Forum
u90938
u90938
Zbudim se. Zunaj sije sonce in sveti naravnost v mojo sobo. Usedem se za klaviature in začnem igrati 'Naturally' (S. Gomez). Spomnim se šole, svoje simpatije in ljudi, ki me niso marali, so me grdo gledali, ter opravljali. Vendar, to šolsko leto je za mano. Odločila sem se, da bom prihodnje leto pol samozavestna in se bom postavila zase. Kar naenkrat me je prešinila misel, da pa bi mogoče posnemala Seleno Gomez, najprej po videzu, čez nekaj časa pa še njen stil oblačenja,.. V sobo vstopi moja sestra. Najprej si nisem upala povedati, potem pa je kar sama začela, ko je videla posterje Selene na moji steni, in rekla: "Kaj če bi se ti obnašala in oblačila tako kot ona? Bila bi bolj samozavestna in tudi počutila se boš bolje." Nato sem ji tudi jaz povedala, da sem mislila biti tudi po videzu bolj podobna njej... In kaj zdaj? Najprej bom poskusila posnemati njen videz.za nadaljevanje potrebujem 5 nextov.

boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. julij 2013
Next
23. julij 2013
u145415
u145415
NEXT
23. julij 2013
u143445
u143445
next
23. julij 2013
u90938
u90938
hvala za nexte, še 2 nextaa
23. julij 2013
u145415
u145415
rada bi sam soročla da je video od best song ever hereee <3

23. julij 2013
u90938
u90938
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3
23. julij 2013
next???
23. julij 2013
u136975
u136975
next
23. julij 2013
u90938
u90938
Odidem v kopalnico. "Kaaaaaaaaj?! Ni mogoče da sem tako grda! Nikoli ne bom podobna Seleni!" Kar groza me je ko sem se videla v ogledalu. Obrvi imam grozne, lase razmršene, na po obrazu imam polno mozoljev, kako naj vse to odpravim? In kot da to ni dovolj, za povrh tega sem tudi debela. Kako sovražim samo sebe in svoje telo! Selena je najlepša ženska kar jih poznam, jaz pa, jaz sem grozna... Zasučem ključ v ključavnici in si začnem puliti obrvi - in to z nohti. Av! Kako to boli! V kopalnici ždim pol ure. Nato pogledam, kakšen je moj uspeh in.. še vedno niti malo podobno Seleninim obrvem. Trajalo bo celo večnost, da postanem podobna Seleni.


Nato odidem ven na sončno svetlobo.Razmišljam, kako bi si lahko odstranila odvečne dlačice obrvi. Nakar mi pade na pamet:"S pinceto
seveda!" Postanem boljše volje, vzamem lopar in teniško žogico zabijem v steno hiše. Zraven pojem:
We're like na, na, na
Then we're like yeah, yeah, yeah
Always like na, na, na
Then we're like yeah, yeah, yeah

No, we can't make up our minds
'Cause when we think we've got it right
We go na, na, na, na
Na, na, na, na
Na, na, na, na
Na, na, na, na.
"Za danes je bilo dovolj garanja," si rečem. Pogledam se in ugotovim, da bom morala tudi precej več telovaditi. Ok, to se mi pa res ne ljubi. Ampak, Selena že ni tako debela kot jaz. Morala se bom potruditi, ni druge možnosti. Stečem v mojo sobo, vklopim klaviature, pogledam note, ampak ne igram tako kot kažejo, dam si duška in zaigram neznano melodijo.

(takšne imam jaz)
Veselo vzdušje mi pokvari sestrica, ko vdre v mojo sobo in zakriči, da je kosilo. Joj, kako sovražim kosila, ker so vedno ob nepravem času!

*Po Kosilu*
Še vedno samo jaz in moja sestra veva, da posnemam Seleno Gomez, in pri tem bo zaenkrat tudi ostalo. Jutri je četrtek in skoraj bi pozabila, da se dobim s prijateljico in greva skupaj po nakupih. Se že veselim! Samo en problem je, - kaj naj oblečem?

next?
24. julij 2013
next
24. julij 2013
u145415
u145415
next
24. julij 2013
next
24. julij 2013
next
24. julij 2013
next
24. julij 2013
u90938
u90938
Jutro. Četrtek je, in dan ko greva s prijateljico nakupovat. Še vedno me muči vprašanje: "Kaj naj oblečem?" Odprem omaro in se zagledam v oblačila. Omara se mi je zdela večja kot kdajkoli. Sežem po kavbojskih kratkih hlačah ter modri majici brez rokavov. Obujem pisane japonke in na glavo nataknem sončna očala.Zaprem vrata in jih zaklenem za seboj. Odpravim se na avtobusno postajo. Še 5 minut in jo bom videla. samo še 5 minut... 2,1... "Živijo!" me pozdravi. Končnooo! Let's go shopping!
*Po Nakupovanju*
Nepozaben dan je za mano. Ni mi žal da sem si prikrajšala 3 ure spanca, sem pa zaradi tega 3 ure več uživala! Kupila sem si noro dobro majico, z napisom DEAR SCHOOL I HATE YOU še bolj kul CD..


Obnašala pa sem se kot Selena! Bila sem čisto nova oseba, bila sem veliko bolj sproščena in tudi ob nakupovanju sem veliko bolj uživala kot sicer. Nisem se ozirala, kako so me drugi gledali, samo smejala sem se in pela: Twinkle Twinkle
Liam Payne,
Louis
Niall
Harry and
Zayn
Haters, Haters
Go away
One Direction is here to stay

Stare gospe in gospodje so me čudno gledali, jaz pa sem plesala po trgovini in pela. In ni mi žal. Občutila sem, kako je biti samozavesten, saj to nikoli nisem upala biti. Še Katja se mi je smejala (moja prijateljica).


(Katja)


(jaz)
Po končani pesmi sva odšli na pizzo, nato pa na avtobus in domov. Doma sem pokukala v vrečko in skoraj nisem verjela, kaj sem zares kupila. Najsrečnejša punca na svetu sem postala! Album UP ALL NIGHT! CD sem vtaknila in začela poslušati. Najbolj sem si zapomnila pesem št. 6, "I wish", in ne morem je nehati peti:
But I see you with him
Slow dancing
Tearing me apart
'Cause you don't see
Whenever you kiss him
I'm breaking
Oh, how I wish that was me
Kar ne gre mi iz glave! Naučila se jo bom na klaviature, da ne bo moj radio pregorel! Uh, sedaj pa težji del dneva! Trebušnjaki in sklece. Jutri je na vrsti tek, naslednji dan hitra hoja.. Prav vse bom naredila, da bom le podobna Seleni!neeeeeext?
25. julij 2013
nexxt
25. julij 2013
u125821
u125821
neeeeext!
25. julij 2013
nexxxt
25. julij 2013
neeext BIG FAN OF SELENA
25. julij 2013
next
25. julij 2013
next
25. julij 2013
neeeeeeeeeeext
25. julij 2013
next
25. julij 2013
neeeeeeeeeeeeext
25. julij 2013
u121890
u121890
next
26. julij 2013
u90938
u90938
Začnem že na vsezgodaj zjutraj. Poslušam "Slow Down" in se trudim narediti čim več trebušnjakov. 54 v 1 minuti, kar dobro se mi zdi za začetek. Dovolj imam tega! Raje grem ležat na travnik.

*Na Travniku*
Otrok z bližnjega griča priteče k meni in mi potoži, da se je izgubil in ne najde svojega brata. Pogledam naokoli, če bi kje videla fanta, najbrž njegovih let, okoli 10. Nikjer ne vidim ničesar, zato ga potolažim s pesmijo 'What About Love'. Otrok poje zraven in priznati moram da me je čudilo, da je tako znal izgovarjati besedilo. Za nekim drevesom sem zaslišala kitaro in znano melodijo. Kmalu ugotovim, da igra 'What About Love'. Otrok steče proti drevesu ter fantu, ki je bil moje starosti (okoli 17) in zavpije: Austiiiiin! Tako mu je torej ime! Tega otroka ne morem nehati gledati. no če povem po pravici gledam
njegovega brata.
(Austin)

Tako je srčkan. Austin, kot ga je poklical njegov mali bratec je čez nekaj časa pristopil k meni in me pohvalil, da dobro pojem njegovo pesem. Čakajte! Njegovo? Sploh ga nisem prepoznala! Ne morem verjeti da je to res on! Čisto drugačen je kot na slikah! "Hvala." Mu komaj lahko odvrnem. "Čez en teden imam tukaj koncert, prideš?" Odgovorila sem mu da z veseljem, nato pa prime mojo roko in položi nanjo vstopnico za njegov koncert in še majhen listek, na katerem so bile napisane neke cifre, najbrš njegova telefonska številka. Zahvalim se mu se obrnem okoli in ko že mislim oditi, me ustavi, in reče:"Počakaj, sploh se še nisva predstavila." "Oprosti," mu rečem, "ime mi je Sarah, ti pa si najbrž Austin." Potrdi, da je res Austin, in me povabi, naj jutri zopet pridem sem, saj vsak dan tukaj uživa v samoti im vadi. "S seboj prinesi svoj prelepi glas." "Bom," mu odvrnem. "In...pokliči kaj."Pomežikne mi, jaz mu pomaham in vsak odideva svojo pot. Ko pridem domov, se zaklenem v sobo in premišljujem o današnjem dnevu. Tako simpatičen je, tako prijazen in ljubezniv!
Razmišljam o njem še cel ljubi dan in pojem samo še: What about love? What about our promises? What about love? You take it all and leave me nothing. What about love? What about us to the end? What about love? You cut my wings, now I am falling What about love? .. in nobene druge skladbe, kot po navadi. Ne utrudim se, celo ko delam sklece prepevam samo to pesem. Austin mi sploh ne gre iz glave. Vstanem, vzamem barvico za oči, si narišem brčice in smrček, vzamem mobitel, se fotografiram, nato pa razmišljam: "Mu pošljem ali ne? Kaj bo rekel? Kakšen bo njegov odziv? Saj je vseeno.."

Nato pa pritisnem tipko POŠLJI.

next?
26. julij 2013
next
26. julij 2013
ajajajaajajaajajajjajajajajajajjajaajjajajajajajajajjajajaja
26. julij 2013
ke a zej si neki in pa to hehehe

ful dobre jajce prodajam bye
26. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg