Forum
Bila je zima.. Zelo huda zima.. takšne zime še nisem doživela.. Ponoči me je zeblo kot ''pesa'' kot pravijo ljudje..Šipe so skoraj počile od mraza. Ja sem revna deklica ki živi v predmestju, kjer so tako rečene najcenejše hiše. Živim s svojo mater ki je tako bolna, da komaj stoji. Hodi v zdravstveno. Ja, mama dobiva pokojnino in tako mi plačuje šolanje. Nekega dne pa sem odšla v šolo skoraj bosa. No v sandalih in zoknih. Zgoraj sem imela jaknico.. Tako kratko, da mi je komaj vsa rebra prekrilo in seveda napol raztrgane hlače. In tako sem bila oblečena čisto vsaki dan in obleke pozimi so tako smrdele ker jih nisem mogla umivati ker nismo imele tekoče vode in še sušiti jih nebi mogla vzunaj, ker je bil tak hud mraz. Zmeraj so me zmerjali z albanko, ampak bila sem čistokrva slovenka. Da, imam tudi očeta ki ve zame, ampak mu je mama prepovedala obiske. Tudi denarja od njega ne dobivam, čeprov bi nama ta denar še kako dobri prišel prav.Očeta nisem poznala seveda, ker nisva nikoli imela stikov. Mamo je pustil, ker je tudi njega tepla. Ko sem prišla iz šole in če sem slučajno dobila nižjo oceno kot 3 sem bila tako tepena, da sem vsak dan v šolo prinesla novo modrico. Nekega dne pa me je v šolo prišel iskati nek zelo postaven moški. Srednjih let. Imel je sinje modre oči tako kot jaz in bil oblečen v zelo lepo obleko. Poiskal me je in povedal, da je moj oče. Kasneje sva odšla na kavo, kjer mi je razložil da grem zdaj živeti k njemu. Stanoval je v prečudoviti vili. Na samem. Mogoče se sprašujete kako to, da kar naenkrat grem k njemu. Da sodišče je tako določilo, mama pa bo odšla v dom za ostarele, čeprav še ni tako pretirano stara.

toliko malo za začetek:-)
nextam? ;333333333333
27. september 2012
u107465
u107465
:'o omg nekšt :3
27. september 2012
II. del ;D

Ko sem prispela v vilo me je tam pričakala malo manj pričakovana druščina. Tako je. 1 pol sestra ki je imela snežno bele lase ( ja barbavala si jih je skoraj vsak 2 dan) in bila je zelooooo razvajena! Imela je tako veliko sobo kot moja oz. mamina prejšna hiša. Lahko rečeno za 2 prejšni hiši. Imela je kratke hlače da ji je komaj rit prekrilo, žabice in seveda neko ku*birko majčko. Takšnih žensk sem že na šoli vajena gledati, tako da se ni bilo težko privaditi. Imela pa je tudi slab karakter. Ko ji je oči rekel naj mi da kakšno svojo obleko se je tako upirala, da je šel potem oči v trgovino in mi kupil obleko. Ja moja pol sestra pa je tudi že imela fanta, ki je bil 25ur pri njej doma. Ime ji pa je bilo Anna. Fantu pa je bilo ime Ron. Naslednji dan v šoli je bilo vse drugače. Vsi so se tudi drugače obnašati do mene. Večina pa me sploh ni prepoznalo in so me spraševali '' Si nova? '' Jaz pa samo čisto nežno in potiho ''da.'' Moram priznati, da mi je bilo zelo všeč ker so me opazili, kajti prej me niso nikoli. Imela sem popolnoma nove in predvsem normalne in dišeče obleke. Med kosilom sem kot ponavadi sedela sama in čez dobrih 5 minut se je zraven mene usedel fant mojih sanj.. Že od prvega letnika sanjarim o njem in nato me je vprašal, če bi šla z njim ven. Seveda nisem sprava vedela, kaj bi rekla ampak sem šla!
next?
28. september 2012
nekšti
28. september 2012
u107465
u107465
:3333 zakon pišeš *-*
Nekst :3
28. september 2012
Seveda sem šla! Drugega mi sploh ni preostalo, ampak skrbelo me je edino to, da se nisem spoznala na fante.. No razen v svojim sanjah. Oblekla sem se najlepše oblačilo in najlepše pete kar mi jih je oči v tem tednu kupil. Zmenjena sva bila v parku ob 15h. Prišla sem že kar pol ure prej, kjer sem ga videla v objemu druge. Nisem mogla verjeti svojim očem, ampak šla sem naprej in se odločila, da ga osramotim še pred drugimi. 14.45 je odslovil tisto lajdro in čez pet minut poklical mene. Ob 15 sem odšla k njemu. Imela sva se res, res prečudovito.. Saj je bil seveda fant mojih sanj, ampak ko sem se pa spomnila na tisti trenutke z drugo sem se pa kar zresnila. Domov sem odšla okoli osmih zvečer, kajti povabil me je še v njegovo in mojo najljubšo kitajsko restavracijo.. Doma sem premišljevala kako bolj srečno bi se počutila, če sploh nebi šla v park.. Ali pa saj da ne bi šla pol ure prej. Najbolj me je pa bolelo, ker nisem imela nobene prijateljice ali pa saj prijatelja, da bi se mu to izpovedala. Naslednji dan šole je bil fant po imenu Bor (ja ime sem končno zvedela) zelo presentljivo zadržan. Nisem vedela razloge, zato sem ga kar direktno vprašala. Nisem dobila odgovora. Po tiho sem si mislila, da ga je katera od punc pustila zato sem mu kar zabrusila nazaj: ''te je katera od tvojih punčk pustila? '' Ko sem to izrekla, sem skoraj od njega dobila klofuto, ampak se je zadržal saj je bil na očeh vseh...

next?? D
30. september 2012
neksttttttttt takoj
30. september 2012
u107465
u107465
Omg *_____*
ženska next takooj *-*
30. september 2012
u81786
u81786
next!!!!!!
30. september 2012
u108560
u108560
NEEESKTEKAAA :3
30. september 2012
Naslednjo uro smo imelo uro matematiki. Po petnajstih minutah je v razred prišel v razred ravnatelj, zraven sebe pa je imel tudi novega sošolca. Bil je zelo lušken.. Mnogo bolj kot pa tisti ku*bi*. Ravnatelj ga je predstavil in zaprosil mene in še eno punco naj mu razkažemo šolo. Seveda sva mu pokazali in bil je zelo navdušen. Bil je pa tudi zelo bogat, zato je samo mene in res samo mene peljal na njegov dom, kjer sva se vsak da po pouku sestajala.

Nekega dne pa me je njegova nežna moška roka popeljala po bokih. Bila sva si blizu z ustnicami kot še nikoli. Poljubila sva se, a takoj nehala. Nisem bila še pripravljena. To je bil moj prvi poljub. Tako rečeno naj iskrenejši poljub.. Čez nekaj sekund so se moje nežne in neizkušene ustnice zopet približale njegovim in vsi ti poljubi so se razvili v takšno strast da sem prišla domov šele drugi dan po šoli. Imela sva se prečudovito in vsak drugi dan to ponavljala, nekega dne pa je to oče ugotovil, da se ne vračam domov kot bi se morala in vsakič, ko sem prispela domov sem imela podočnjake, izbuljene, rdeče oči. Zato sem dobila prepoved.. Stiki so se prenehali in tudi v šoli me je zaradi tega čisto ignoriral.. Doma pa sem samo jokala, jokala in še enkrat jokala, seveda se je pa zaradi tega sestra norčevala kar mi je šlo še bolj na jok. Ona je imela vsepovsod srečo .. Srečo v ljubezni, šoli ..imela je same petice in štirice, čeprav se ni absolutno nič učila, ker kot se že povedala 25 ur na dan se je posvečala tistemu bedaku. Kaj pa jaz? sama nesreča v nesreči. Enkrat na teden sem obiskovala obiskovala mamo in sem ji seveda vse povedala in vsakič dobila tudi po dve klofuti na dan.. Doma sem samo jokala in jokala in seveda se spominjala tistih nežnih občutkov tistega prečudovitega, nežnega fanta..
next?? D
dj prosim predlagi kj ka sm obupna pisateljica :C


30. september 2012
u108560
u108560
Neksst :3
30. september 2012
ta fant ki mi je polepšal tisi teden ali dva dni.. )
30. september 2012
predlog prosim cocaine.)
30. september 2012
u108560
u108560
Pa nisi obupna *-*
30. september 2012
u108560
u108560
Lahko bi pisala umm malo dalše dele pa aveš ka se pogovarjajo pa kak se use oodvija... :'D
30. september 2012
aha hvala ^^
30. september 2012
u108560
u108560
Np :3
30. september 2012
next
01. oktober 2012
u108560
u108560
Hahaha ja rajš posluši Dream catcher :3
Js nepišm zgodbic ona pa tak da :'D
01. oktober 2012
hvala vem ;*******

next:
Zaradi pripora sem se seveda še bolj učila kot sem se in seveda med tem mesecem je pol sestra zamenjala že dobesedno 10 fantov nato sem ji rekla: '' Ali se ti sploh zavedaš koliko src si že moškim zlomila? Se ti zavedaš da te majo na gimnaziji za ku*bo ? '' sestra pa ostro nazaj:'' Me čist nič ne gane, vsaj nisem takšna mevža kot si ti HAHAH .'' *evil laugh*. Zaradi tega sem se naprej samo jokala in jokala ko pa je nekega dne prišel nek reven fant potrkat na vrata in prosil za kaj drobiža. Seveda sem mu dala petstotaka. Vem pretirano veliko, ampak oči je imel toliko denarja, da se je lahko kopal v njem zato sploh opazil ni ali mu jih zmanjka, ali ne. Ker je bilo tisti čas še mrzlo sem ga povabila noter, ker je bil čisto premražen. '' Kako to , da si sirota? Ali hodiš v šolo? Ali imaš družino? Zakaj si postal sirota?'' Imela sem sto in eno vprašanje. On pa z sto in enim odgovi nazaj: '' Sirota sem postal že pri 8 letih, ko sta se starša zaradi drog in alkohola in potem me je delo za socialne zadeve al ka je tisto sra*je. Nato so me dali k rejnikom dolgih 7 let, nato pa sem pobegnil in že dve oz. tretjo leto bom sirota, zdaj si se pa kar naenkrat pojavila ti, s 500. evri.Hvala ti, stokrat ti hvala.'' Samo po tiho sem si mislila in se spomnila najine zgodbe z mamo... res žalostno.. Ker sva bila tako rečeno sorodni duši sva se tuki zelo hitro ujela. Očiju sem povedala za njega. Ime mu je bila Harry. Dobesedno se ga je razveselil, ker je končno videl da imam lahko tudi jaz prijatelja.. Iskrenega prijatelja, zato je vsakič ko sem prišla iz šole sva se tudi skupaj učila. Meni matematika ni šla od rok, on pa jo je že od rojstva znal, čeprav je samo 3 leta hodil v šolo, pa še to v osnovno. Bog ve, če je spoh slišal za srednjo, kaj šele za faks.. zato mu je oči omogočil šolanje in bila sva res kot rit in sranjca in seveda brez sestrinih zbadanj ni šlo :'' O lej sestrica si si le pridobila enega klošarčka? a? hahhaa smiliš se mi , lov ya. '' Takrat sem jo mislila res na gobec. Saj je bil Harry res lušken, ampak ni bil toliko kot sta bila moja dva bivša, zato sem mu tudi vso zgodbico povedala o bivših. Nato mi je samo rekel, da bo čas prinesel svoje. No ocene v šoli so se seveda s pomočjo Harry-ja poboljšale in seveda sem na šoli zopet nastala spaka ampak to me ni nič več motilo.. Naj si o meni mislijo kaj si hočejo, ampak bistvo je, ker so bile vse punce tako ljubosumne, da je bilo kar groza. Zaradi Harry-ja je v mojem življenju zavladal mir in ljubezen, ko pa sem nekega tudi prečudovitega dne zazvonil telefon..

next?DD
res se opravičujem za tako grozno pisanje, ampak taka sm ni velik romantike, ampak jo bo D
01. oktober 2012
zgodbica je posvečena: dream catcher ker je res najboljša in seveda cocaine <3
01. oktober 2012
u81786
u81786
nexšt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01. oktober 2012
u108560
u108560
Awiiiii hvala tiiii *-*
< 3
Nadaljuuuj noo :3
01. oktober 2012
zavonil mi je telfon in bil je anoimen klic. Bila sem zelo radovedna in sem se seveda oglasila. Bil je moški srednjih let, ki me je povabil ven. Dobila naj i se v najtemnješem delu parke, kjer je rekel, da je zdaj odprta nova gostilna. Seved sem brez problema šla, ker bi rada dobila še kakšnega novega prijatelja, ne pa samo tistega, čeprov je bil Harry vreden za 100 prijateljev. Dobila sva se ob štirih. Ni ga še bilo, ko pa sem kar na enkrat dobila na ustva vlažno in seveda zelo smrdečo krpo. Bilo me je zelo strah ker sploh nisem vedela kaj se z mano dogaja. Pala sem v manjšo nezavest.. Ko sem se zbudila sem se prebudila v nenkakšni stari in smrdljivi kleti. Sama in osamljena, ... ker pa na krpi ni bilo dovolj močnega alkohola sem se vsega lepo in prečisto spominjala.. Bilo je takole: Ko smo prispeli v sobico, v kateri zdaj ležim so me dali na pojsteljo in zvezali roke in noge. Začeli so me slačiti .. bila sem gola ko sem nekaj čutila nekaj čudnega v meni notri. Nisem bila še pri sebi in tudi zaščito sem imela na ustah tako, da nisem mogla govoriti. Ta občutek v meni se kar ni in ni hotel končati nato ko se je le nehal sem začela prihajati k sebi in nato sem zopet dobila krpo na usta, in z krpo še bolj močno snov, katera me je dotalka zadela.. Prvo sekudno oz. dve sem še čutila kako se je neki starejši moški dotikal mojih prsih.. Potem je bilo vsega konec. Zdaj pa sedim tukaj naga na pojsteljo privezana in se jokam in jokam in se spominjam kaj je bilo zdaj storjeno prav meni.. premišljevala in še bolj jokala sem, zakaj ravno meni..čez dobrih 10 minut se je vrnil moški, ki mi je govril '' Si se imela lepo kajne, oho še boš moja, še.. Vedno sem te opazoval kako si hodila peš iz šole, in zdaj ko si postala še bolj slavna sem dobil tudi vojo telefonsko hoho.. Upam da si se lepo imela, in da tega kar si zdaj doživela neboš nikoli pozabila.. Dobra si , mačka..'' Jaz pa samo še bolj v jok. Pred vrati je pustil kos starega kruha in kozarec vode. Seveda posiljena sem bila in seveda mi ni bilo niti malo do jedi ali pijače. Nato je moški odšel, in se nikoli več vrnil.. Jaz pa..
next? ;3333333333333
napište ka manka ;****
02. oktober 2012
u30718
u30718
nekšti
02. oktober 2012
u81786
u81786
next *_______________________*
02. oktober 2012
Seveda sem Harry-ju povedala, da grem na ta kraj in zato me je tudi kmalu našel.. Odločila sva se, da se mu bova skupaj maščevala za vse, kar mi je naredil. In res sva se mu., Takoj me je rešil iz tistih smrdečih vrvi. Takoj sva mu tisti alhkohol nalila v kozarec, v katerega mi je on nalil tisto smrdečo podtalno vodo. Harry sm 100 rekla ''hvala, res si najboljši.'' Nadeljevala sva z maščevanjem in sva nastavila takšno ''specialno'' past, da je kar glava pekla. Nato sva takoj odhitela domov kjer je bila tako kot na sodišču, tam ko te na samem zaslišujejo.. Seveda jim nisem povedala ker me je bilo preveč strah.. Nato sva vsak dan hodila v tisto ropotijo gledat, ali je tisti be*ak že mrtev. Trajal je teden, dve, tri in četrti teden in to v ponedeljek je le ležal na tleh.. Tisti ponedeljek sem odšla sama in me je bilo strah tako, kot še nikoli.. In ja mrtev je bil.. Imela sem grozno vest, pekla me je kot hu**ča. Ampak sem to skušala pozabiti.. Pri spovedi da sploh ne govorim kako me je vest pekla, čeprav ko sem se pa spomnila vseh tisti občutkov ko sem jih dobila v Londonu sredi nekakšnega travnika, skoraj parka. No vsaj podobno mu je bilo..A to sem kar kmalu pozabila ko je pa zopet zaznovil telefon.. Ne tokrat ni bil on ali kateri od njegovih pajdašev. Klicali so me iz doma za ostarele. Umrla mi je mama. Počutila sem se kot da bi ubila dva človeka.. Mami in tistega. Pogreb je bil seveda najbolj žalosten kar je lahko bil. Na pogreb je odšel tudi oče in tudi on jokal. Moje življenje je kot kakšen vrtinec.. Včasih srečen, včasih žalosten.. Zaradi vsega tega slabega sem se za par dni odmaknila od Harry-ja (nažalost) in se po šoli odšla kupit drogo.. Nisem več prestala tega. Tisti so mi vse razložili kdaj in kako '' Prereži si žilo in si daj na žilo drogo, boš vidla kk te bo zadello HAHA .'' Ko sem prišla domov nisem vedela kaj naj naredim.. Naj počakam ali se bom usoda zopet poigrala z mano ali mi bo tokrat prinesla srečo. Drogo sem pustila in jo odvrgla. Zakaj? Spomnila sem se mamo kako me je lepo vzgajala, ko me ni tepla.. Pomislila sem na očeta. Potrebuje me. V tem času najbolj ker je tudi med prvimi kandidati za predsednika. Nesmem mu delati škandalov. Moram biti zdaj v vsem dobra. Tako kot v šoli, tako kot doma. Takoj za tem sem poklicala Harry-ja. Opravičevala sem se mu in opravičevala kot še nobenemu. Seveda sem mu vse razložila kako je bilo po šoli in potem ko je čez pol ure prišel še k meni domov sem mu vse povedala kako je bilo po šoli kako sem prišla do slabe družbe in kako sem se odločila za zdravo življenje. Takoj mi je predlagal, naj si najdem kakšnega dobrega fanta. Seveda nisem hotela ker res Harry je za vse prijatelje in za vse fante skupaj. No tole je pa moj najbooljši prijatelj <3

02. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg