Forum
'Ne pozabite: jutri odgovarjam na vprašanja. Prašajte me na Twitterju, Facebooku in na Youtubu pod komentarji! Čaoo'
Ugasnila sem kamero in kliknila gumb 'prenesi' na youtubu. Sem Ema in vsak teden na Youtubu objavim nov video, v katerem odgovarjam na različna vprašanja in razpravljam o nepotrebnih stvareh.
'video uspešno objavljen na vašem kanalu' mi je napisalo na ekran. naslonila sem se nazaj in veselo strmela v število mojih naročnikov na Youtubu. 1.126.489 . zadovoljna sem bila sama s sabo.

'Ema!! trening zamujaš!' se je zadrla moja starejša sestra Hana. hitro sem pogledala na uro in skočila pokonci. pograbila sem torbo in stekla skozi vrata. Treniram Hip hop, jahanje in nogomet. trenutno sem že 3 minute zamujala na nogomet. pritekla sem v dvorano in pohitela v garderobo. opravičila sem se in trenerka je samo pokimala in me poslala v igro. ko je bilo treninga konec sem počasi hodila domov. sama. moram vam povedati da nimam veliko prijateljev.. samo eno dobro prijateljico in najboljšega prijatelja. Nekaj let nazaj sem imela se tri zelo dobre prijateljice; Kaja, Sara in Nika, ampak se je Sara odselila in z ostalima dvema se nisem več družila.

Naslednji dan je bila spet šola. Samo še ta teden potrpim, nato pa bodo poletne počitnice, se si govorila v glavi medtem ko sem stopala skozi šolska vrata. Naenkrat se je nekdo od zadaj obesil name. obrnila sem se in tam je stal Teo. Moj najboljši prijatelj. Zasmejala sem se in mu na lice pritisnila poljubček. Tudi on se je zasmejal in me objel. 'Saj se vendar obnašata kot da hodita' se je za nama oglasila Teja. Moja edina prijateljica poleg Teota. Tudi njo sem objela in hitro smo se odpravili v razred. Stol poleg mene je bil vedno prost. Tako sem navajena. Zdaj pa je na stolu poleg mojega sedelo neko dekle in mi kazalo hrbet. Mogoče je nova. Stopila sem do nje in jo previdno potrepljala po rami. ' Živjo moje ime je Ema.' sem rekla.

Ema:
Teo:
Teja:


24. marec 2013
u75628
u75628
Neeeeext!! <3<3<3<3:-*:-*:-*
24. marec 2013
Neext!
24. marec 2013
'Ema! ' dekle se je obrnilo. 'Sara?' sem zdaj jaz navdušeno vprašala. Sara je skočila pokonci in me objela. 'kdaj pa si prišla nazaj?' sem jo uprašala. 'včeraj. Oprosti da nisem nič poklicala..' se je začela opravičevati. Skomignila sem : 'saj je uredu.' 'kje pa sta Nika in Kaja?' je veselo vprašala. 'am.. nekako smo se nehale družit..' sem priznala. Sara je nejeverno zmajala z glavo: ' pa take prijateljice smo bile.. ' spet sem samo skomignila. Pouk se je začel, tako da sva utihnili. Ozrla sem se po razredu. Od kar smo se nehale družit je Kaja postala najpopularnejša punca na šoli, Nika pa se je začela držati zase. Škoda, da nismo več prijateljice.

Sredi matematike mi je zavibriral telefon. Hitro sem pogledala sporočilo ki sem ga dobila od Sare: ' po pouku pridem k tebi, nekaj ti moram povedati.' Začudeno sem jo pogledala.

Komaj sem čakala konec pouka, imela sem občutek,da je šlo za nekaj pomembnega. Končno je zvonilo konec pouka in stekla sem do omaric, se preobula in čakala na Saro. Čez nekaj minutk je že stala zraven mene in odpravile sva se k meni domov. ' a ste se preselili nazaj v staro hišo?' Sem jo vprašala. Pokimala je. Torej sva bili skoraj sosedi. Z Niko, Saro in Kajo smo stanovale na isti ulici, le nekaj hiš narazen. Šle sva v mojo sobo. Usedla sem se na posteljo in čakala da Sara spregovori. Ozrla se je po moji sobi: 'Še vedno imaš ta star plakat od Ashtona Kutcherja…' se je zasmejala. Resno sem pokimala. Luštni tipi niso hec. Naenkrat je postala čisto resna in me resno pogledala.

Sara:
Nika:
Kaja:


24. marec 2013
neext!
24. marec 2013
u75628
u75628
Neeeeeeext.!!! <3<3<3
24. marec 2013
neeeeeext ;3
24. marec 2013
'Mislim da je nekaj narobe z našo hišo..' je tiho rekla. Zmedeno sem jo vprašala: 'misliš kot duhovi ali nekaj takega?' odločno je odkimala. 'niso duhovi..' je rekla. Nekaj sekund sem premišljevala nato pa odločno oznanila: 'danes pridem k tebi prespat.' Sara se je zasmejala: 'prav'. Vzela sem pižamo in zobno ščetko in šla do Hane, ji povedala kam grem in šla. Še to moram pojasniti: najina starša sta 5 let nazaj, ko je bila Hana stara 15, jaz pa 13 preprosto vzela stvari in šla. Dokler Hana ni bila polnoletna sva govorili, da sta starša na potovanju in da za naju skrbi teta.

Ko sva stopili v njihovo hišo me je spreletela kurja polt. Še vedno se spomnim kaj se je tu zgodilo nekaj let nazaj…

Vse štiri smo prespale pri Sari.Zabavale smo se in Nika je predlagala, da gremo ven na sprehod. Bilo je sredi noči. Zdelo se nam je zabavno in šle smo. Hodile smo po ulici in se smejale, dokler nismo iz grmovja slišale neko šepetanje. Priplazile smo se bližje in tam zagledale čudaško punco iz sosednje ulice, ki se je pogovarjala z mačko. Kaja je zavila z očmi in hotela oditi. Me smo nekaj minutk še stale tam in poslušale: 'ja muci priden si.. kosmat in lep..' je mrmrala tista punca. Kar naenkrat je od nekje pritekel velik pes. Skočile smo vstran, pes pa je z gobcem prijel mačko. Tista punca je začela kričati. Zelo glasno. Pes je zacvilil in zbežal. Pogledale smo, kaj je z mačko. Bila je precej zmrcvarjena in težko je dihala. Sara, ki ima zelo rada živali je rekla: 'pojdimo k meni, lahko jo poskušamo rešiti'. Nika je prijela mačko in stekle smo k Sari domov. Tista punca je šla zraven. Kako uro smo skušale kaj narediti, toda mačka je še naprej mijavkala v bolečini. Kar naenkrat je tista punca prijela mačko in jo nesla na teraso v 1. nadstropju. Mačko je z vso silo vrgla ob tla. Slišale smo srhljivo pokanje kosti. Šokirano smo gledale tisto punco. Ta je samo rekla: 'rešila sem jo trpljenja.' Sara je zakričala: 'ven iz moje hiše, pošast!' potisnila jo je proti stopnicam, toda tista punca se je spotaknila in padla po stopnicah. Nekaj sekund smo bile pri miru, nato pa stekla k njej. Kaja je poklicala rešilca, midve s Saro sva ugotavljali če diha, Nika pa je šla v kuhinjo po mokre brisače, saj je bilo na tleh veliko mačkine krvi. Prišli so reševalci in nikoli nismo več slišale za tisto punco. Niti nikoli nismo ugotovile če je preživela.

Spomin na to, me muči še danes. S puncami nismo nikoli govorile o tem in kmalu po tistem sva se z Hano preselili v London za dve leti, saj je šla ona tja študirat.
Sara me je peljala v njeno sobo. Večja je , kot tista v kateri je bila prej.. Še vedno ima nekaj škatel po sobi. Usedle sva se na posteljo in malce obujale spomine na 'stare dni'.
24. marec 2013
u75628
u75628
neeeeext! <3<3<3
24. marec 2013
neeeeext
24. marec 2013
neext
24. marec 2013
'Se spomniš, ko smo splezale na šolsko streho?..' sem se zasmejala. Sara je v smehu prikimala. Vstala je s postelje in šla proti oknu, do pisalne mize. Kar naenkrat je zakričala. Od strahu sem padla s postelje. Skočila sem pokonci in stekla do Sare ki je še vedno kričala. 'kaj je??' me je zanimalo. S prstom je pokazala skozi okno. Tam ni bilo ničesar. Zmedeno sem odprla okno, pomolila ven glavo in gledala naokoli. Nikjer in bilo nič. Sara je utihnila. ' kaj pa je bilo? ' sem jo zmedeno vprašala. 'ne-nevem.. neka postava v dolgem plašču..' je šokirano rekla in se sesedla na tla.Nekaj sekund sem tiho stala zraven nje, nato pa sem se usedla poleg nje in jo vprašala:' je to tista čudna stvar, ki se dogaja?' skomignila je:' že drugič sem ga videla danes.. in večino časa imam občutek, kot da me kdo opazuje, toda ko se obrnem, ni tam ničesar.. '
Nekaj minut sem si grizla ustnico. Sara je stresla z glavo:' vrjetno se samo kdo šali.. ker sem prišla nazaj, pač..' je negotovo rekla. Nejeverno sem jo pogledala:' poklicati morava policijo. Ali pa vsaj iti pogledat, mogoče je tista stvar na vašem dvorišču pustila kakšno sled..' Sara je vstala in si oblekla plašč. Naredila sem enako in šle sva ven.
25. marec 2013
u75628
u75628
Neeeeext! <3<3<3
25. marec 2013
neext!
25. marec 2013
Hodili sva po dvorišču in iskale kakšne stopinje ali kaj podobnega. Toda nič nisva našli. ' Tole je creepy. Greva nazaj noter..' je Sara predlagala. Strinjala sem se. Ko sva hodili nazaj proti vhodnim vratom je za nama nekaj zašumelo. Hitro sem se obrnila in za nama je stala Nika. 'Nika?' sem začudeno vprašala. ' Sta ga tudi vidve videli??' je prestrašeno vprašala. S Saro sva se spogledali. 'koga?' je previdno vprašala Sara. 'Tistega v črni kapuci? Že kakšen teden me nadleguje.. Stoji pred mojo hišo, me opazuje skozi okno in podobno.' Je povedala Nika. Pokimali sva. ' Bi rabile poklicat policijo?' sem vprašala. Sara je prikimala, toda Nika je šokirano rekla: 'kaj če nam potem kaj naredi??' spet je nekaj zašumelo v grmovju. ' Gremo hitro noter.' Je prestrašeno rekla Sara. Stekle smo noter in zaprle in zaklenile vsa vrata in okna v hiši. 'Zdaj pa nama povej kaj je finta tega tipa?' je Sara ukazala Niki.
26. marec 2013
O neext!
26. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg