ej pa sploh ime?!?" "Rok" pove u smehu in naju povabi naprej!
Next? ( usaj 3 nexte)
28. november 2010
neeext!
28. november 2010
u18082
u18082
Next.!
28. november 2010
nextaj kr dobro..
28. november 2010
Nardim prvi korak u hišo in... WAAAU!! *__* Blo je BOŽANSKO! Use zlato, srebrno, NOvo! Res Vau! Povabu naju je u svojo sobo... Sobo je meu kot neko igralnco... Oke postla za 4 ludi o.o + plazma in pisalna miza... Druga pa video igrice računalniki in nevem kai še vse... Z Neio sva samo zgubljeno gledali on pa se je sladko smejau. Ko sva si ogledali hišo u celoti sva se odpravili domou! Zmenili smo se da se dobimo ju3 pred mojo hišo in gremo skupaj na avtobu... Po poti sva se pogovarjali o hiši! " Zakon je" reče Neia! Jas pa nism preveč vdarjena na bogastvo, ker sama nism nikol živela v nekem razkošju... Pri tem pa mi vseen ni nč mankal ! Prišli sva do moje hiše se poslovila in odšli vsaka k sebi!
Biu je že večer zato sm se umila in spravila spat!

Zjutri me je zbudila budilka! Ijooj učasih bi jo najraje zalučala v steno da bi nehala tako trapasto piskat! -.-! Mama in oče sta že zdavnaj odšla zato sm si sama pripravila zajtrk. Jogurt mmm "JAGODA" sm si rekla potiho. Najedla sm se, umila in oblekla in odkorakala vn! Zuni sta že stala Rok in Neia in me čakala. Ker sm bila pozna smo do avtobusa mogli tečt. Končno smo prispel u šolo kjer se je unela debata u garderobi kot vsako jutro! To jutro so pa uneli debato u poljubih! "O FAAK!" sm si rekla ko me je sošolec vprašau če sm se že kdaj kušnla. Z prisiljenim nasmeškom sm zajeclala: " IJA ITK... KDO SE PA NI! In sm zavila z očmi. In po resnic NE nikol se nism kušnla! Ampak da to povem drugim bi se norčevali z mene! A ni že dovolj da sm ne najbol priljublena na šoli?!? Kaj da sploh nebi bla -.-! Z Neio sva odšli v razred in poznala sn njen pogled ko me je postrani gledala točno sm vedla da je mislila da ni lepo lagat! Js sm samo skomignila z rameni in stopila u učilnico. In ko sva stopili u razred se nama je na obraz narisau nasmešek, ker sva zagledali...
Next ( 3 komentarji od različnih oseb) :]
28. november 2010
next!
28. november 2010
še dva nexta
29. november 2010
neeeeeext! coolska zgodba.
29. november 2010
u18082
u18082
Next.!
29. november 2010
kittycat: Tnx
29. november 2010
...Ker sva zagledali Roka! Stekli sva do njega on pa se je smejau, kot ponavadi in nama razložiu da se u prejšnem razredu niso kej dobr štekal, zato je prosu da ga prestaujo u naš razred ^^! Neia se je režala in rekla " fala bogu da sta A pa B deveta !
Začela se je matka... Učitlca glupa da bol nep mogla bit!... Ker so se približovale počitnce in za nas konc te glube "ustanove" smo hiteli z ocenami! In danes učtlca reče" Uprašali bomo nekoga" Vsi se potuhnemo, ko zaslišim " Kelly ti pridi"! "O faak! Pa kje si glih mene najdla" sn si misnla... In ja enačba, pa ulomk, pa še bla, bla, bla... In na koncu... "Kelly, čeprou je konec šolskega leta še nepomen, da se ni treba več učit! 3 ampak tko, čes prste pogledan!" Js sm bulla u njo in rekla" TRI o.o! Ona je samo pokimala, js pa usa naudušena stečem na svoje mesto, ker znala nism še za dve kaj šele za tri! In dan se je odvijau normalno... Učitli tečni... Vse do zadnje ure, ko smo mel športno! Profesor bedn -.-! Najbol na žiuce mi gre ko z svojim piskajočim glasom reče: "! Rokomet bomo igraal"! "Ja seveda" sm pahnila nazai... Takrat me ošine spogledom in zamomlja" Tko sm reku pa pika! Vsi smo ga čudno gledal, ko mi on vrže žogo u roke in se zadere " IGRAAA!!" Da se bom obrnla in podla žogo naprej pa samo začutim da me je nekdo prijeu za ramo in se zrušim na tla!

Next?? ( 4 nexti od različnih oseb ^^)
29. november 2010
u1374
u1374
next next next!!
29. november 2010
Še 3 nexte... Pa nadaljujem ^^
29. november 2010
Next!
30. november 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg