Forum
u152441
u152441
sem Kate stara sem 18 let.
Imam sestro Nikol. Mama in oči sta poročena smo bogati. Nekega jutra me je prebudila budilka šla sem v kopalnico se pripravit. Saj sem imela 18 rojstni dan. oblekla sem rožno obleko. Z biseri.

izberem


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. september 2013
u152441
u152441
Ker sem živela v Londonu. Sem si neskončno želela videti skupino one direction
29. september 2013
u152441
u152441
težko sem ga pričakovala.Zazeham in grem v kuhinjo in si pripravim palačinke.
09. november 2013
u152441
u152441
Mama je v službi, tudi oči. Jaz z sestro sva doma. Takrat pride bff Diana. Rekla je da smo povabljene k Niallu Horanu. Zelo veseli sma jo vprašali kdaj jutri. Prišla je mama in očka vprašali smo jih če lahko gremo. Ja. Napočil je dan. Vstala sem iz postelje se naličila oblekla. Vzela torbo z stvarmi in prišla do vrat. Nikol je že čakala. Takrat pride taxsi. Vse se skobacamo in čez nekaj minut smo prišle v čudovito vilo v kateri je živel Niall Horan. Lepo nas je sprejel. Takrat so prišli še LIAM,HARRY, ZAYN IN LOUIS. Niall je predlagal da bi se šli flašo resnice. Liam je vrtel pristalo je na Zaynu in Diani. Diana blekne resnica. Zayn jo vpraša kateri ti je lepši jaz ali Niall. Diani je zastal dih in nerazločno rekla Zayn. Takrat je ona vrtela pristalo je na Niallu in menoj. Rekla sem iziv. Niall je rekel poljubi enega izmed nas. Nato sem Nialla poljbila. Takrat sem se zavedela kaj sem storila. Jokaje sem zvelekla torbo in stekla v park. Za mano je bežal Niall in mi povedal da sem mu všeč. Poljubil me je strastno. Zvelekla sem se in zbežala domov pa še zaklenila svojo sobo. Takrat sem pokokala na facebook. Zagledala sem spročilo od Nialla. Pisalo je ilove you. Izbrisala sem sporočilo. Sestra je trkala na vrata in kričala. Mama je rekla odpri vrata. Pozabila sem da se moram preseliti. Spakirala sem. Poslovila sem se in odšla s taxsijem. Do velike vile. Vse sem razpakirala. Naenkrat je pozvonil zvonec stekla sem in zagledala Nialla . Lepo sem ga sprejela.
19. november 2013
NEXT nujno kere zanima kaj se bo zgodilo
19. november 2013
u152441
u152441
Vprašal me je če bi bila njegova punca. JAAAAAAAAAAAA! Sem zakričala.
Tedaj sem zagledala Nikol in herryija kako se poljubljata. Oči so mi skoraj padle iz jamic.
Niall me je prijel okoli pasu in be odvlekel v mojo sobo. Rekel je da se je Zayn ločil od Perrie zaradi Diane. Začel me je poljubljati. Jaz pa sem zaspala. Zjutraj sem se zbudila.
Odšla sem do Nialla. zagledala sem kako se poljubla za sovražnico Natašo. jOKAJE SEM stekla domov. Harry me je začudeno pogledal. Vso noč sem mislila na Nialla z Natašo.
21. november 2013
Neeeeext
21. november 2013
u154348
u154348
nextt
21. november 2013
u152441
u152441
Zjurtaj me prebudi budilka. Šla sem v park kje sem zagledala Nialla. Ki je igral na kitaro in pel ilove you in zraven jokal. Prišla sem do njega in ga poljubila. Vprašal me je če bi mu oprostila. Rekla sem ja. Takrat sem zagledala bivšega fanta in zbežala saj me je vedno nadlegoval. takrat se je niall zapodil za njim in ga boksnil on pa je zbežal. Prišla sem k Diani ona mi je povedala da se je zaročila z Zaynom. Tudi Nikol za Herryem. Ni minilo uro sem mogla pogledati na facebook posnela svojo sliko in v minuti dobila 1000 všečkov.
Začudila sem se to je bil rekord. No vsaj zame. Ugotovila sem da so mi največ všečkov poslali directionerji in directionerke. Šla sem se rolat. Prišla sem do trgovine samo za oboževalke 1d. Vzela sem denarnico in kupila 1d parfum hlače zapestnico in majco na kateri j Niall.
07. december 2013
u152441
u152441
Nataša je prišla. Vedno me zmoti. Rekla je da je noseča z Naillom. Vsa razjokana sem prišla do njega in ga udarila. Zbežala sem v park.Naill ni razumel kaj govorim rekel je da ni res. Saj si samo izmišlja da bi naju ločila. Objela sem ga. Prišla je Diana in povedala da je noseča z Zaynom. Zelo sem se razveselila. Tudi Nikol je je navdušeno povedala. Poslala me je in rekla če bi bila ti otrokova botra. Z veseljem sem rekla jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Z Nailom sem šla domov in mu povedala da si želim otroka. Nekega dne mi je bilo slabo. Zato sem šla k zdravniku. Povedal mi je da sem noseča. Prišla sem domov. Niall me je povprašal kaj je bilo. Ko sem mu povedala je bil vesel. Povedala sem mu da od takrat ko si me vprašal če bi bila jaz tvoja punca.
Minilo je šest mesecov Diana je rodila.
19. januar 2014
u152441
u152441
Nekega dne sem bila v parku ko sem prišla domov sem pogledala na računalnik. Zagledala sem sliko na kateri je Niall poljubil Natašo. Dovolj mi je bilo tega. Prišla sem do Natašine hiše ko sem odprla vrata sem zagledala Nialla ki poljublja Natašo. Prišla sem do njega in mu primazala klofutu pa še rekla da ga nočem več videt. Jokala sem. Takrat je prišla Nikol in me potolažila. Povedala mi je da je slišala da je Niall poznal mojo sorodnico ki ga je prevarala vendar je mrtva. Zato se Niall maščuje vsem njenim sorodnikom. Vendar nisem povedala Zaynu, Haryu, Louisu in Liamu. Večkrat mi je vendar sem ga vedno zavrnila. Bil je dan ko naj bi rodila Nialla nisem opozorila glede tega. Dobila sem punčko poimenovala sem jo Taylor. Nekega dne je prišel Niall povedal mi je da je prišla Nataša in mu dala nek sok. Rekel sem da ga nočem vendar mi ga je zlila v usta. Zato sem oslepel za en dan. Odšla je in je nekdo prišel povedala je da si ti. Začela me je poljublati. Skupaj sem spal z njo ko si prišla ti sem sprevidel. Tisto kar pa pravijo pa si je izmislila ona.
02. februar 2014
u152441
u152441
še next
12. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg