Forum
Zagledala sem ga že od daleč. Njegova črna jakna se je bleščala pod ulično svetilko. Njegovi popolni lasje so se mršili pod vetrom. Njegove močne roke so k sebi stiskale dekle, ki mu je pripovedovalo o svojih norih sanjah... Opazovala sem ju, skrita za smreko in pokrita s kapuco.
Punca se mu je izvila iz objema, zajela sem sapo. Fant se je zresnil in zmedeno gledal v njene oči.
Dekle je uprlo poglej v tla, in opazila sem kako je nekaj zamrmrala. Potem se je obrnila stran od njega in odšla. On pa je obstal pod svetilko, nise zganil.
Na sebi sem začutila nekaj dežnih kapelj in kmalu se je vlivo iz neba. Morala sem domov. Vendar mi je fant križal pot...zato sem neopazno smuknila izza drevesa in se mu začela približevat. Končno se je zganil in se ozrl proti meni. Obdala me je vročica.

***********************************************************************
To je moja zgodbica, "Just a stupid girl with stupid dreams", na kratko bom opisala o čem bo govorila: glavna oseba Loo se v nevihti izgubi v gozdu, skupaj s fantom, ki ji je všeč že vrsto let in ga vsak teden skrivaj opazuje. Razvijejo se posebna čustva, pripetijo se razni dogodki, vendar Loo na koncu pride do napačnega spoznanja, zaradi katerega se vse skupaj še bolj zaplete...
**********************************************************************
Ellaaa
30. oktober 2012
Neext!!!!
30. oktober 2012
neext!
30. oktober 2012
Kapuco sem si potegnila čez čelo. Začela sem brcati pesek na cesti, da bi se zamotila.
"A te peljem?" Je nenadoma vzkliknil fant. Ustavila sem se in ga vprašujoče pogledala.
"Kako ti je ime?" Je poskusil znova. Nisem mogla odpreti ust. Odznotraj me je razganjalo, po mojem telesu so švigale rakete in hotela sem zakričati, mu povedati! Vendar nisem mogla. Jezila sem se sama nase in še enkrat močneje brcnila po pesku.
"Um, Sorry... Do you speak english?" Je poskusil vnovič. Tokrat sem se zahahljala.
"Loo." Sem iztisnila in ob tem sem začutila kako mi je dež močil ustnice. Ko sem zaslišala svoj glas, sem se zdrznila. Ja, Loo še vedno stojiš tu, zgani se že!
"Oh-" Stekel je čez cesto in se mi približal. "Imaš daleč do doma, lahko te peljem..." Slekel je svojo usnjeno črno jakno in mi jo ponudil. S premočenimi rokami sem jo sprejela.Oh ta jakna, poznala sem vsak njen gumb, vsak žep, končno sem spoznala njen vonj. Vonj po tem fantu... "Pravzaprav, avtobus. Ja, avtobus... aamm na avtobus moram!" Sem zajecljala in njegovo jakno sem si ogrnila čez ramena. Zasmejal se je.
"Za avtobus si že vendar prepozna!" "Ah, verjetno rees..." Zazrla sem se mu v oči. Hotela sem mu povedati, hotela sem mu priznati.Vendar se je obrnil stran, zazrl se je v daljavo. "Daj, pohitiva že! Moj avto je takoj za tisto hišo!" Prijel me je pod komolcem in me potegnil za sabo. Stekla sem za njim, srečna in zadovoljna, da sem končno spregovorila z njim.

Pritekla sva do avta. Hitro sva sedla na sprednja sedeža. Zdaj sem si slekla njegovo jakno, in si z obraza odmaknila mokre lase ter si dlani obrisala ob kavbojke. Obrnila sem se k njemu in mu ponudila roko. "Še enkrat, sem Loo." Sem popravila prvi vtis in stinil mi je roko, "Hehe moje ime je Jacob." Zasmejala sva se in hotela sem mu povedat 'saj vem kako ti je ime', vendar sem se zadržala. V meni se je odvijal pravi žur, prvič sem sedela tako blizu njegovim lasem, njegovim očem. "Upam, da me ne boš poskušala okrast ali ugrabit ali še kaj podobnega!" Se je zasmejal in prižgal avto.
"Prav gotovo, zdajle bom vate pomerila pištolo!" Zarežala sva se in vzdušje je postalo veliko manj napeto.
"Torej, kam te peljem?" me je vprašal. "Najprej na glavno cesto..." sem dejala in se poskušala spomniti, po katerih cestah me je peljal avtobus. Od doma sem bila oddaljena kakšnih 20 minut..., kar sem Jacobu tudi povedala vendar je samo odmahnil z roko, "Saj imam čas " In speljala sva.
***********************************************************************
31. oktober 2012
Neeeeext!
31. oktober 2012
Next!!!!!!!
31. oktober 2012
next!
31. oktober 2012
next
nova bralka
31. oktober 2012
next
31. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeext
31. oktober 2012
Neeeext
01. november 2012
hvalaa hvala useem :*
**************************************************************************
"torej... kaj si počela tu, tako pozno?" Me je vprašal. "Aaam" sem potegnila svoj a... Kaj naj pa zdaj rečem?! Za trenutek sem pomislila, da bi mu najraje kar povedala. Morda pa ne? "Oh, sorry, nisem mislil a veš... Mislim, no saj se ne poznava in nič..."
Se je nenadoma popravil in nasmehnila sem se. "Ja, to je res..." Sem se zasmejala. "Zelo grmi, se ti ne zdi?" Sem dodala. Zunaj je lilo v potokih, včasih se je celo zabliskalo. "Ja nekam muhasto vreme je danes..." Je zasanjano odvrnil in pogledal skozi okno na moji strani. "Skozi tale gozd je bližnjica, če te slučajno kaj mika tja." Sem se spomnila in se naslednji trenutek zasmejala svojim neumnim idejam.
"Dajva, poskusiva, hahaha" Začudila sem se, "pa saj ne boš?" vendar je deloval več kot prepričan, da bova kar malce sekala pot. "Vedno sem imel rad akcijo, hahahaha" se je zarežal in zavila sva s ceste. "Pa si prepričan, da ni prespolzko?" Sem se nekoliko prestrašila. "Prav gotovo!" in speljala sva med drevesa. Prižgal je daljše luči in imela sva bolj pregledno pot. "Loo, se ti ne zdi tole nekam noro?!" Se je razživel in tudi sama sem mu pritegnila "Zabaven zaključek tedna hahha!" BOOM!
Sklonila sem se in začutila, kako je nekaj padlo na havbo avtomobila. "Kaj za vraga??!" Sem zaslišala Jacoba, ki se je trudil odpreti vrata. Zakričala sem in poskušala odpreti vrata na svoji strani. "Umiri se!" Je zakričal. Mirno sem se naslonila na sedež in pogledala čez sprednjo šipo. "Smreka je..." Sem zamrmrala. "JA, smreka je!" ja obupano vzdihnil Jacob. "Srečo sva imela..." Sem ga poskušala umiriti vendar je bil popolnoma pretresen. "Umakni nogo!" Umaknila sem jo, in iz prednjega predala je vzel kladivo.
Razbil je levo steklo, in poskušal vrata odpreti iz zunanje strani. Glasno je zaklel zaradi dežja, ki nama je dodatno povzročal težave. Vrata je še enkrat močno brcnil in odprla so se. Naglo se je pognal iz avta. "Daj, splezaj čez!" Je rekel in si potegnil kapuco čez čelo. Splazila sem se na levi sedež in se skobacala iz avtomobila. Jacob je še enkrat preklel avto ni brcnil v njegovo gumo.
Raje sem bila tiho.01. november 2012
next
01. november 2012
Neeeeeext!!!!!!
uf začele so se težavee...........
01. november 2012
u90549
u90549
next
01. november 2012
next
01. november 2012
neeeeeeeeeeeext
01. november 2012
Neext
01. november 2012
Problemi na vidiku..
Neext!
01. november 2012
hvalaa useem:'D
*********************************************************************
Pešačila sva po gozdu. Oba sva zrla v mokra, temna tla. Zeblo me je, lilo je nenavadno močno. Jacob je brcal storže in si nekaj mrmral v brado. Naenkrat se je ustavil in me vprašal; "Imaš mobi?" Odkimala sem. "Prekleto! Jaz sem ga pustil doma!" V tistem trenutku se je močno zabliskalo in zagrmelo. Ostala sva tiho, hotela sem se mu opravičiti, mu pomagati, karkoli, vendar me je bilo neznansko strah njegovega odziva.
Zavijala sva iz gozda in želela sem si, da bi čimprej prišla ven. Po kakšnih desetih minutah sva še vedno pešačila po temačnem gozdu.
"Oče me bo ubil zaradi avtomobila..., kako sem bil lahko tako neumen!" Je prekinil tišino. "Jacob, oprosti mi, zelo mi je žal..." sem takoj pritegnila. Očitajoče me je pogledal. "Ahh, never mind. Saj sva oba kriva... Ah, ne Loo!~Ti si kriva!!" Prestrašila sem se. Bila sem premočena do kože in začela sem kašljati, tresla sem se po vsem telesu.

Hodila sva že kakšne pol ure in postajal sem zelo utrujena in zaspana. "Dajva se ustavit" Sem rekla in se ustavila. "Kam za vraga se naj usedeva?

Tla so bila resnično razmočena in prav težko je bilo najti kraj, kjer bi lahko sedla na suho. "Počakaj tu." Je rekel Jacob in se malce oddaljil.
Kmalu je prinesel nekaj košatih vej smrek in jih postlal pod smreko. Usedla sva se in se naslonila na njeno deblo. "Lahko...?" Sem tiho dejala. "Seveda..." Je prikimal in naslonila sva se drug na drugega. Kasneje sva bila že tesno stisnjena in kmalu sem zaspala.
02. november 2012
u90549
u90549
next
02. november 2012
Neeeeeext!!!!!!!!!!!!
awiiii naslonila sta ste drug na druzga......polej sta se pa že stiskala *__*
02. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. november 2012
next
03. november 2012
ijeej MiCy love's in the air:*
**********************************************************************
Odprla sem oči. Mežikala sem v svetlo, suho jutro. Šele takrat sem se zavedla, da moja glava počiva v njegovem naročju. Še vedno je bil prislonjen na deblo, jaz pa sem vodoravno ležala ob njem. Sunkovito sem se dvignila z njegovih nog in vstala. Razgledala sem se naokoli. Gozd se je zdel mnogo prijaznejši kot ponoči. Sprehodila sem se do bližnjih dreves in se predala ptičjemu žvrgolenju. 'Upam, da ne bo več jezen...' sem si govorila v mislih. Jacob je bil fant ob katerem so se mi zašibila kolena in bila sem presrečna, da sem po tolikih letih končno naredila korak naprej.
Začelo se je v osnovni šoli, v osmem razredu. Bila sem vesela osmošolka z mnogimi prijateljicami in prijatelji. Tisto leto je v deveti razred prišel Jacob. Opazila sem ga že prvi teden in nekaj se je premaknilo v meni. Vem, da nikdar ni vedel da obstajam, ampak jaz sem vstrajala in upala. Imela sem up, ki mi ga lahko marsikdo zavida. Tisto leto sem bila zelo previdna, skrivaj sem ga opazovala, o njem izvedela tooliko stvari, za katere še sam ne ve.
Naslednje leto pa je bilo zame nočna mora. Jaz sem prišla v deveti razred, on pa je odšel. Po vseh mogočih virih sem izbrskala katero srednjo šolo je izbral in se skrivaj potikala v njeni okolici. Deveti razred sem izdelala pravdobro, čeprav sem bila vsa leta odličnjakinja. Nad Jacobom nisem nikdar obupala, in vpisala sem se naisto srednjo. Vendar me še vedno ni opazil. Vedela sem za vse njegove prijatelje, tudi punce, katerim sem zavidala še in še. In ko je napredoval v tretji letnik in sem jaz bila že v drugem sem enkrat samkrat spregovorila z njim. Ohh... tistih nekaj besed...
"Loo!!" Sem zaslišala. Ozrla sem se okoli sebe. Precej sem se že oddaljila od najine smreke. "Loo!" Se je oglasilo še enkrat. Iskal me je. In to mi je polepšalo jutro...
03. november 2012
Waw kak romantic *__* <333
Neeext
03. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeext
03. november 2012
kak romantičnooo :$$$
Neeeeeext!
03. november 2012
Neeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!
awhhh romantic *____* :$
03. november 2012
next
04. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg