Forum
Heii! Odločila sem se, da bom napisala en fanfic z One Direction. Upam, da vam bo všeč!

..................................................................................................................

Jeeej! Končno London! Sanje so se mi uresničle! Sicer smo prišli v London s šolo a sem vseeno zelo vesela. "Lara, o čem razmišljaš?" me je uprašala moja BFF Lana. "Sorči Lana, čist sem se zamislna. Ok, kaj greva delat?" sem jo vprašala, ona pa mi je čist veselo povedala: "Greva iskat One Direction!" "Ah Lana no, zakaj mi to delaš? Sej veš, da jih ne maram!" "Dej nehej, greva." mi je še rekla in me potegnila za sabo.
Sprehajale sva se po Oxford Streetu, ko je vodička kar naenkrat rekla, da gremo v hotel. Pred tem smo odšli še do trgovine Sainsbury's. Tam pa je Lana zagledala Nandos al nekaj takega. "Lara hitro!" "Kaj je spet tako nujnega?" sem jo vprašala in stekla k njej. Ker pa sem gledala v tla, sem se zaletela v neko osebo. Močno me je zabolela glava, a sem se zbrala in odprla oči. Poleg mene je stal fant, star okoli 19 let in se držal za glavo. Takoj ko me je zagledal, pa so se mu oči zaiskrile in na ustih se mu je prikazal velik nasmešek. Joj ta fant se mi je zdel tako znan. "Ummmm... Živjo!" je počasi rekel. Sama sem mu odgovorila "Heii! Oprosti nisem te videla, preveč sem bila zatopljena v svoje misli" "Je že u redu. Hmmm kako ti je ime?" "Aja nisem se ti predstavila... Ime mi je Lara." "Kako pa tebi?" "Jaz sem pa Zayn. Najbrž si že slišala zame. Zayn Malik iz skupine One Direction." Aha, zdaj mi je pa jasno! Ravno ko sem hotela poklicati Lano je prišla izza mojega hrbta. Ko pa je zagledala Zayna, je začela kričat kot nora. Zayn ji je usta le prekril z roko, da jo je utišal. Lana se je kmalu umirila in z Zaynom (na glavi je imel kapuco, da ga nebi videli) smo skupaj odšli v trgovino.
Ugotovila, sem da je tale Zayn prav prijeten. Lahko rečem, da mi je postal ušeč. Ahhh kaj pa govorim, on je zvezdnik, jaz pa navadna najstnica, ki prihaja iz zakotne slovenije! "Um Lara, a bi mi dala tvojo telefonsko številko?" me je vprašal Zayn in se nasmehnil. "Seveda" in številko sem mu vtipkala v njegovega iPhona. "Upam, da se še kdaj vidiva. Zdaj moram pa it, drugače me bo Niall ubil" je rekel v smehu, me objel in odšel. Kar zasanjano sem strmela v njega, dokler me ni iz razmišlajnja zbudila Lana.

.................................................................................

Next??
22. april 2013
Bom kr nextala k se mi glih da.

.....................................................................................................

"Lara kaj si ti zadnje čase tolk zamišljena?" "Joj Lana ne vem." sem ji rekla in skupaj sva odšle do Starbucksa. Kupile sva si karamelno kavo (mmm njami...) in odšle na zbirno mesto, kjer so bili že skoraj vsi.

Vodička nam je povedala, da gremo jutro po Londonu in se moramo naspat. Najbrž smo si vsi mislili: Ja kar sanjaj! Prišli smo v hotel in pojedli večerjo. Lana mi je ves čas razlagala, da v Nandos vedno hodijo One Direction, da imajo tam full dobro hrano, čeprav sploh še nikoli ni bila tam, kok je vesela, da je spoznala Zayna... Poslušala sem jo bolj na pol, nato pa je na vratih potrkalo. Šla sem odpret in pred vrati sta stala Jaka in Ambrož. "Živjo! Sej še ne gresta spat?" je vprašal Jaka in se nasmehnil. "Ne kdo pa hodi spat ob 22.00?" sem ga vprašala in s tem povzročila še več smeha. Medtem sta že sedela na moji postelji in si ogledoval moj telefon. "No kaj gremo počet?" Ambrož je takoj rekel: "Kaj če bi se šli flašo resnice?" "Ok" je takoj rekla Lana. Čeprav smo bili le 4 je bilo zabavno. Najprej je steklenica pokazala na Jakata in Ambroža. Ambrož se je zmagoslavno nasmehnil in vedela sem, da ima nekaj za bregom. "Resnica ali izziv?" je vprašal, Jaka pa je takoj rekel izziv. Izziv je bil: naredi 20 skledc nad Laro. Jaka se je nasmehnil, jaz pa sem se prijela za glavo, saj sem vedela kako predrzni so lahko moji sošolci. Ampak nisem imela izbire. Ulegla sem se na tla in Jaka je začel delat skledce. Mabrož in Lana sta se skoraj valjala po tleh, ko sta gledal naju z Jakatom. No, moram priznat, da ni bilo kaj hudega, a tako prijetno pa spet ni bilo.

Čez nekaj časa sta jaka in ambrož odšla, midve z Lano pa sva se nekaj časa pogovarjali. Tik preden sem zaspala, sem dobila SMS.

Od: neznana številka

Hi Lara! Kako si kej? Še enkrat oprosti, ker sem se zaletel vate. Čeprav te skoraj ne poznam te pogrešam. Kaj delaš jutri popoldne? Lahko bi se dobila. Zayn XXX

Nisem vedela, kaj naj bi to pomenilo. Bila sem zelo zmedena a sem Zaynu vseeno odgovorila.

Od: Lara

Živjo Zayn! umm, jutri imamo ogled Londona. Najbrž bomo šli do big bena, buchingamske palače... Lahko se dobiva kje tam. Lara

Čez nekaj minut je že odpisl, da me pokliče zjutraj. Nekaj časa sem še razmišjala o njem, potem pa utonila v globok spanec.

..................................................................................................
22. april 2013
"Dobro jutro!" se je Lana zadrla na moje uho. "Ja sem že budna." "No, hitro se obleci in greva na zajtrk. Danes gremo po Londonu!" "Oh saj res. Veš, um.. Zayn mi je rekel če bi se kje dobila med našim ogledom." Komaj sem dokončala stavek, je Lana že skakala naokoli in se drla, da imam zmenek z enim najbolj hot fantov na svetu. Kmalu je na vratih potrkalo in pred njimi je stala vodička. Okregala naju je, ker sva se tako drli, a se sploh nisva zmenili za njo in sva odšli na zajtrk.

Po zajtrku smo odšli najprej do Buchingamske palače. Z Lano sva se ravno slikali, ko sem dobila SMS. Bil je od Zayna.

Od: ZAYN

Dobro jutro! Kako si? Lahko mi poveš kje ste, pa pridemo s fanti do tebe in tvoje prijateljice.

See ya <3

Najprej nisem vedela kaj naj napišem, zato sem vprašala Lano, ki je seveda imela cel govor:

Od: Lara

Hja! Zame je že bolj dober dan, ker že dve uri hodimo po Londonu. Z ostalimi fanti lahko pridete v park zraven Buchingamske palače. Če se vam da. Aja, drugač sem full u redu, zato ker sem tuki v Londonu. Še eno vprašanje. A ma Harry mogoče punco?

See ya too
Poslala sem SMS in čez nekaj trenutkov mi je Zayn že odpisal.

Od: ZAYN

OK. Smo že na poti. Drgač pa Harry nima punce.
Zate mam eno presenečenje. <3
Hmmmm, kakšno presenečenje? Zelo me je zanimalo. Nekaj časa sem razmišljala, nato pa v daljavi že zagledala One Direction.
23. april 2013
"Živjo!" je rekel Zayn, ko je prišel do mene in me objel. Joj, kako lepo diši. Kar nekaj minut sva tako ostala in se šele nato zavedla, da sva objeta. Ostali fantje ter Lana so se nama smejali. "Torej, fantje to je Lana, moja BFF. Sam tolk, nora je na vas!" sem skoraj zakričala, Lanina lica pa so se obarvala rdeče. "Hei!" jim je odvrnila in vsakega od njih objela. Pred Harry-em je nekaj časa le stala, a ga je naposled tudi njega objela in lahko sem čutila kako je bila srečna. Ja, njen najljubši član je bil prav Harry in očitno je bilo, da je Harry skoraj v nebesih. Kar naenkrat pa je Lou zaklical: "2 novopečena parčka na vidiku!" in pogledal Lano, Harry-a, Zayn-a in mene.
Hodili smo do Big Bena, si ga ogledali in se medtem časom vneto pogovarjali o vsakdanjih stvareh. Odšli smo na Picadilly Street (al neki tazga), kjer smo lahko šli na kosilo in po nakupih.
23. april 2013
Kmalu smo odšli do Tower of Londonu, nato pa še v hišo strahov. Na srečo je vodičk dovolila, da grejo fantje iz 1D zraven. Torej, prišli smo do neke že na pogled strašljive hiše. Vsi so bili čisto sproščeni, jaz pa sem se držala bolj v ozadju, saj me je že bilo strah. In to je Zayn opazil: "Lara, kaj je narobe?" "Umm... Zelo me je strah Zayn." "Hei, nič hudega se ti ne bo zgodilo. Lahko se me primeš za roko ali pa karkoli drugega." "Res? O hvala Zaynie!" Sem mu pravkar rekla Zaynie?? Jooj njegova bližina me čisto zmede. "No gremo?" glasno reče vodička, mi pa bolj tiho pritrdimo. Prišli smo v nekakšno sobo in kar naenkrat se je prikazal nek človek in nam začel razlagat angleško zogodvino. Nato smo odšli naprej in hodili po hodnikih. Ko pa smo prišli do konca hodnika, sta nas pričakali 2 ženski in nam rekli, da se moramo razdeliti v skupine po 7. Pogledala sem Lano, ki se je vneto pogovarjala s Harry-em. "Lahko smo v skupini nas 5" je rekel Lou in pokazal na fante "ter vidve Lara in Lana" je dokončal in vsi smo se strinjali. Po skupinah so nas odpeljali v majhne sobice, kjer so predvajali kratek filmček o tem, česa ne smemo delati med ogledom. Nato pa je natopila zastrašujoča tišina, ki je trajala kar nekaj časa. Kar naenkrat pa je nekaj zaropotalo in tako sem se prestršila, da sem prijela prvega, ki je bil blizu.
24. april 2013
u85130
u85130
next!
24. april 2013
En kratek next!!

....................................................................................................

In ta nekdo je bil Zayn. Najprej je bil nekako presenečen, ko pa je ugotovil, da me je zares strah me je še bolj privil k sebi. V njegovem objemu sem se počutila tako varno. Neverjetno! Z Zaynom sva tako objeta hodila do konca, kjer sem si tako oddahnila. Kako me je bilo strah. "Nikoli več" sem si rekla sama pri sebi. Ampak v Zaynovem objemu mi je bilo zelo prijetno..
Ko smo se usi umirili, smo odšli na Oxford Street, kjer smo jaz, Lana ter vsi fantje iz One Direction skupaj hodili po trgovinah ter se zabavali. Postalo je že temno in kar naenkrat me je Zayn vprašal: "Hmm.. Lara a bi šla z mano na zmenek danes okoli 9h?" Joj, to ne more biti res! ZAYN MALIK IZ 1D ME JE POVEBIL NA ZMENEK!! "JA, z veseljem bi šla s tabo. Umm me prideš iskat pred hotel?" "Ja, seveda ampak ali ti bodo učiteljice dovolile?" "Ne vem, če ne bodo se bom pa pretihotapila."
25. april 2013
u119629
u119629
neeeext!
26. april 2013
JEEEEJ!!! Prvi 2 bralki!! Evo next za Psiho in I love...1D <3

.....................................................................................................

"OK. Se vidiva zvečer." mi je še rekel, me objel, nato pa skupaj z ostalimi fanti odšel. "Umm.. Lana, kaj se plete med vama s Harry-em" sem takoj vprašala Lano, saj se mi je zdelo, da sta se zelo težko poslovila. "Hmm povabil me je na zmenek?" je bolj vprašala kot rekla. "Res? Zayn je tudi mene. Ampak kako bova prišli iz hotela, misliš da nama bodo učiteljice dovolile?" "Ne vem, upam da nama bodo. Še dobro, da sem si danes kupila zelo lepo oblekico! Harry je tak srček!!" je skoraj vzkliknila. "Aha nekdo je pa srčkih!!" sem ji rekla, ona pa me je nekako začudeno pogledala in rekla "Veš mogoče pa res!" Kmalu se je oglasila vodička, ki je rekla, da gremo s podzemno železnico do našega hotela.

Zelo kmalu je bila ura že pol devetih in ne vem zakaj bila sem živčna. Še zaradi nobenega fanta nisem bila. Ah, mogoče je zaradi tega, ker je Zayn zvezdnik. "Lara, ali je tako u redu?" "Ohhh prečudovita si." "Zdaj si pa še ti na vrsti." "OK." Najprej sem si oblekla oblekico, ki sem si jo kupila danes, Lana pa me je naličila ter mi naredila frizuro. "Perfektno" je še rekla in mi pustila, da se pogledam v ogledalo. "Saj niti ne izgledam tako slabo" "Kdaj pa ti izgledaš slabo? Poglej se kakšno lepo postavo imaš!" "Greva vprašat učiteljico?" sem ji rekla, ker se mi ni več dalo poslušat kako lepo postavo imam jaz. "Ja, greva"

Tok, tok. Po nekaj sekundah je prišla učiteljica in naju začudeno pogledala. "Dober večer gospa!" "Dober večer punci. Ali sta kam namenjeni, da sta tako lepo oblečeni?" "Pravzaprav sva. Dva fanta sta naju povabila na zmenek in zdaj sprašujeva, če lahko greva." sem počasi rekla in upala, da bo dovolila. "Joj ne vem punci, mislim, da tole ne bo šlo." "Dajte no gospa, saj bova prišli nazaj do enih. " jo je Lara začela prepričevati. "Kdo pa sta ta dva fanta?" "No ali mogoče poznete zelo slavno skupino One Direction?" "Ja ja to pa poznam. Moja hčerka je nora na njih." Ko sem slišala to mi je na ustih zaigral lep nasmešek. "No mene je povabil Zayn iz te skupine, veste on črnolasi, Lano pa Harry, tisti ki ima kodrčke." "Aha, no mogoče bi se pa lahko zmenili. Ali bi jih lahko prosili za avtograme. Potem lahko gresta." "Hvala gospa!" sem se razveselila in jo objela. Na moje presenečenje mi je objem vrnila in s tem sem bila zelo zadovoljna.
Z Lano sva odšli nazaj do najine sobe in čakali na fanta. Kmalu sta prišla.

--------------------------------------------------------------------------------------
A naj dam kakšne slike?
Next??
26. april 2013
u127922
u127922
ja kok cajta si porabla za to? takoj neeeeext
26. april 2013
u119629
u119629
A naj dam kakšne slike? ja lahko...
Next?? itak!!
26. april 2013
u127922
u127922
ja
26. april 2013
Hvala! Ta next je posvečen believe.

........................................................................................

Zayn in Harry sta prišla točno ob devetih. Zamudila nista niti minute.
"Živjo!" je rekel Zayn, ko sta s Harry-em vstopila v najino sobo. Objela sem ga in ga poljubila na lice. Še sama sebi sem se čudila, a njegov vonj po parfumu me je premamil. Tako je dišal! "A greva" me je vprašal in prikimala sem. Pogledala sva še Harry-a in Lano in ugotovila, da sta že v svojem svetu.
Prišla sva do avta in Zayn mi je kavalisrko odprl vrata, nato pa še sam hitro stekel v avto. Začela sva se voziti in zelo me je zanimalo kam greva. "Zayn, kam greva?" "Aha sem vedel, da boš to vprašala. No to je presenečenje. Boš videla, kmalu bova tam." "No prav" sem rekla in se naredila žalostno. Kmalu sva prispela do plaže??? Kako sva lahko tako hitro prišla do plaže? Ah saj je vseeno. Zdaj moram uživati z enim od najslavnjejših fantov na svetu.
Izstopila sva iz avta in se spogledla. Zayn je prišel do mene in me prijel za roko. Sprva nisem vedela ali naj se prepustim ali naj odmaknem svojo roko. Odločila sem se za prvo možnost in šele takrat spoznala kako mehko in nežno roko ima Zayn. Sicer je ogromna. "No pridi. Pripravila bova večerjo." "Ampak Zayn um.. jaz ne znam ravno kuhat" "Ok. bom pa jaz kuhal. Kaj bi pa jedla? Ali so palačinke u redu?" je rekel z nasmeškom na ustih, ker je najbrž vedel kaj bom rekla. "Ja ja palačinke." sem rekla kot nekakšen otrok in se nasmehnila.

Še vedno mi ne gre v glavo kako je lahko tako expresno naredil palačinke. In kako dobre so bile!! NJAMI! Ko sva vse pojedla je Zayn uprašal; "A greva še na sprehod?" "Ja z veseljem" sem mu odvrnila in počasi sva odšla.

..............................................................................

Next???
26. april 2013
u127922
u127922
jas bom nadeljevala................................................
26. april 2013
ok
26. april 2013
u127922
u127922
Ko sva prišla s sprehoda me zayn vpraša ''Lara si pripravljena na žur'' Jaz sem mu odgovorila ''hm... lahko ampak, sem umazana kopat se grem'' '' prav pojdi'' ''Sama pri sebi sm si mislila mogoče pa vseno...''
..........................................................................................
next??????
26. april 2013
"Hei Zayn greva na žur" sem rekla. Premislila sem si. "Ok. Greva" Prišla sva v diskača, kjer je bilo polno ljudi. "A boš kaj pila?" "Ja lahko mi coctail." "Ok takoj bom nazaj" je rekel in odšel jaz pa sem začela plesat. Zayn je prišel zelo kmalu in mi pred nos pomolil coctail. "Katerega si mi pa vzel?" "Sex on the beach." "Kako si vedel, moj najljubši" "A res moj tudi" Hitro sva popila coctail in še enkrat odšla na plesišče. Divje sva plesala kar nekaj časa nato pa je DJ dal neko počasno glasbo.
.................................................................................................
Next??
26. april 2013
u127922
u127922
''Kaj bova pa zdaj, ko sva sama na plesišču''? Sem vprašala zayn-a. ''Vsi so se vmaknili iz plesišča'' hm... Sva razmišljala. nenadoma pa Zayn skoči in mi reče'' hej pojdi vprašati DJ če da živo muziko okej'' Tedaj mu pojasnim ''ok'' in sem šla...
.............................................................................................
next?????????????
26. april 2013
u120926
u120926
Next
27. april 2013
u125064
u125064
next
27. april 2013
u127922
u127922
hwala
27. april 2013
HVALA za nexte!! Love you all!
...................................................................................................

DJ je spet začel predvajati živo muziko in plesišče se je spet napolnilo s plesalci. "Zdaj pa še karaokeeeee!" je zaklical DJ in vsi smo vzkliknili. "A greva pet?" me je veselo vprašal Zayn. "Jaz ne znam dobro peti." "Ah daj no saj je samo zabava." "OK. Greva." "Ali znaš kakšno našo pesem? Na primer Kiss You?" "Ja to pa znam. No greva." Odšla sva do DJ-a in mu povedala katero pesem bova pela. Ko je zagledal Zayna je postal tako srečen. Malo sta klepeta potem pa je DJ začel predvajati Kiss You.
.........................................................................
Kako bosta Zayn in Lara pela?
NEXT???
27. april 2013
u125064
u125064
next
27. april 2013
u127922
u127922
Tako sta Lara in Zayn začela peti kiss you. Nenadoma pa Lara neha peti. '' Lrara zakaj ne poješ?'' Me Zayn vpraša '' Dobila se tremo oprosti vsi me gledajo '' Oh.. pusti to pridi.
................................................................................................................
neeeeeeeeeeeext
27. april 2013
Tako sva odpela pesem do konca in vsi so nama začeli ploskati. "To je bil prelep duet Lara in Zayn!" je rekel DJ in odšla sva iz odra.
Kmalu sva zapustila diskača, saj je bila ura že pol treh. Skrbelo me je kaj bo rekla učiteljica, ker sem tako zamudila.
27. april 2013
u127922
u127922
Prišla sva v hotel vsi so spali razn mene Zayn-a, Lana in Hary '' kaj bomo sedaj vrata so zaklenjena '' '' in kjučev''...
27. april 2013
Zaynu so se kar naenkrat zasvetile oči. "Lahko bi pa šli v naše stanovanje, ki ni daleč stran od tukaj." "Bravo Zayn prva dobra ideja od tebe" mu je rekel Harry in na ustih se mu je prikazal vražji nasmešek. "No gremo, jaz zmrzujem" je rekla Lana in Harry je bil takoj ob njej in jo objemal, da ji je bilo topleje. "Zayn mene tudi zebe" sem rekla čeprav me niti ni zeblo. "Aha ti bise tudi rada objemala?" "Hm kako si vedel?" "Ja to je moj šesti čut. "
Odšli smo do njihovega stanovanja, ampak Zayn in Harry seveda nista imela ključev od stanovanja. Zato smo začeli zvoniti na zvonec in upali, da nam bo kdo od ostalih fantov odprl vrata. Po 10 minutah je končno prišel Louis ves zaspan ter odprl vrata. Zayn me je odpeljal v svojo sobo in rekel: "Um tukaj je kopalnica, na postelji pa lahko spiš. Jaz bom šel na kavč." "Ne Zayn ne boš spal na kavču" sem mu odločno rekla on pa se je nasmehnil. "Res ali lahko spim pri tebi" "No..."
........................................................................................
neeeeeext
27. april 2013
Next
27. april 2013
u127922
u127922
''Ja lahko spiš'' ''lahko dobiva otroke'' sva se odločila... ''No zdaj pa zaspiva'' Je Zayn rekel tako sva zaspala. Nenadoma pa Lara reče! '' Zayn ne morem zaspat kaj naj naredim''? '' Nevem greš z mano''...
27. april 2013
u127922
u127922
................................................................................................................
nexšt
27. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg