Forum
нєєєנ!!
ιмє мι נє Aяιαℓ, ριšєм ѕє Bℓα¢к. žινιм ν мαנнηι нιšкι z мαмσ Tιαηησ, σčєтσм Jσнησм ιη мαčкσ Kιтту. ιмαм тυ∂ι ѕтαяєנšσ ѕєѕтяσ Aму, кι ѕє נє σ∂ѕєℓιℓα н ѕνσנємυ ƒαηтυ.
(zgodbo bom pisala po poglavjih)
ηєχт؟?
10. oktober 2011
αנαα... ησ тσ ѕєм נѕт:Aму
https://www.google.si/imgres?q=hana+soupkova&hl=sl&gbv=2&biw=1600&bih=813&tbm=isch&tbnid=9BJBh-KjGVtPbM:&imgrefurl=https://glossymagazine.tumblr.com/post/308514563/hana-soukupova-for-2-magazine&docid=2QBTIHTs8ycM6M&w=734&h=634&ei=5PqSTvK5PJOL4gTbrbmOAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=387&vpy=311&dur=2425&hovh=209&hovw=242&tx=113&ty=93&page=3&tbnh=138&tbnw=160&start=86&ndsp=43&ved=1t:429,r:34,6
мαмι & σčιι


10. oktober 2011
мσנα мαℓα Kιтту:


10. oktober 2011
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. POGLAVJE:Vse punce iz naše šole so nooreee na mojega sošolca po imenu Eric. Vedno, čisto vedno med odmori pridejo do njega in mu težijo : "Eric, Eric! Hannah si ušeč !" ali pa "Eric, rada te mam... A pridš ju3 v park za šolo??",... Vse mi gredo na živce. Zakaj? Zato, ker je moj najboljši prijatelj in vedno, čisto za vsako besedo mi govori, kaj so mu rekle itd... Tud on mi že teži!

Smo v šoli. Čakamo na ZGODOVINO, ko mimo našega razreda tečejo eno leto starejši. Med njimi je tudi Emma, ki se ustavi pri Ericu in mu začne govoriti: "Eric, kdaj maš čas?"
"Dons ne, k mam trening." Ji odgovori. "Oh, ti moj nogometaš! Rada te mam! Še kar lepo treniraj, da boš lahko najinega otroka učil. Papa :* ". Res. Poljubila ga je na lice, ter stekla naprej. Eric je le grdo gledal za njo.
Prišel je do mene in mii vse povedal. Omenil je kako zelo mu grejo na živce. Mislijo, da so njegove punce. Nobena pa neve, da jih on ne mara.
"U resnici nimam treninga." mi je rekel in se mi nasmehnil. Vrnila sem mu nasmeh.

"Vse te obožujejo, vzemi si eno!" sem mu rekla. "Nikol! Use so grde in tečne... Samo ena mi je ušeč. Ena in edina. Ampak ona me niti pogleda ne! " bil je žalosten. "Svet ni vedno lep.." Sem mu odgovorila, ko je prišla učiteljica za zgodovino Monica Wendaki. Posedli smo se. Obljubila nam je, da nas bo presedla. Erica je dala na sredino učilnice.
"Učiteljica Wendaki, ali lahko uprašam, kdo sedi tukaj?" Jo je vprašal Eric. "Ninna Jounge. Zakaj?" mu je odgovorila. "Joooj, ne ona!" je bil obupan.

Po koncu zgodovine sva na poti do matematične učilnice klepetala.
"Ne ta Ninna!!" je rekel. "Še ena oboževalka?" sem ugibala. "Jaa..." je odgovoril. "Uh si popularen! Celo šestarčki te obožujejo!" sem bila presenečena! "Res, nočna mora je Arial..." mi je povedal zelo užaljen. "Razumem. Kaj pa..." Ko sem želela nadeljevati stavek sva oba osupnila. Zdraven učilnice za matematiko je učilnica za likovno. Pred njo je čakal 6.b. Ninnin razred. Pred učilnico pa se je Ninna prepirala. Prepirala se je z Otto.

"Ninna!!! Eric bo sedel na mojem stolu ne na tvojem!" je rekla Otta. "Bla, bla, bla.. Zdaj je moj! Monica hoče, da sva midva povezana, ne vidva!!" se je drla Ninna. "Ni res! Lažniuka!! To je samo naklučje! Če bi Eric sam odločal bi sedel na mojem stolu! Ne na tvojem smrdečem.. Fuj!" se je še bol drla Otta. "Ni res! Eric me ima raje in vedno me bo ljubil... Do konca najnih dni bova skupaj.. " je zasanjala Ninna.
"Moram posredovati, Arial. Moram jima povedati." mi je rekel Eric. "Pojdi."

In šel je. "Ej, ej punci umirita se! Ne splača se prepir zaradi mene."
10. oktober 2011
"Eric!" sta se zadrji v en glas.
Začeli sta ga objemati. "Ne objemajta me!" se je razjezil. "Kaj je z vama? Nista mi ušeč in to je to. Ne mislt, da sta mi! Ne kregajta se zaradi mene, 2 leti starejšega! Vse punce so nore name. Rad pa imam le dve. In to nista vi dve!"
Deklici sta bili užaljeni in stekli sta v razred.

"Dobo si ju! Brawo!" sem ga pohvalila. "Kaj si mislil s tem 'Rad imam dve punci'?"sem ga vprašala. "Da imam rad tebe in mojo edino ljubezen!" mi je odgovoril.
"Jojj , kaj bi one vse dale, da bi ble na mojem mestu..." sem naglas razmišlala.
"Hahah..." se je zasmejal.

Prišla je Zalah Ummo. Profesorica matematike. Vprašala me je. Vse je bilo lahko in dobila sem 5!!!

Pri kosilu sem sedela nasproti Erica. In prišla je največja groza vseh groznih groz! No mogoče pretiravam, ampak res! Rossaline Flora Darknest Addiston. Prišla je do Erica in začela. "Oooo, Eric moj! Kako si? A ti je dobro kosilo? A maš čs dons? A greva rajš skupi v restavracijo? Pa prej še u kino? Al pa pol u kino? Kukr ti hočeš... Srči moj!!" Poljubila ga je . Eric se je za trenutek zasmejal, nato pa je zgubal čelo. "Ne!" je rekel jezno. Pogledal je proti meni se mi nasmehnil in rekel: "Trening mam." Pomežiknil mi je.

"Joj, Srči. Ampak,..."

Next???
10. oktober 2011
Jp Nextt k mi je dc
10. oktober 2011
"Joj, Srči. Ampak, potem, potem ne bova šla v kino!!! Dej puvej kdaj maš čs!" je izsiljevela.
"Pust me... A lahko enkrat u meru kosilo pojem al nemorm??" se je razjezil. "Ja, seveda Srči. Ti kr u meru popapcej pol pa lahko kamor koli grva!" mu je težila. "Ne. Pust me že!!!" je nadrel. Ustrašila se je in stekla iz jedilnice na hodnik.

Šla sem do nje. Sedela je na tleh vsa objokana. "Sej bo u redu..." sem jo 'kao' tolažila. "Ne ne bo!!! Nemara me!!!" se je drla, čisto obupana. "Ja, zloo velik oboževalk ma. Ena izmed njih si. Cela šola ga obožuje. Mislm skor use punce!Zanima me zakaj ti je onn ušeč?" sem jo vprašala. "Nevem... Luškann je, prjazn,... Leeep ..." mi je odgovorila.

Naslednji dan smo čakali na preduro. Mimo je prišla Jennifer, eno leto mlajša. Kot vse punce mu je začela težiti. Ampak ona ni bila normalna. Vrgla mu je listek na katerem je pisalo:

Eяιc!
Rα∂α тє мαм ρα ρυgяєšαм тє ρяєωєč :*** к∂αנ ѕє кєנ νι∂να??? ρяι∂ נυ3 ρσ ρσυкυ ρяє∂ šσℓσ. яα∂α вι тє šє вσℓš ѕρσzηαℓα!! мωα :***

Joooj, grozna je!!! Eric je stopu do nje in ji rekel: "Sorry Jennifer. Ljubim drugo. Ne morš me spoznt... Nisi moja generacija, tko daa...." Jennifer mu je odgovorila : "Ejjjjjj, tut če nisva ista generacija se lahko spoznava in ti bom pustala ušeč. Vem, da ti bom..."
"Jst pa vem, da mi ne boš... Tud zarad tega k kr ena glupa pisma mečš vame k gor piše Rα∂α тє мαм ρα ρυgяєšαм тє ρяєωєč pa kr neki mi lupče pušilaš... Sorry ej, ne gre... Itaq jih je velik vame..." ji je rekel. "Oukejj... No pol se pa ne bova spoznala... Papap!" bila je užaljena-Eric najprej izloči grde punce
10. oktober 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* KONEC POGLAVJA* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
10. oktober 2011
šє мαυ ѕℓιк¢ ιz 1. ρσgℓανנα:Otta pa Ninna (neki tazga)
10. oktober 2011
next!!
10. oktober 2011Rossaline Flora
10. oktober 2011Jennifer
10. oktober 2011
in seveda:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Eric
10. oktober 2011
u60192
u60192
neeextttt :3
10. oktober 2011
next
10. oktober 2011
uuhhh... tnx k berete :3 Jaa, zdej nextam
11. oktober 2011
2. POGLAVJEZbudila sem se. Pripravila sem se za šolo in odhitela na avtobus. Danes gremo na ekskurzijo. Bednoo... Res. Ne da se mi hoditi... Prišla sem v šolo in videla sošolca Nicka. Vprašal me je, če bi na avtobusu (na ekskurzijo gremo z avtobusom) sedela zdraven njega. "Nevem... Lahko." sem mu odgovorila. Prišle so še sošolke in sošolci in odpeljali smo se.

Na avtobusu sva se z Nickom pogovarjala. "Ejj, a sm js res grd? " me je vprašal Nick. "Nee!! Kaj je s tabo narobe?" sem mu odgovorila. "Ohh, hwala ti " mi je odgovoril. "A maš dons popoldne čs?" me je vprašal. "Nevem... Zdi se mi da mam čs, ampak nevem k morm k frizerju.." sem mu odgovorila, on pa meni takoj nazaj: "Lahko grem s tabo!".
"J-j-jaa lahko če hočš..." sem mu dovolila. "Okeej.. (: Zdi se mi, da si mi ušeč !" je rekel in se mi je nasmehnil. "Ahaa... Kako mišleno? U kakšnem smislu?" me je zanimalo. "Tako, kot I ♥ U... Tko jaa.." mi je povedal. "Jaa, lepo too... Dons ob šterih prii vodnjaku pol greva h frizerju....!" sem mu povedala.

Izstopili smo in...

Next??? (sory k je mau napisan )
11. oktober 2011
u60192
u60192
neextttt
11. oktober 2011
next
11. oktober 2011
še usaj 1 next :3
11. oktober 2011
Next???
14. oktober 2011
next
14. oktober 2011
Razgledala sem se. Dan je mineval zelooooo počasi. Resnično bedno, najbolj bedno pa je, da smo morali rešiti delovni list-in to za oceno.

Na poti nazaj sem sedela zdraven Erica. Vprašala sem ga: "Noo, katera punca ostaja na tekmovanju?". "Kakšnem tekmovanju?" me je vprašal. Odgovorila sem mu "Na tistem tekmovanju 'Katera bo Ericova punca?' " . "Heeh, dons se dobim z Lianno, da se spoznava in bom vidu, če je ona zame..." mi je povedal. "Ahaa, vso srečo!" sem mu zaželela.

Med potjo sva se pogovarjala še o marsi čemu. Povedal mi je, da je imel šele dve punci in to sta bili Hannah in Elizabeth. Rekel je, da je bila Elizabeth njegova prva punca in, da sta se razšla že po enemu mesecu. "Zakaj?" sem ga vprašala. Razlagal mi je, kako mu je po enemu mesecu poslala sporočilo: ERIC SORRY RES, PROSM NE ZAMER. NIKOL NISM BLA VATE IN NISM BLA RESNO S TABO. LAHKO BI SI KATERO DRUGO NAJDU. JAZ SEM V DOCKA ŽE DVA MESCA IN SEM HOTLA VIDT ODZIV. VSE SEM UNIČLA. NAJDI SI PUNCO, KI TE NE BO VARALA. ADIJO!

Grozno. Vse kar lahko rečem je grozno. Bogi je Eric... Nočem, da se mi kaj takega zgodi.

Potem me je zanimalo, kako je bilo z Hannah. "Joj, ona je bila dolgotrajen zajedalec." je rekel in se smehljal. Povedal mi je, da sta bila skupaj tri mesece. Razšla sta se zaradi Erica. Ne zaradi tega Erica. Zaradi Ericovega prijatelja Erica. Rekel je Hannah, da je Eric razlagal kako grda je. Potem Hannah sploh ni več poslušala mojega najboljšega prijatelja in mu le rekla: "Vsak dan stojim pred oknom in gledam na cesto. Mislim, da vidim tebe, a to je le kup smeti! Med nama je konec."

Tudi z njo je grozno končal.
20. oktober 2011
u60192
u60192
nextttt
21. oktober 2011
"Arial, oprosti..." mi je kar naenkrat rekel. "Kaj je?" me je zanimalo. "Prikrival sem ti velikoooooooo stvar..." mi je povedal in jaz sem odgovorila oziroma začela njegov stavek: "In to je....". "Arial, ljubim te." mi je rekel in jaz sem obnemela. Nič nisem rekla do šole.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* KONEC POGLAVJA* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
21. oktober 2011
oprostite ker je kratko
21. oktober 2011
slike:Nick
21. oktober 2011Hannah
21. oktober 2011
u60192
u60192
nextttt
21. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg