Forum
u166139
u166139
Hei sm Ana in bom pisala novo zgodbico. Uoam da vam bo ušeč pa bom kr začela.
-----------------------------------------------------------

Moje ime je Sarah in sm stara 15 let.
To sm jaz:

Imam starejšega brata Tomya ki je star 17:

In mlajšo sestro Emily ki je stara 2:

Moji BFF je ime Hannah in je prav tako stara 15:

-----------------------------------------------
No to je to.
Zaenkrat sm dala sam slike naslednič pa bom besedilo.
2 nexta plis

bi bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. marec 2014
Next
05. marec 2014
u124909
u124909
next
06. marec 2014
u166139
u166139
Bila je sobota.
Iz kuhinje sem zavohala prijetne vonje po palačinkah ki so me zbudili. Odejo sem si zmečkala na konec postelje in se pretegnila. Vrata moje sobe so se odprle in priracala je Emily. Nasmejala se mi je in jaz sem ji vrnila nasmeh ter ji rekla:" Jutro pikica. Si dobro spala?" Pokimala mi je in iz postelje potegnila mojega plišastega medvedka brez roke in ga tesno stisnila. Iz kuhinje sva zaslišali mamin glas:" Zajterk!" Emily je soet odracala ven, jaz pa sem pobrala medvedka in ga posadila na konec postelje. Nato šla opravljat misijo ' ustajanja iz postelje'. Komaj mi je uspelo, glede na to da smo imeli prejšnji dan trening. Sama pri sebi sem rekla:" Hmm kaj naj oblečem?" ter se postavila pred omaro in jo odprla. Bilo je veliko izbire, a vseeno sem izbrala nekaj:

Nato pa sem šla še do ogledala da bi se počesala a sem zagledala v ogledalu Tomya. Zavila sem z očmi in ga vprašala:" Kaj bi spet rad?" Nasmejal se je in rekel:" Dobro jutro tudi tebi, tečka. Mami mi je naročila naj te zbudim." Zavzdihnila sem :" Ali ne vidiš da sem budna? Zdaj pa pojdi ven in zapri vrata!" Namrščil se je in rekel naj pohitim. Nato pa je odšel. Zmajala sem z glavo in si rekla:" Joj kako je tečen!" Medtem sem se že počesala. Zdaj sem pa šla še v kopalnico in si umila zobe in se naličila. Ko sem opravila vse jutranje stvari sem šla navzdol po stopnicah in si prepevala: Midnight memories. Ko sem vstopila v kuhinjo je Emily zakričala:" Sarah!" in se nasmehnila. Vsedla sem se na moje mesto in v uho frknila Tomya. Pogledal me je grdo, a ni mislil resno. Tudi on je mene frknil v nogo. :" Auč!" sem se zadrla in mama je grdo pogledala Tomya in mu začela pridigati:" Tomy! Lepo se obnašaj!" On je le zavil z očmi in iz krožnika vzel palačinko.
Ko sem pojedla sem poklicala Hannah in jo vprašala če gre z mano in z Emily v park. Privolila je in čez pet minut je bila že pri meni. Počasi smo se odpravile v park. Ko smo se sprehajale po stezi in sva gledale v jezero je mimo prišel luškan fant in se zaletel vame. Nadrla sem ga:" Hej! Pazi kje hodiš!" On pa je odvrnil:" Oprosti. Wow kako si lepa. Kako se ti lahko oddolžim?" Jaz pa se zasmejim in mu rečem nazaj:" Tako da nam kupiš sladoled." Nasmejal se je in rekel:" Ok, pridita." Z Hannah sva se spogledali, skomignili z rameni in mu sledili. Med hojo me je vprašal:" Smem izvedeti tvoje ime princeska?" Spet sem se nasmejala in mu rekla:" Princeskino ime je Sarah.. Pa tvoje mister simpatik?" Zarežal se je in mi odgovoril:" Moje ime je Jack."
3 nexte
06. marec 2014
NEXT NEXT NEXT+NOVA BRALKA
06. marec 2014
u124909
u124909
next
06. marec 2014
Glede na zacetek je kar dobra zgodbica ;3 ampak poskusaj bolj slovnicno pisati ?
06. marec 2014
u166139
u166139
Ja sj sam k mam tak glupo tipkovnco
06. marec 2014
u165749
u165749
next next next best story ever
06. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg