Forum
Vem,da je ogromno zgodbic,ampak pišem zase,bom pa tud vesela kakšnega komentarja.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plesala sem v temnem nočnem klubu,le luč je osvetljevala velik oder kjer je igrala skupina. Premikala sem se v ritmu glasbe in se hkrati spraševala ali me je kdo videl. Ali je kdo videl mojo porcelanasto kožo. Ali so moje leče še uredu,ali moram pač oditi ,da zakrijem svoje temno rdeče oči. Ime mi je Kayla. Stara sem 17 let. Vedno bom stara 17 let.
09. oktober 2011
V klub hodim pogosto. Tokrat sem šla sama. Ponavadi grem z prijateljicami. V bistvu obstaja veliko več,kot si ljudje lahko mislite. Vampirji,volkodlaki,čarovnice,morske deklice... Vse. Volkodlaki so naši naravni sovražniki. Smrdijo. Če jih samo zavoham me tako peče v nosu. Vampirji smo najhitrejši in najspretnejši. Čarovnic ni veliko. Le kakih 15.Imajo svoje obrede,svoje čarovnije,svoj majhen vpliv v svetu. To je vse.Morske deklice pa so...nevarna bitja. V viharnih nočeh na morju imajo zabave. Ko nekaj mož vrže v morje,prihitijo na plano. Može odvlečejo globoko pod vodo in jih ubijejo. Seveda večina umre že prej. Ah,pustimo zdaj to. Jaz moram neopazno priti nazaj,v šolo kjer si bom privoščila skodelico vroče čokolade.
09. oktober 2011
nextii
09. oktober 2011
Tekla sem. Oblečena sem bila v črno bleščečo se party obleko. Obute sem imela črne petke. Ni me zeblo. Oh,pa je bilo mrzlo. Tekla sem. Nisem se zmenila za nočno življenje okoli mene. Pritekla sem na cilj. Bila je ogromna stavba. Zraven pa še dve malo manjši,a še vedno ogromni stavbi. Bili sta temni. V mrzli noči skoraj neopazni. Dve manjši stavbi sta bili v bistvu Dekliški in Fantovski dom. Živela sem v dekliškemu seveda. Vstopila sem v ogrevan,domač prostor. V predsobo. Po prstih sem hodila do svoje sobe. Odprla sem vrata in poskusila pridi do svoje postelje. Uspelo mi je! Ah,kdaj se bom naučila? Vrgla sm se na posteljo moja cimra pa me je zaslišala. V bistvu me je slišala že prej. Zavohala me je. *Tisti klub je beden. je zavzdihnila Meni sploh ni všeč.* *Dolgočasno je.* Prikimala sem ji. *To vem.* ... IN VEČER JE MINIL OB KLEPETU IN PRIČAKOVANJU NEČESA. LE ČESA? Ah,še sama ne vem.
10. oktober 2011
next...
pliss, dej slike
10. oktober 2011
Slike sm seveda mislila dati,tko ,da pridejo.
13. oktober 2011
Lahko bi rekla,da sem se ravnokar zbudila... Če bi bila človek. V bistvu sem sedela na postelji,v mojih rokah pa je počivala skodelica z zeliščnim čajem. Moja cimra je vneto risala. Ko sem pogledala čez njeno ramo sem videla. Risala je svet. Svet po naši smrti. Če umremo. Če nas drug vampir pokonča. Kaj se potem zgodi z nami? Zagotovi,pa je,da... Iz razmišljanja me je zbudila ona. Punca,ki hodi z najlepšim vampirjem na šoli. Z Ericom. Punci je ime Tyra. Ima prekrasne blond lase. Res je prijazna. Prijateljici sva. Le... zaljubljena sem v Erica. In ona seveda ve.
15. oktober 2011KaylaTayramoja cimra ChloeEricJessicaVeronica
15. oktober 2011
*Kayla prosim.* Njene besede so bile tihe,odločne in prijazne. *Nočem,da bi postali sovražnici zaradi tega.* *Oprosti,ne vem kaj mi je bilo.* sem se ji opravičila. *Ah,ni pomembno. Pridi!* Sledila sem ji po hodniku. Tyra je odprla vrata in vstopili sva v učilnico. Začelo se je naše prvo šolsko leto,čeprav smo bili na šoli že od svojega (vampirskega) rojstva. Rodili smo se večiunoma junija pa do konca avgusta. Naša razredničarka se nam je predstavila: Ime mi je Kelly Loveman. Stara sem 99 let. Vampirka sem postala pri svojih 19 letih. Upam,da vas ne bo motilo ,da sem vam po videzu zelo podobna. Na šoli poučujem Darove oziroma vam bom pomagala odkriti vaš dar,ga izpopolnjevati. Lep primer je gospodična Tyra Smith. Ima dar branja misli. To je lahko zelo močno orožje.... Zvonec je zazvonil.
15. oktober 2011
next!
06. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg