Forum
Hej punce/fantje.!

Z vami sem jaz:

Radi pišete zgodbe ? potem ne čakaj in se prijavi !*
Pri vsakem izzivu dam eno temo in morate napisati zgodbo vendar ne bo tako komplicirala ali mora biti dolga ali ne. Bistvo je da je zanimiva.!
Za začetek se naj prijavi 5-7 tekmovalk. med prvim izzivom se še lahka prijavlate¨!

Prijavnica:
; Ime, priimek (slika)
; Ste ži pisali kdaj kakšno zgodbo?
prijavi se:07. april 2012
u64670
u64670
Anastasia Lopez


Ja pišem 4 : Ko se življenje zaplete...,prepovedana ljubezen , krivično življenje in ljubezen v zraku!!
07. april 2012
u84374
u84374
Lucy SalvatorePišem 3: vampire story, how can i ever choose?, just run away!
07. april 2012
ooo supeer. Sprejetiiii sta obe

Hvala ker ste se prijavili, mwa < 3
07. april 2012
u84374
u84374
nzk aja a lahko preberš moje zgodbice pliskooo?? *puppy face*
07. april 2012
booom jih zdle.!*
07. april 2012
u84374
u84374
thank you rees!! ok zdej bom pa nehala kr to ni tema za pogovore ampak za tekmovanje
07. april 2012
u84247
u84247
Emma Watson

http://ris.fashion.telegraph.co.uk/RichImageService.svc/imagecontent/1/TMG7103320/k/se-EMMA-WATSON-PEO_1568824a.jpg

Ne nisem še nobene napisala sem pa pomagala prijateljici LILIJANI pri 2:
-ZALJUBLJENA V BRATA NAJVEČJE SOVRAŽNICE
-ZANIMIVO ŽIVLJENJE (ŠE PIŠEVA)
07. april 2012
sprejeta.!
07. april 2012
Blake LivelyNe pišem nobene zgodbice.
07. april 2012
sprejeta.!

Usaj 1 tekmovalka se še naj prijavi.!*
07. april 2012
; Ime, priimek (slika) Natalija Verboten (Slike sooori nemorem!
; Ste ži pisali kdaj kakšno zgodbo? ja pišem 3.. Slabo življenje ki se spremeni, zakaj sem se zaljubila v vampirja in moji ljubezenski dnevi. Sem pa pisala tudi Vedno jaz ampak sem nehala.
07. april 2012
sej je uredu, sej vem kakšna je natalija verboten.!

No zdajle bom dala 1. izziv.! In lahko se še prijavlate med prvim izzivom.!
07. april 2012
u84374
u84374
Ok hitr izziv!
07. april 2012
1. izziv.

Dala bom tri teme in zberete si lahko samo eno temo.!
- Očkov prijatelj
- Ljubezen iz preteklosti
- Posiljena

Točkovnik:
- Naj bo čim bolj slovnično pravilno. 2 točki
- Slike, da bo čim bolj zanimivo in si bomo lahko zgodbo predstavljali. 2 točki (če kera slik ne zna dat gor mi naj pove, da ti bom lahko pomagala.)
- Zanimivost 4 točke

Točk je torej 8.!

in07. april 2012
u84247
u84247
Jutri mogoče
07. april 2012
okeej.!
07. april 2012
u84374
u84374
LJUBEZEN IZ PRETEKLOSTI

Hej sem Catherine!Stara sem 16 let in ravno sem začela hoditi v 1. letnik. Imam bff Cassie:To je moja zgodba.

Sprehajala sem se po New Yorskem parku in uživala v lahnem vetriču ki mi je mršil lase. Zdaj sem bila že en mesec v srednji šoli in bilo je super. Pa še porisali me niso 1. šolski dan! Skratka bilo je popolno pa še dobre učitelje sem imela. Hodila sem na srednjo fotografsko šolo, ker sem res uživala v fotografiranju. In seminarske naloge so bile vedno zabavne. Edina težava je bil Harry. Moj sošlec ki mi je bil neznansko všeč in sem bila zaljubljena vanj. To je on:Ampak nisem se mu upala povedati. Ko sem bila v njegovi družbi sem postala živčna in včasih sem začela rahlo drhteti. Takrat nisem iz sebe spravila niti besedice Zazvonil je moj telefon. Pogledala sem na zaslon in mama mi je poslala sporočilo z vsebino:
'Pridi domov!'
Zavzdihnila sem. Čisto nič se ni spremenila. Z vzdihom sem odšla proti domu. Tam sem pojedla večerjo in se spravila spat. Jutri me čaka dolg dan, ker imamo najprej 3 ure pouka, potem pa gremo v mesto v gledališče in nato še v prak zaljubljencev. Tega sem se najbolj bala. Kaj bom pa potem? Izgledala bom kot kakšen idiot ko bom postopala tam. Skoraj vsi v mojem razredu so imeli fanta ali punco, razen nekaterih piflarjev. Še enkrat sem zavzdihnila in zaspala.
Zjutraj je zvonila budilka. Stegnila sem roko in padla je na tla ter utihnila. Zakopala sem glavo v blazino in hotela zaspati nazaj, a je prišla mama in potegnila odejo z mene.
"Dajmo damica vstani! Nočeš zamuditi kajne?"
Namenila sem ji grd pogled in vstala iz postelje. Napotila sem se v kopalnico in se tam uredila. Za danes sem oblekla tole:Nato sem odhitela v spodnje nadstrpje in pojedla kruh z nutello. Ko sem se umivala sem izpred hiše zaslišala trobljenje. Oče me že čaka! Pograbila sem še torbo s fotoaparatom in skočila v avto. Ko me je oče pripeljal pred šolo sem ga poljubila na lice in stekla v razred. Prispela sem malo pred učiteljico. Sedla sem v klop-v zadnjo vrsto. Nisem imela soseda in to mi je šlo na živce. 1. ura je bila naravoslovje. Učiteljica se je postavila pred razred in rekla nekaj čudovitega:
"Nov sedežni red bomo naredili!"
Kar poskočila sem. Končno bom dobila soseda! Vsaj upam. Prva ki jo je učiteljica poklicala sem bila jaz in spet me je dala v zadnjo vrsto. Obraz se mi je povesil. Zdaj zagotovo ne bom dobila soseda! V zadnjo klop ni dajala nikogar razen mene in nekaterih piflarjev ki nam je šlo dobro. Da ne bo pomote: nisem piflarka! Samo dobro mi je šlo. Iz torbe sem vzela knjigo o fotografiranju in jo začela brati. Nenadoma semzačutila da je nekdo sedel zdraven mene in takoj zatem sem zaslišala Harryjev privlačni glas:
"Hej."
Pogledala sem ga in ležerno se je nasmehnil Presenetila sem samo sebe in se tudi jaz sproščeno nasmehnila. Učiteljica je razlagala prejšnjo snov ki sva jo oba znala in zato sva se do konca ure pogovarjala. Naslednjo uro je bila slovenščina in tam sem sedela s Cassie. Nenehno me je spraševala o tem kaj sva se pogovarjala s Harryjem in jaz sem ji odgovarjala. Tretjo, torej zadnjo uro je bila fotografija ki jo poučuje naša razredničarka. Razlagala je o današnjem izletu in omenila da bomo morali v gledališču in praku posneti nekaj slik ki jih bo ocenila. Šele zadnji 15 minut bomo prosti. Nato smo res odšli tja in s imeli fino. Ko sem končala s slikanjem v parku sem opazovala zaljubljene sošolce. Nenadoma pa je do mene pristopil Harry in mi povedal da sem mu všeč in če bi hodila z njim. Skoraj sem se onesvestila. In tako sva postala par. Zavidale so mi vse samske punce iz drugih razredov.----------------2. MESECA POZNEJE
Hitela sem na zmenek s Harryjem v park. Zdaj sva hodila že 2 meseca. Moji in njegovi starši so se oboji strinjali da sva skupaj in bila sva srečna. Bila sem v neki ulici ki je vodila na glavno cesto, ta pa v park ko sem se v nekoga zaletela. Pogledala sem navzgor in zagledala nekega piflarja. Hitro sem mu zamrmrala:
"Oprosti."
In že hotela naprej ko me je poklical po imenu.
"Catherine."
Presenečeno sem se obrnila in pomislila če sem ga mogoče že kje videla a se ga nisem spomnila. Samo poteze na obrazu so mi bile znane. Rekla sem:
"Um..se poznava?"
Izraz na obrazu se mu je povesil.
"Me ne prepoznaš? Keith? Keith Butler??"
Vse mišice so mi otrdele in telo mi je pretresel hlad. Zroko sem si zakrila usta, da ne bi zakričala.
"Keith?"
Obraz mu je razsetlil nasmešek.
"Spomniš se me!"
Z razprtimi rokami je stopil k meni, a sem se odmaknila.
"Kaj se je zgodilo s tabo?"
Keith Butler je bil moja osnovnošolska ljubezen od 1. do 6. razreda. Potem se je odselil. Saj veste otroška zatrapanost. Bila sva najboljša prijatelja in neke vrste zaljubljenca. Toda najbolj me je šokirala sprememba. V 6. razredu je bil tak:Zdaj pa tak:Namrščil se je.
"Kaj pa?"
"Poglej se kakšen si!"
Sem kriknila.
Pogledal se je in se nasmehnil.
"Lepo kajne? V 8. razredu so mi piflarji postali všeč, pa še dobre ocene imajo. Tako sem se odločil spremeniti. Saj ni tako hudo kajne?"
"Pa je!"
Sem kriknila in stekla v park. Keith, moj najboljši prijatelj je izgledal kot opica! Ko sem prispela sem vse povedala Harryju in objel me je. Toda za nama je kmalu prišel Keith in me nadrl:
"Kdo je to Catherine?!"
"Moj fant."
Sem mu povedala. Nato se je začel dreti in vpiti da je on moja edina ljubezen in da bi morala ljubiti njega. Da bi midva morala biti skupaj. Poskušal je celo udariti Harryja a ga je ta prestregel in mu zabrusil da mu bo trda predla če se me samo dotakne. Nato me je vso v šoku odpeljal domov. Tam me je zavil v odejo, jaz pa sem se ga oklepala in drhte ponavljala:
"Nočem te izgubiti, ne zapusti me.."
Zatrdil mi je da me ne bo in po tistem Keitha nisem videla nikoli več.
07. april 2012
u84374
u84374
Upam da ni predolgo
07. april 2012
OOO zalo super zgodba je

+ ni predolga.!
08. april 2012
u84247
u84247
- Ljubezen iz preteklosti.

Hej sem Kati (Katja) in povedala vam bom svojo zgodbo. Stara sem 25 let pišem pa kot bi bila stara 13 (8. razred).

Jaz:

Tami (Tamara):

Jaz še nimam fanta Tami pa ga ima. Ime mu je Gab (Gabrijel). Skupaj sta že 2 leti, jaz sem imela tudi fanta (Nik), ki me je varal z sosedo (Karmen).

Gab:

Nik:

Karmen:

No z Nikom sva hodila pol leta. Končala sem osmi razred in z mamo, očetom, Tami, njenimi starši, Gabom in z njegovimi starši smo se odpravili na počitnice na Havaje. Tam smo dobili vsak svojo hiško le midve z Tami sva bili v enaki (po najini želji). Tam je bilo tudi čudovito morje in valovi zato sva se takoj preoblekli in tekli proti morju obleke pa prepustili staršem. Ko sva prispeli na obalo sva še zagledali Gaba ki je srfal na valovih. Smeje sva stekli v vodo on pa se je ravno ko naju je videl potopil pod val. Vsi trije smo planili v smeh. Čez 3 ure smo prišli domov se preoblekli in odšli na večerjo. Starši so sedeli za svojo mi pa za svojo mizo. Zraven naše mize je bila še ena miza tam je sedel neki fant.
*********************************************************************************
Malo kasneje nextam
08. april 2012
Vreedu, boom čakala.!
08. april 2012
LJUBEZEN IZ PRETEKLOSTI:
Hej jaz sem Manca. Imam BF Katjo, sestrico Katarino, mamo Sonjo in očeta Petra. Povedala vam bom mojo zgodbo:
Začelo se je nekega jasnega dne. Rahli žarki sonca so me zbudili. Ko sem pogledala na uro sem se začudila. Ura je bila 7:00. Hitro sem vstala in stekla v kuhinjo. Spomnila sem, da moram zbuditi še Katarino. Hitro sem zakričala * Katarina, vstani!* in naprej pripravljala zajtrk. Ko je bil nared je v kuhinjo pricapljala Katarina. Hitro sva pojedli, se oblekli in stekli v šolo. Katarino sem poslala v vrtec saj je bila stara 4 leta. Jaz pa sem hitela v učilnico 1 letnika. Saj sem namreč v 1 letniku, ampak je zraven študijske še osnovna šola in vrtec. Ko sem tekla v učilnico sem se ponesreči zaletela v nekega fanta, ki je bil neizmerno lep. * lepotec* sem si rekla v mislih.(J: jst, N: lepotec)
J: Oprosti! Mudi se mi! Bye!
N: Nič hudega. Čak čak! Kako ti je ime?
J: Manca. Tebi?
N: Nejc! Za frende Nej! bye!
J: Bye
Sem še rekla na hitro in odhitela v učilnico.
POUK
POUK
POUK
Bile so zadnje minute zadnje ure. Driiiiiiiiiin. Šolski zvonec! Stekla sem iz razreda k omarici in pogledala če imam kaj notri. Zagledala sem pisemce:
Manca!
Jutri ob 16:00 te bom čakal pred šolo!
(Ta smeško je bil res narisan!)
Zanimalo me je kdo mi je to poslal. Mogoče celo Nejc OZ. Nej. Oh Manca kaj sanjaš? Vseeno sem lepo preživela dan. Naslednjega dne je vse potekalo vse normalno. Dokler ni bila ura 15:30. Oblekla sem se in stekla k šoli. Tam me je že čakal Nejc! Začela sem se čuditi, ampak sem vseeno z rahlimi koraki pristopila k njemu. Prekrila sem mu oči. *Manca?* je tiho izgovoril. Odkrila sem mu oči in takoj se je ozrl. Nasmehnil se je.

Nadaljujem jutri, ker se mi je potekel čas za računalnik.. Jutri stoposto napišem naprej.!
08. april 2012
okjj
08. april 2012
u64670
u64670
sej mam že napisan tko da zjutri dam
08. april 2012
okjj.
09. april 2012
u64670
u64670
Zdravo sem Klara.

Stara sem 16 let. Imam BFF Kate. Poznave se že od vrtca.

Prav tako pa imam mlajšo sestrico Laro ki je stara 7 let. [img]https://www.visualphotos.com/photo/2x4431905/young_girl_with_blond_hair_11bsp0285rfg[/img]Oče Jack,že po izgledu jaz vidim da je strog .

Ter tukaj je še mama Elenor .

Ko sem čisto lepo spala in imela prečudovite sanje me zbudi oče. ''Hej,vstani treba bo iti''mi reče. Odprem oči in pogledam na uro. ''Pa,kaj je narobe s tabo ,ura je šele 07.00 in še sobota je''sem mu zateženo rekla. ''Jah,ali si pozabila? Počitnice so in mi gremo na morje za 2 meseca. Prav tako bi mogli iti tja zaradi moje službe. Zdaj pa vstani,če ne boš šla na kmetijo za 2 meseca'' mi je smehljaje rekel. '' Oki ,že grem,veš kmetija ni moj stil ,sploh pa ne krave in pujski''sem odurno rekla ter odskakljala v kopalnico. Stuširala sem se ter oblekla .

Mp4 sem dala v torbico ter hitro šla v kuhinjo. Pojedla sem rogljiček ter odšla po kovček in torbico. Z veliko truda sem kovček končno spravila do avta. Oče jih je dal notri in že smo odšli. Med potjo sem poslušala glasbo ter se igrala s sestrico. Po 3 urah vožnje smo prispeli. Prišli smo v lep hotel . Oče je samo odložil potovalke ter je že odšel na sestanek. Jaz sem samo razpakirala in odšla malo po hotelu. Ko sem hodila sem se kar naenkrat zaletela v nekega lepega moškega. Hitro sem vstala ter odšla naprej. '' Ej,če že grešš lahko zvem tvoje ime ?''mi je moški rekel. ''Sem Klara Vidmar''sem z najlepšim nasmehom rekla. '' Lepo ime jaz sem Nick''.Nick

In že sem tekla proti plaži. Tam sem se preoblekla ter šla v vodo . Čez 2 urci je prišla moja družina in nekateri poslanci. Ker se tako spodobi za tako hčer sem jih morala pozdraviti. Šla sem ven iz vode ter vsem dala roko in se predstavila. Zopet je bil tam Nick. Tam smo se še malo kopali nato pa odšli v sobe . Ko sem prišla v mojo sobo je bila televizija prižgana. Ugasnila sem jo ter odšla na teraso .Tam je bil Nick. ''Ojla ,čakal sem te '' ter me je poljubil. Jaz trapa sem mu poljub vrnila. Odla sva v mojo sobo ter se mečkala na postelji. Potem sva si še izmenjala telefonski. Ko je že hotel iti ,je potrkal oče ter vstopil. ''Oh,Nick kaj pa ti tu ?'' ga je oče začudeno vprašal. ''Am....Klari sem prišel pomagat odpreti vrata od terase ker so se zataknila '' je olajšano rekel ter odšel.''Aha,no Klara hotel sem ti reči da jutri se ti bo začelo novo življenje ''in je že odšel. Nisem vedela kaj naj bi to pomenilo. Preoblekla sem se ter odšla spat. Naslednji dan ko sem vstala sem prižgala televizijo. Na vseh programih je bil moj oče. In pisalo je ''Nov predsednik ZDA je Jack Vidmar. Am to je torej pomenilo novo življenje. Sploh nisem vedela da je kandidiral. No problekla sem ter odšla v njegovo sobo. ''Oče čestitam.In vem kaj tisto pomeni''sem mu rekla. ''Aha no hvala.Danes gremo na prvo kosilo kot predsedniška družina''. ''Ali gre tudi Nick? '' sem upajoče vprašala. ''Ja,moj urednik sestankov je in tako dalje.Zakaj te zanima ?'' ''Ah kar tako.''In že sem odkakljala ven. Na hodniku sem srečala Nicka. ''Arr,kam pa kam lepotec?'' sem ga potegnila v mojo sobo. Vrgla sva se na posteljo ter se začela slačiti. Po 1 uri sva se nazaj oblekla,ker smo mogli oditi. Ko smo tam prispeli,je oče imel govor.Tudi jaz sem morala nekaj izjaviti. Ko smo pojedli,sva se z Nickom izmuznila češ da naju trebuh boli. Zaklenila sva sobo ter se začela poljubljati.Slekla sva se ko je nekdo potrkal. ''Klara,jaz sem ! Oče,odpri''je zdaj že jezno rekel. Nick se je skril pod posteljo jaz pa šla pod tuš na hitro ter se ogrnla v plašč. Nato sem odklenila in notri je prišel oče. '' Si že bolje? '' ''Ja,veliko bolje'' '''Si kje videla Nicka'' ''Ne ,ko sem jaz šla v svojo sobo je on šel v svojo''sem mu odgovorila ter je odšel. Nato sem zopet zaklenila in potegnila Nicka na posteljo. Ar..sem se oglašala kot tiger. Čez balkonska vrata pa kar naenkrat plani Lara. Nicka vržem s postelje ter se delam da spim. Ker ni bilo nič je Lara odšla. Zaprla sem tudi ta vrata ter zagrnila zavese in dala dol žiluzije. Bilo je romantično grozljivo. Ura je bila že 21.00 . Nato je Nick mogel iti. In naslednji dan ko se oblečem in za vsak slučaj preizkusim test pokaže da sem ....NOSEČA!!!!!!!!!!! Ojej,oče bo znorel. Vzamem test ter grem do Nicka. Pokažem mu ga in on znori. ' ' Pa kaj je s tabo ?!! Ne bom in ne želim biti oče tvojega otroka!'' mi jezno reče in me odrine čez vrata.

je oki ? če ni povej pa bom malo dodala.
09. april 2012
supeer je.!*
09. april 2012
2 punci so že končali čakamoo še ostale.!*
09. april 2012
u64670
u64670
hvala..aja sporoč mi kdaj bo nasledn izziv pa ocene
09. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg