Forum
hey! js bom zacela pisat fanfic in upam da vam bo vsec!

˝Samo pokaži ga že˝ kriči mami. Obatavljam se in obotavljam, ko iz torbe vzamem spričevalo tega šolskega leta. Bila sem zares slaba. Zares zares slaba. Zelen list sem položila na mizo, prekrižala roke in naredila balonček s žvečilnim gumijem, ki sem ga imela v ustih. ˝Biologija dve, matematika tri, zgodovina dve, kemija dve... Tole mi zares ni všeč. Dobro oceno si dobila samo pri glasbi. Res ne vem kaj bi s tabo mlada dama˝ je čebljala mama in pogledala s takim pogledom, ki me res zelo živciral. In ja res vse sem dobila dve ali tri, le glasbo, ki jo mimogrede obožujem sem dobila pet. Po mamini izjavi sem zavila z očmi, prijela svojo črno torbo in se odpravila po stopnicah gor v svojo sobo. Med potjo sem srečala še brata Tima. Drugače imam še štiri brate. Tudi oni so mi šli na živce, prav tako kot mama. Le očeta sem imela res rada in ga še imam. Ah, kaj rada, oboževala sem ga. Ampak zaradi res dobre službe se je preselil v London. Mi sicer živimo v Hamiltonu, ki je čisto na drugem koncu Velike Britanije. Komaj čakam da bom dopolnila 18 let. To bo že čez dva tedna. Oče je rekel da ko bom stara 18 bo pome poslal taxi, s katerim se bom pripeljala do Londona in lahko tudi tam ostala. No pa naj vam predstavim še sebe. Sem Ruby Gina Lee. Prihajam iz velike družine. Imam belega dihurja, ki smrdi. Ime mu je Ry, ker sta to prva in zadnja črka v mojem imenu. Zelo rada se igram z njim a trenutno spi. Res ga je sama zaspanost. Imam veliko prijateljev in dve najboljši Chloe in Jemima, ki jo vsi kličemo Jem. Res sta najboljši. Chloe je po karakterju zelo mirna, kreativna in poslušna. Jemima je njeno čisto nasprotje. Je zabavna, nenatančna in ima tak rokerski stil. Jaz sem nekaj med njima, zato sta moji najboljši prijateljici.
Kaj bi lahko počela, Chloe je na morju, Jem pa prostovoljno pomaga v domu za ostarele. Ry še vedno spi, vsi v moji družini so tečni.
Šla sem na računalnik in prižgala musko zelo naglas ter začela divjati po sobi ter peti. Chloe meni, da pojem zelo dobro. Pela sem od Adele do Green daya.
Plesala in pela sem dve uri, potem pa mi je zmanjkalo energije, zato sem se odpravila v kuhinjo po jagodni sok. Natočila sem si ga v kozarec in se vsedla na naš črn usnjen kavč ter prižgala televizijo. Šov o slavnih, hudo. Nekaj so govorili o nekih One Direction. Še nikoli nisem slišala za njih. U, ampak tale s skodranimi je pa luškan.

next?
slikce?
08. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext pa itak da slikce če se da
09. november 2013
u153281
u153281
Neeeeekšt!!! :33
09. november 2013
-----------------------DVA TEDNA KASNEJE---------------------------------

OMG. Tukaj sem. Koncno. London. Prelepo mesto. Vau. Kar ne morem se nagledati. In ne morem čakati da bom videla očeta. Se je kaj postaral?
Tukaj je očitno njegovo stanovanje. Vrata so velika. Tok, tok. Potrkala sem. Vrata so se odklepala. Ko so se odprla sem zagledala moškega srednjih let. Nisem vedela kaj reči. " Si ti Ruby?" je vprašal. Prikimala sem, nato pa sva se objela. Solza mi je stekla po licu. Ja, včasih sem se tudi raznežila. Ko sva se izpustila mi je pomagal prtljago dati v njegovo stanovanje. Bilo je veliko in razkošno. Pokazal mi je mojo sobo ter mi razkazal še druge prostore v stanovanju. Vse je bilo lepo razporejeno in imel je še gospodinjo Nino. Bila je majhna z čokoladno rjavimi lasmi. V kuhinji sva popila kokakolo in se pogovarjala o meni. Ker je bila ura tri popoldne sem se odločila da grem na sprehod. Hotela sem iti sama da malo raziščem London. Oblekla sem si tanko jopico in izstopila iz stanovanja. Sprehajala sem se skozi polne ulice ter si kupila neko ogrlico. Hodila sem in hodila in prišla do parka. Tam sem videla pare s psi. Sem vam že povedala da še vedno čakam na svoj prvi poljub? Tako si ga želim. Upam da bom prav tu v Londonu srečala tistega pravega ki po prevladoval v mojem srcu. Šla sem po sladoled k nekemu gospodu, ter tam videla nek znan obraz. In zraven tega obraza ogromno punc. Kdo za vraga je že to? Prebrskala sem po svojih ne tako pametnih možganih in se ne tako kmalu spomnila kdo je to. Bil je tisti luškan tip s skodranimi lasmi iz televizije.

Slike bodo pri naslednjem nextu.
Hvala vama ker bereta punci
09. november 2013
Hotela sem se mu približati, bil je res hot. Težko se je bilo preriniti vsaj čez sto punc.Odločila sem se da grem samo mimo njega, da vidim če me bo opazil. Šla sem do skrinje kjer je sladoled da bi ga naročila. Pogledala sem proti kodrčku in opazila da so zaprli vhod in da je vstopil v slaščičarno. Približal se mi je in mislim da mi je srce začelo biti hitreje. Bilo me je strah da bom pred njim izpadla ko kakšen frik. Obrnila sem se da bi naročila sladoled, in ko sem ga dobila v roko sem iz denarnice potegnila denar za sladoled se je oglasil globok glas za mano."Bom jaz" je rekel. Pogledala sem nazaj in tam je stal koderček. Najine oči so se srečale. Seveda nisem smela zamuditi priložnosti s takim lepotcem, zato sem se samo nasmehnila, tako sladko kot sem se lahko najbolj in se odmaknila."Bom jaz plačal zanjo. Zame pa prosim dve kepici čokolade" je naročeval. Ko je plačal se je spet obrnil k meni." Torej ker sem ti plačal sladoled, ga boš šla z mano pojest v park" je vprašal. Ne morem verjeti. Najlepši fant katerega sem kdajkoli srečala me vabi na zmenek. Na moj prvi zmenek. Očitno me ima London rad."Zakaj pa ne" sem rekla in stopila za tem kodrom.
Med hojo do parka sva se spozavala. "Torej kako ti je ime" sem ga vprašala. "Harry. Tebi pa..." je rekel."Ruby" sem rekla."S čim se ukvarjaš?" sem ga vprašala."Sem pevec svetovnega benda One direction, in kakor si videla v slaščičarni sem kar prepoznaven. Kaj pa ti? Kaj ti je všeč?" je vprašal."Tudi jaz rada pojem, ampak ne pred ostalimi, imam premalo samozavesti. Drugače pa sem zelo zgovorna in pogumna ter jezikava oseba" sem rekla.
Tako sva se pogovarjala še nekaj časa, včasih so naju zmotile Harryeve oboževalke.
Ko sva prispela do parka nisva imela sladoleda a sva se vseeno vsedla v nek kotiček kjer naju sigurno ne bi opazil noben. Usedla sem se čisto zraven njega in naslonila glavo na njega. Upala sem da ga to ni motilo. Bil je presenečen a sem hkrati vedela da mu je to všeč."Vseč si mi
10. november 2013
" sem rekla in se prijela za usta. Tega ne bi smela reči že tako hitro.
10. november 2013
ruby
harry
jemima
chloe


14. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg