Forum
u95747
u95747
ta zgodb bo napou resnična in pripoveduje o punci, ki se sooča z vsakdanjimi težavami. seveda ji ob strani stojijo tut najboljše prijateljice, s katerimi se učasih skregajo.

boš brau???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. junij 2012
u95747
u95747
bom kar začela
__________________________

Zbudila sem se na sončno jutro. Pogledala sem na budilko in skočila v zrak. Stekla sem po stopnicah in na hladilniku prebrala mamino sporočilo: >>V mikrovalovki si pogrej zajtrk, ki je v hladilniku. Vso srečo pri testu.>Danes pišete oziroma ste pisali zadnji test, a ti si zaspala. Kaj naj drugega, kot ti napišem opravičilo? Zadnje, kar si želim v hčerkinem spričevalu, kot nizko oceno videti neopravičeno uro. Sedaj pa pospravi stanovanje. Lahko pa tudi odideš v šolo. A se mi ne zdi, da boš. Domov pridem tako, kot vedno.>Katy, kje si? Ne le, da si zamudila pouk, iskal te je Lewis, da bi te povabil na ples.
17. junij 2012
u95747
u95747
Ups. umes sm spustila. Ignorirejte prejšni del, pa berte tega.
________________________________
Zbudila sem se na sončno jutro. Pogledala sem na budilko in skočila v zrak. Stekla sem po stopnicah in na hladilniku prebrala mamino sporočilo: >>V mikrovalovki si pogrej zajtrk, ki je v hladilniku. Vso srečo pri testu.>Danes pišete oziroma ste pisali zadnji test, a ti si zaspala. Kaj naj drugega, kot ti napišem opravičilo? Zadnje, kar si želim v hčerkinem spričevalu, kot nizko oceno videti neopravičeno uro. Sedaj pa pospravi stanovanje. Lahko pa tudi odideš v šolo. A se mi ne zdi, da boš. Domov pridem tako, kot vedno.>> Zakaj se to dogaja meni, sem razmišljevala? Ob 8.40 mi je zvonil telefon. Klicale so me moje zveste prijateljice in takoj vprašale: >>Katy, kje si? Ne le, da si zamudila pouk, iskal te je Lewis, da bi te povabil na ples.
17. junij 2012
u95747
u95747
OK. Bralcem se opravičujem za tole, ampk je očitno, d mi komp fejst šteka.
17. junij 2012
u95747
u95747
bom šla delček za delčkom:
_________________________________

Zbudila sem se na sončno jutro. Pogledala sem na budilko in skočila v zrak. Stekla sem po stopnicah in na hladilniku prebrala mamino sporočilo: >>V mikrovalovki si pogrej zajtrk, ki je v hladilniku. Vso srečo pri testu.
17. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg