Forum
sem ema in stara sem 16 let !!!

EEEMMAAAA !! me je tistega dne zbudila mama. URA JE ŽE POLOSMIH !! HALO !!! no to mi sicer res ni bilo jasno zakaj me je budila potem pa sem se spomnila da je prvi šolski dan !!komaj sem čakala da vidim ano !! to je moja najboljša prijateljica EVER !
hitro sem skočila na noge in se lepo oblekla v upanju da ga bom tistega dne videla. govorim o mateju !! oon je najlepši in najbolj dišeč moški ki si ga lahko zamisliš !!! (od njega slikce še nimam , zato vam ga ne morem pokazat ) z matejem sem se spoznala na enem od žurov.

hitro sem stekla ven iz hiše in na poti sem srečala ano !!! stekla sem do nje in jo objela tako močno , da me je že nadrla ( tako kot vedno ) in tako kot vedno sva se po treh sekundah umirili. na poti do šole sva s pogovarjali kje sva bili in kaj sva delali , povedala sem ji tudi skoraj vse o mateja. med počitnicami sva se videla enkrat in to na enem od koncertov ( z njegovo družbo sem šla tja ) z ano pa sem se videla le 3-krat no ampak je pri temu dobro to da imava na začetku šolskega leta neko temo pogovarjanja. najin pogovor je tekel in že sva bili pri šoli. tam pa sem ga zagledala !! zagledala sem MATEJA !! šla sem do njega in ga pozdravila. pogovarjala sva se vse mogoče potem pa me je prekinila ana in rekla da morava iti. jaz sem mu v slovo zakričala adiijo on pa meni " adiijo se vidimo , danes "

OJOJ kaj naj bi to pomenilo , kako naj bi se videli DANES a me vabi na zmenek ali kaj !! na pijačo !!?
07. november 2011
ajde majči nprey!
08. november 2011
ema kajuh?
08. november 2011
ne lančika lanč tole ni mišljeno kot ema kajuh !!
08. november 2011
bom mal kasnej pisala ne morm zdj
08. november 2011
dy zdy
09. november 2011
čak ne morm !!!
10. november 2011
dy plz
10. november 2011
nxtt plz
13. november 2011
kmalu je bilo jasno zakaj je rekel da se vidiva isti dan! priselil se je na našo šolo !!NAŠO
15. november 2011
neki je zaštekal , ni mi vrgl vsega !! bom mal kasnej napisala !!
15. november 2011
ok dy čim prey
16. november 2011
ojoj bila sem SREČNA !!
tisti dan je bil prvi šolski , zato smo imeli čisto malo pouka :
1. RU (razredna ura !!)
2.TIT ( kr je naša razredničarka za TIT )
3. NAR ( nevem , tko so se odločil ! )
pol je pa že konc !!
šla sem na kosilo z ano. on je bil (skoraj) za mano !! z ano sva se vsedli na eno od miz , ki so bile za štiri ljudi. naša jedilnica ima eno veliko mizo na sredini ( za 30-40 ljudi) , ob straneh pa so mize ta štiri. z ano sva se vsedli na ta zadnjo mizo na levi strani. tisti mesto imam najraje !! ko je on prišel na kosilo se je najprej malo razgledal po jedilnici , nato pa se sprehodil do naju in z tistim njegovim ljubkim glasom rekel "ali se lahko prisedem ?". malo sem otrpnila ( za nekaj sekund) potem pa sem se spomnila da moram odgovoriti. "seveda" sem odvrnila in si na obraz nadela nasmešek. prisedel se je in mi začel razlagati , kaj so dela med poukom.. samo napol sem ga poslušala , sja sem si ga ogledovala. imel je modro majico z kratkimi rokavi in super čupo, hlač na žalost nisem mogla videti. mučila sem se da bi pojedla čim več !! no saj na koncu sem več kot polovico !! to je velik napredek !!! ko mi je potem vse povedal sem mu izblebetala ( na kratko ) kaj smo počeli. odšla sem iz kosila in se obula. doma sem malo sanjarila , potem pa poklicala ani , zmenili sva se da pri njej prespim. vzela sem strvari, povedala mami in oddrvela k njej.
16. november 2011
nextyfuŁ je hudo!
pa widm da ste sedel na unm mestu k sta me tkrt z vito tja zwlekli kr je aljon tm sedu! hahahha
16. november 2011
ja !!
hahahihi
18. november 2011
dy next ne pa da mi pišš hahah! veselo ne delo! op op op op...!!!
19. november 2011
ma ne morem , mal kasnej !!
19. november 2011
pri ani sva si naredili palačinke.bilo jih je delati zabavno !!ena je pristala na moji glavi , potem sem jo pojedla jaz ! naredili sva jih zelo veliko , okli 30-40 !! pa samo za naju! pač jih je zabavno delati.ko sva jih nehali delati je bila ura že pet !! nekaj sva jih pojedli ( mislim da 4) in šli na svež zrak. šli sva do skate parka.ana je vzela svoj mobitel in na njem sva poslušali muziko! moram reči da je bilo zabavno. v skate parku sva se vsedli na klopico in poslušali muziko , ter se malo pogovarjali. spomnila sem se da bi si zvečer pogledali kakšen filem , zato sva se odpravili v knjižnico ponj.
19. november 2011
to sem zdele na hitr napisala, pol al pa jutr bom pa nadaljevala!! =)
19. november 2011
sy je ok drgač!jutr pa nxt!
eya greš z mano u pondelk u knižnco?
19. november 2011
js :http://kaychiestar.tumblr.com/post/14412309629
ana : http://kaychiestar.tumblr.com/post/13744332090
matej : http://kaychiestar.tumblr.com/post/12883116960/so-fucking-hot-o
23. december 2011
ti: qtiš
ana: sexy & drzna
matej: very fucking fuck= totalno hud! tut jst pi ga mela...

use skupi: kul
29. december 2011
hahahaha
29. december 2011
ja kaj! je SKOR bolš od alj**a...
ampak SKOR še nikol ni zajca ujew....
30. december 2011
ja SKOR ampak kokr pa ti pravš skor še nikol ni zajca ujel
06. januar 2012
ja itx da skor! sy ne more bit bolši od a****a...
hahah
13. januar 2012
OK!
Z ano sva se odločli da bova mateja zasledovale!!
+Zvedla bom kje živi!
- Kaj če me vid??!
P.S.: Film je biu totalno huud!! Čedno dekle

NASLEDNJI DAN: ZASLEDOVANJE
Da z Ano ne bi bli preveč očitni sva šli po drugi strani šole! Upali sva da ga ne bova zamudili! Nisva ga! JEES!! Ko je šol na semafor sva se skrili za en zid in pol k sva bli prepričani da je šou čez sva se umaknli izza zida. Kje je bil??! Niti na levi niti na desni, niti na prehodu!! OJOJ! Zgubili sva!! NEEE
Vseeno sva šli čez cesto. Pogledali na neko ČIST totalno zastarelo potko z nekimi vrtički. Niga blo!! Niti tm ga ni blo!! Kaj je to kam se je skril????? Pa sej to ni res !!!

Doma sm bla jezna nase!! kako to??! Kako mu uspe da se mi skrijee??In kako mu lahko to JS pustim JOJ... Z ano sva se odločli da nasledn dan ponoviva akcijo.

PO Kosilu, naslednji dan, sva se spet odpravli za njim, tokrat nisva meli veliko varnostne razdalje! Za zidek pred semaforjem pa sva se vseeno skrili. POtem ga spet ni blo več!! ????!!!

Odločli sva se da ga bova poiskali s pomočjo karto ljubljane. Naslednji dan bova šli v knižnco in tam zvedli na kateri ulici žvi!! To Bo TO!!
25. marec 2012
lana!! ) To Bo TO!! ) Ko Je blo zakonn!! ))
25. marec 2012
maja!!!!!! zasledovanje! čedno dekla.... hahahaha zakon si! karta lublane! hahahaha
28. marec 2012
nxt
28. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg