1.) Vedno je prvič za nekoga

Glasna glasba je igrala v ozadju, ko sem se končno prebila skozi ogromno množico ljudi. Spila sem že kakšnih pet kozarcev vodke, kar je povzročilo nenadno izgubo spomina. Vedela nisem namreč niti na čigavi zabavi sem. Kaj šele, da bi vedela kje se nahajata Lana in Klea. V glavi se mi je vrtelo in začuda sem se počutila neverjetno dobro.
"Julija, kje za vraga si že cel večer?" sem zaslišala Kleo, ko me je povlekla za roko in me potegnila bližje.
"Pusti me, poiskati moram Jaka." sem rekla, presenečana sama nad seboj in se iztrgala iz njenega prijema.
"Julija, nočeš poiskati Jaka." je počasi rekla Lana, brez, da bi umaknila pogled z mene. Jezno sem zavila z očmi.
"Ja, pa hočem." sem trmasto rekla in stekla skozi množico. Videla sem kar nekaj močno pijanih sošolcev in sošolk. Končno sem se spomnila, da je zabavo priredila Nina. Dekle iz paralelke, katere priimka nisem vedela. Ali pa se ga trenutno samo nisem spomnila. Slišala sem kako je Lana tekla za mano, Klea pa jo je prepričevala naj se umiri. Lana je bila vedno pametna, odgovorna in trezna na zabavah. Klea je bila običajno najbolj divja. Očitno sva danes zamenjali vlogi. Ko sem si iz svojih Vansk odstranjevala prilepljen kos toaletnega paprija sem ga končno zagledala. Stal je pred mizo za biljard. Spogledoval se je z eno od deklet in se smehljal. Bil je noro popoln. Izpolnjeval je vsako žensko fantazijo. Zelene oči, popolni rjave lasje, mišičasto telo, treniral je rokomet, zato je imel popolno oblikovane roke pa še dve leti je bil starejši od mene. Kar je predstavljalo še manjšo možnost, da bi kdaj sučajno lahko bila z njim. Mogoče bi celo imela šanso, če bi vedel kdo sem. Stala sem sredi sobe, kot kakšna budala s toaletnim papirjem v roki, ko sem slučajno ujela njegov pogled. Zmrznila sem na mestu, nezmožna kakršnega koli giba. Na mizi sem zagledala steklenico, zato sem jo pograbila in naredila požirek. Ko mi je tekočina stekla po grlu sem se počutila veliko bolj samozavestno in sproščeno. Ne, da bi vedela kaj delam sem se sprehodila do Jaka in se ustavila kakšen meter pred njim ter zmotila pogovor s tisto svetlolasko. Čisto malo je manjkalo, da se nisem prevrnila na rit.

Nadaljujem?
17. julij 2013
u140958
u140958
next
ti kar nadaljuj
17. julij 2013
"Živijo." sem rekla kot največja budala na svetu. Jaka me je pogledal in mi poslal enega tistih popolnih nasmehov.
"Jo bom odpeljal v eno od sob. Pridem takoj." sem ga slišala reči svojim prijateljem. Poskušala sem se obnašati zapeljivo, ampak sem najbrž izpadla vse prej kot to.
"Julija, kaj delaš tukaj?" me je vprašal zaskrbljeno in malo razdraženo, ko me je držal pod ramo in peljal gor po stopnicah. Ignorirala sem njegovo vprašanje in se odločila raje njemu postaviti še eno.
"Veš kako mi je ime?" sem vprašala začudeno in se nasmehnila. Slišala sem kako je zavzdhinil ter nato prikimal.
"Zakaj?" sem ga vprašala, kot kakšen tečen otrok.
"Ker si mi všeč." je rekel in me pogledal v oči. Njegov odgovor me je popolnoma pretresel in za trenutek prvič v življenju nisem vedela kaj naj rečem. Šele čez čas sem opazila, da me je odnesel v eno od sob. najbrž ninino. Imela je veliko francosko posteljo in pobarvana je bila v rdečo barvo. Jaka me je položil na gladko svilnato rjuho, jaz pa sem se še kar oklepala njegovega vratu. Strmela sem v njegove globoke zelene oči in svoje roke sem zapletla v njegove lase. Popolnoma spontano in nepričakovano so njegova usta pristala na mojih. Poljub se je poglobil in srce mi je začelo nabijati kot noro. V glavi se mi je še vedno vrtelo ampak tokrat ne od alkohola. Začutila sem Jakove roke, ki so potovale po mojem telesu. V enem zamahu mi je slekel obleko in mi poljubljal vrat. Ne dolgo za tem je tud sam ostal brez majice. Odprl se mi je razgled na njegove popolno izoblikovane trebušne mišice. Spustila sem njegov vrat in z rokami podrsala po njegovem trebuhu.
Svojo nedolžnost sem zgubila z Jakom.
17. julij 2013
u140958
u140958
next
17. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg