Forum
u93404
u93404
Pada sneg. Imam premočene škornje in pod jakno me zebe. Neskončno belino trgajo le neštete lučke. Povsod so. Ob meni hodi moj mlajši bratec Nico in se spakuje. "Nehaj," mu zasikam. Sicer me grdo pogleda, vendar je vsaj tiho. Na hrbtu nosi cel nahrbtnik knjig, ki si jih je izposodil v knjižnici. Vsak ponedeljek ga moram peljati tja. Sovražim starše, ki mi nalagajo tako bedna opravila. Moje sošolke zdaj zagotovo počnejo kaj pametnejšega kot se sprehajajo z mlajšimi bratci po cesti. Razen Kate, ki je 'najpopolnejša' na šoli, Julie, ki ima nadpovprečno veliko mozoljev in Melanie, ki velja za piflarko smo vse popolnoma povprečna dekleta. Tedaj Nico začne peti neko otroško pesmico in skakati poleg mene. "Daj mi roko," ga potegnem k sebi. "Povedal bom mami," zarotniško zašepeta. "Kar daj," sem mu odgovorila. Tedaj mimo naju pripelje tovornjak in ves stopljen sneg ob robu ceste nameni meni. "Še! Še sneg!" kriči Nico očitno navdušen, da je premočen do spodnjic. Jezna ga odpeljem domov.
"Ellen!" vzklikne mama. "Nico je čisto premočen." Grdo jo pogledam. Ali še ni opazila, da sem tudi jaz? Besna odidem v svojo sobo. Pardon, soba sploh ni moja ampak si jo moram deliti z še enim mojim mlajšim bratom Samom. Ta po stopnicah zdrvi navzdol in me še opazi ne. Sedaj se zares besna vržem na mojo posteljo in noge vred z mokrimi nogavicami dvignem nad glavo. Moje življenje je totalna polomija. Dva nora brata in nerazumljivi starši. Kaj pa jaz? Mama me nikoli ne vpraša kaj želim. Buljim v strop. Na njem imam celo poplavo posterjev, ki sem jih tja nalepila in ravno se odločam kateri je moj najljubši. Super 'razburljivo' opravilo.
⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛
Ellen|13|Liverpool


22. september 2012
neext fhool dobr pišeš
22. september 2012
u93404
u93404
o, hvala<3
22. september 2012
bom mal oglašvala da bodo še več ljudi bral to super zgodbico <3
22. september 2012
next
22. september 2012
Next res dobro pišeš waw
22. september 2012
u93404
u93404
⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛
Preklapljam kanale in ne najdem ničesar zanimivega. Če bo šlo tako naprej mi bodo od dolgčasa razpadla čreva. Nato zazvoni pri vratih. Ne ljubi se mi odpreti, saj bo tako ali tako najbrž mama. Zdolgočaseno spet preklapljam kanale, ko me nekdo požgečka. Vidim znan obraz. Kyle. Od srca se zasmejim. Kyle je moj bratranec. Najboljši bratranec.Imava isti okus in se več kot odlično razumeva. "Ti si," mu rečem. Tedaj zaslišim glas moje tete Janice, Kylove mame. "Greva gor?" me vpraša. Odgovorila sem pritrdilno, čeprav nisem vedela, če je 'moja' soba prazna. V njej se je igral Sam. "Greš lahko ven?" sem ga z mirnim glasom vprašala. "Ne, pri vama hočem biti." Njegov glas je bil odločen, tako, da sem ga na koncu le pustila v sobi. Navila sem nek rock komad in ob njem sva plesala. Kyle hodi v plesno šolo in pleše zares dobro, za vsako pesem si takoj izmisli kakšno koreografijo. Pri tem komadu sem ga le gledala, tako dobro je plesal. "Fenomenalno. Kako lahko vse to znaš?" sem ga vprašala. "Preprosto. V plesni šoli se naučim," mi je odgovoril. "Res?" sem nekoliko bebavo vprašala. "Saj tudi ti nisi slaba. Lahko se nam bi pridružila." Potem je odšel, saj ga je klicala teta Janice.
Kyle|14|Liverpool


22. september 2012
Nex carskkkko
22. september 2012
next!!!
22. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg