Forum
Jaz ima tut svojo zgodbo :3

Jaz sem Petra in to je moja zgodba.
Nekega popoldanskega dne sem ležala na postelji v svoji sobi. Moja soba je bila polna različnih posterjev. Od peucev do igralcev, najljubši mi je pa bil Cody Simpson.
Soba od moje sestre Natalije je bila prau romantična. Že na pogled si opazil prelepo svetlo rozasto barvo sten, veliko plišastih igračk, prehudi posterji, najboljši računalnik in še in še..
Drugače je bila ona bolj miren tip s primerjvo z menoj, ki sem bila bolj rokerski tip.
Igrala sem tut kitaro in vsak torek hodla v glasbeno šolo. V šoli sem bila prav dobra in to je zadostovalo mami pa še dost ponosna je bla ne mene.
Imela sem tudi svojo ljubezen. Ime mu je bilo Jaka. Bil je ful simpatičen in eno leto starejši od mene. Prvi zmenek je bil preprosto najlepši. Povabil me je k sebi domov , ker ni bilo staršev. Ugasnil je luči in prižgal svečke, Po tleh in po postelji je bilo polno velikih in malih srčkov ter zavrtel je romantično glasbo. Mogla sem zapret oči in me je popeljal v sobo. In tam se je zgodilo...

Next? ;3
22. november 2011
mhm!
22. november 2011
Okej
22. november 2011
Next:

Tam se je zgodilo! Prvi poljub! Tak romantično. Mislila sem, da bom kar omedlela.
Drugače je bil Jaka isti tip kot jaz tak da sma se ful dobr razumela.
In od tistega dne hodma, to je že kakšno leto.
Imela sem pa tudi eno najboljša prijateljico najboljših. To je bila Sara. Vedno me je razumela, vedno me je nasmejala, vedno je bila ob meni, vedno,vedno,vedno,vedno.
Enkrat smo šle skupi v kino gledat Somrak. Bilo je enkratno. Pol smo šle še skupi k men domov, ker je Sara pr men prespala. Govorile smo si grozlivke in okol polnoči zaspale.
Drugi dan je še bila na zajtrku, ampak potem jo je prišla iskat mama in je odšla nazaj domov. V šoli se mi je pa nekaj polomlo..

Next? ;3

Drugače slike:

Js- Petra:
Moj fant- Jaka:
Moja sestea- Natalija:


22. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg