Forum
Vsak dan sem ga videla. Bila sva tako blizu. V resnici pa tako zelo narazen. Vedno bolj me je bolelo, da mu ne pomenim nič. Zanj sem bila le trapasta sošolka, ki nima pojma. Bila sem tarča zbadljivk in žaljivk drugih sošolcev vključno z njim. Tako zelo sem jih sovražila. A njega nisem mogla. Tudi če sem se še tako trudila, ni šlo. Samo da sem ga pogledala sem se stopila.

Ampak vedela sem, da bo kmalu konec šole. Konec osnovne šole. Vsi so se tega veselili, razen mene. Saj so tudi meni že presedali nekateri prfoxy in tudi jaz sem se že veselila srednje šole in kaj bo potem. Ampak vedela sem, da ga potem mogoče ne bom nikoli več videla. Nikoli več v življenju. Prava nočna mora. Nikoli si ne bi odpustila, če mu ne bi vsaj poskusila izpovedati ljubezni. Vedela sem, da mu ne bi mogla kar pogledati v oči in reči Ljubim te. Ne, ni bilo tako zelo preprosto. Odločila sem se, da mu to napišeem. Ampak šele zadnji dan šole, da se potem ne bi mogel več posmehovati meni in mojim čustvom. Torej, bližal se je konec šole.

Na majhen listek v obliki rdečega srčka sem napisala LJUBIM TE
17. maj 2011
Listek sem mu hitro vtaknila v žep na torbi in stekla v na wc. Počakala sem, da so vsi zapustili šolo, potem pa sem še jaz počasi hodila po hodniku. Na tleh sem našla točno ta listek. Bil je ves umazan in pohojen. Na drugi strani je pisalo No jaz pa tebe ne. Kdorkoli že si. Po licu so se mi ulile solze. Kakor hitro sem lahko, sem stekla iz šole. Tistega dne se je zame podrl svet. Nisem več vedela, če je še vredno živeti.
NEEEEXT???
17. maj 2011
u20423
u20423
ja nextiii čeprov sem vrjetno edina k to berem
01. junij 2011
Ja dj še kermu reč čee bi brou ...> če bojo usaj 3 usebce to braLe pišm kr je drqač brezueze
01. junij 2011
u36412
u36412
neextt !
01. junij 2011
No ok;

bom še najprej daLa osebce
Andraž (15)
Leja (jst) (15)
Nina (16)
Urša (sošoLka) (frendica) 15
Žiga (fnt k se poj jst u neqa zaLubm)
04. junij 2011
ubistvu spLoh nimam idej;
a bi bLa kšna punca zainteresirana da bi z mano pisala
moqoče?
04. junij 2011
next
05. junij 2011
"Nikoli ga ne bom pozabila." sem jokala. "Saj obstajajo še drugi fantje." me je tolažila Urša. "Leja, Leja poglej ..." Ozrla sem se naokrog. Kmalu bi me zadela kap. Nisem mogla verjeti. Mimo naju je šel ... nihče drug kot pa moja ljubezen. Andraž. "On ... On hodi ... na to šolo?" sem jo vsa zmedena vprašala. "Najbrž že." "Kaj ni lep? Paa tako seksi je. Samo poglej ga." "Leja, zresni se. Če ti je res tako všeč mu to povej. Mogoče je šlo za pomoto. Mogoče mu je tisti listek padel ven iz torbe, pa se je nekdo sam pošalil in ..." "Ne vem, ugibam." Kar naenkrat se je pred nama pojavil moj lepotec. "Leja, govoriti moram s tabo. Imaš kaj časa?" Ok tukaj pa ni vse v redu. Tvoja ljubezen s katero ni si nikoli spregovoril besede pride do tebe in reče da mora govoriti z tabo. o čem le? "Am, ja lahko." sem rekla. Prijel me je za roko (PRIJEL ZA ROKO !!!) in rekel :"Pridi z mano." Neverjeten občutek. "Rad ... Rad bi ... Rad bi se ... Rad bi se ti opravičil. Za vse kar sem ti storil v osnovni šoli. Na to šolo sem šel sam zato, da bi se lahko odkrito pogovoril s tabo in ... ti izpovedal svoja čustva. od nekdaj si mi bila všeč a nisem imel poguma, da bi ti to povedal."

NEXT ?
05. junij 2011
aja katya glede tega pa moreš ti frende povabt na to stran. sej navjo kr sami pršli
06. junij 2011
hualaa. ♥
06. junij 2011
u42609
u42609
NeXTiii.! *____* fuł dobr pišeš.!!
14. julij 2011
Požrla sem slino in ga pogledala v njegove nebeško modre oči. "Resno?" sem ga vprašala. Kar naenkrat pa sem na svojim ustnicam začutila njegove & potem še njegove nežne poljube, ki so me popeljali v nebesa. "Tako resno." se je nasmehnil. "Bravo, bravo, bravo, bravo." so vsi začeli vpiti. "Kaj naj to pomeni?" "Vse ti lahko razložimo. Andraž sploh ne hodi na to šolo. Prišel je samo danes tako kot mi, ker smo šli stavit, da te ne bo poljubil. Ampak naloga je odlično opravljena." je rekel eden od fantov in se začel trapasto režati. To pa je bilo zame dovolj. Andražu sem prisolila zaušnico, potem pa vsa v solaz odšla. "In jaz trapa sem mislila, da sem mu res všeč." Čutila sem njegove ustnice. No, pa sem te vsaj poljubila, sem pomislila. Še bolj sem zajokala. "Leja, kaj je narobe?" sem kar naenkrat poleg sebe zagledala Uršo. Vse sem ji povedala. In potem mi je postalo še bolj hudo. "Bedak." je jezno rekla. "Tako rada bi ga sovražila. Pa ga nee morem. Preveč ga ljubim."

NEXT ?
tenkjuuu mayya
15. julij 2011
u42609
u42609
np **___**
Neextii!
15. julij 2011
Ej sori zj boš pa mogla počakat da pridm nazaj iz morja . Zj ni cajta ..-> AMPAK za nadaljevanje hočm 5 neextou
P.S. mayya tis najuečji Pikiii )** Lepo se meej ti tud ta cajt ♥ ♥ mwa **
15. julij 2011
next!
15. julij 2011
u42609
u42609
Katya
20. julij 2011
u42609
u42609
~nairai te mam mwaah;** užiwi.!!! ♥
20. julij 2011
next
20. julij 2011
dobra zgodba
20. julij 2011
Urša mi je bila v naslednjih dneh edina opora. Ne vem kako bi bilo, če ne bi bilo nje. Zelo sem ji bila hvaležna. Ampak vseeno, pri pouku nisem bila zbrana. Dobivala sem same slabe ocene. Potem pa ... Se je zgodilo nekaj, kar je zame popolnoma spremenilo svet.

Bila je sreda. Med uro angleščine je v razred stopila razredničarka gospa Novak in rekla :"Lahko zmotim? Pripeljala sem Žiga vašega novega sošolca." V razred je stopil temnolas fant. Zazrla sem se v njegove čokoladno rjave oči. Kar pojedla bi jih. Bil je prav seksi. In ne da bi se sploh zavedala, sem bila v hipu zaljubljena vanj. Odločila sem, da zdaj ne bo tako kot je bilo pri Andražu. Najprej sem ga ogovorila, potem pa sva se začela družiti. Pojma nisem imela od kod imam toliko samozavesti in poguma za fante. Minilo je že kar nekaj časa. Vedel je vse o meni. Jaz pa vse o njem. Odločila sem se tvegati in mu povedati, da moje srce bije le zanj.

NEXT ?
26. julij 2011
neex1;
26. julij 2011
Tisti dan sem prišla v šolo malo prej kot ponavadi. V garderobi sem se preobula in preoblekla. Potem pa sem tavala po prazni in mirni šoli vse do razreda. Vrata so bila odprta. Počasi sem se ozrla. Ostala sem kot okamenela. Na zadnji mizi je sedel on in še eno dekle. O moj bog. Urša je bila.

"Z Lejo sva zelo dobra prijatelja, ampak moja ljubezen pripada samo tebi, ljubica moja." je rekel Žiga in jo nagajivo pogledal. "Te res nič ne moti, da sva prijateljici in, da je tudi ona zaljubljena vate." je dejala Urša in že nadaljevala :"Sama vem, da nisem dobra prijateljica, ker sem jo na nek način izdala, ampak ne bi ji rada povedala. Potem se ... bo pa spet cele dneve samo cmerila. Na živce mi gre. Dovolj joo imam." Ko je to rekla, najbrž ni čutila niti malo občutka krivde. Meni pa se je trgalo srce na majhne koščke. Gnusila sta se mi. Nism ju mogla več gledati, ko sta se začeela poljubljati. A ju ni bilo nič sram? Bedaka. Preden sem se zavedla, sem že v solzah kričala :"Sovražim vaju, oba !!!" nisem pustila, da bi karkoli rekla. Stekla sem iz razreda. Tekla sem ven iz šole ne da bi vedela kam. A bilo mi je vseeno. Zdaj je bilo konec. Nisem imela več upanja, nisem imela več edine prijateljice.

NEXT ?. plz 3 nexte
26. julij 2011
next
26. julij 2011
ma očitno nihče ne bere *
27. julij 2011
katja morš jih povabt da berejo
27. julij 2011
NexT :3 ... Ewo jst berem .. FuŁ dora zgodba .. Nexti čimprej ;D
27. julij 2011
Xx_Lizika_xX
hehh.* Hvalaa

nextam :

Solze so mi pozele po obrazu. Je to sploh življenje? izdala sta me moja simpatija & najboljša oziroma edina prijateljica. Vseeno mi je bilo za vse. Za učitelje, za starše, za kogarkoli. Bila sem obupana. Spraševala sem se, če je sploh še vredno živeti. Ampak nisem se hotela vdati. Odločila sem za kruto maščevanje. Prisegla sem, da jima bo še kako žal.

Ustavila sem se. Kolikor se je dalo sem si obrisala solze in tekla nazaj proti šoli. Ubistvu sploh nisem bila prepozna. Na stranišču sem si umila obraz. V ogledalu sem gledala svojo novo podobo. Prav nič ranljivo in šibko Lejo. V razred sem stopila polna energije kot, da se ni nič zgodilo. Mojo zaigrano srečo, je opazila tudi Daša. Nikoli nisva bili pretirano prijateljici ampak to mi je še kako koristilo, na ves glas sem ji začela razlagati O NOVEem fantu, novi ljubezni. Okrog mene se je zbral skoraj cel razred. "Ti je res to rekel? Da bi se poročil s tabo, če bi bila že polnoletna?? Kako romantično.!" je bila sva navdušena Petra. Ostali so se ji pridružili. Ah, kakšna lažnivka sem, sem se sama pri sebi muzala.

Ko je bilo pouka konec, sta me dol pri omaricah začela zasliševati onadva. Žiga in Urša. "Morala bi postati igralka." mi je z gnusom rekla Urša. Zasmejala sem se. "Veš kaj, ne poznata še nove Leje. Zdaj se počutim mnogo bolje. Prizadela sta me, ampak me ne boli več. V enem dnevu sem postala tako popularna kot ne bosta vidva v celem času na šoli. Uživajta." Nasmešek na mojem obrazu kr ni in ni mogel iizginiti

NEXT ?*
28. julij 2011
a bi bLa kšna punca zaintereESIRANAa dab z mano pisala ? Kerakol ?? Mogooč ?*
28. julij 2011
u42609
u42609
NeeexT.!!! :3 < 3333
28. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg