Forum
Jst sm мrѕ. ɴιɴα wαw ali n.i.n.y. *__*, mam 2 profila!

Dolgčas mi je, nevem kaj bi delala... Em... no, ja... vem, kaj bi delala... Tuki bom pisala zgodbico
jαz ιɴ oɴ-мojα ѕιмpαтιjα ιɴ ѕovrαžɴιĸ ! Nisem našla nič podobnega, tko da ni fejk. Zgodba ni resnična, čeprav bo glavni junakinji zgodbe ime Nina!

Tole bo uvod:

Jaz sem Nina Sunshine. Stara sem 16. let in hodim v prvi letnik srednje šole Sparkles. Imam res zeloo velikoo sorodnikov, a bom naštela le tiste glavne(spodaj bodo slike). Na šoli nisem prav nič popularna, pravzaprav z mano ravnajo kot z gnojem ! Nisem še zaljubljena... No, tudi če bi bila, me nihče ne bi maral... Tako torej... that's my life.

JST:
MAMI IN ATI:

STAREJŠA SESTRA:next???
05. julij 2012
u73295
u73295
next
05. julij 2012
Hvala!
---------------------------
Zjutraj sem se zbudila. Stekla sem v kopalnico, se naličila, se počesala... Potem sem odvihrala v jedilnico. Na mizi so bile sveže pečene palačinke s čokolado. Usedla sem se za mizo, pojedla 3 palačinke ter se napotila proti šoli. Dohitela me je sestra Julija. Vedno se pregovarja z mamo zaradi izbranega imena, saj ji v šoli stalno govorijo:
~Hej, Julija, kje pa je tvoj Romeo? -Aha, saj res, nobeden Romeo te ne mara!!!~
Včasih se mi kar smili. Stara je 18. let, zato mi je večkrat rekla, da si bo spremenila ime v Lucy.

Prišla sem v šolo. Slučajno sem pogledala na uro in videla, da kaže 7.58 .
Hitro sem se napotila v razred. Danes se bomo presedli, kajti v naš razred pirhaja novi učenec! Aaaa! Vendar nikoli ne bom mogla sedeti kje drugje... Tukaj je tako zelo udobno!
Sem si mislila. V razred stopi novi učenec. Malo posluha prosim! Se zadere učiteljica. To je Erik Dream. Aa... Bila je ljubezen na prvi pogled-zame. Hihi:*

Končno nas je presedla... Mene ni presedla-presedla je neko punco in jo zamenjala le-z novim učencem! Celo uro me je gledal. Iz zvezka je skrivaj strgal list, potem pa v roke vzel svinčnik.

E=Erik J=Jst

E- нєנ! נαz ѕєм єяιк! ...νšєč ѕι мι...
J- нojč! eмм... reѕ? ɴα šolι ɴιѕeм prιljυвljeɴα...
E- zαмє ѕι ρσмємвηα... кαנ, кσ вι ρяι мαℓιcι ѕє∂єℓα ѕкυραנ... ιη ρяι кσѕιℓυ؟
J- ɴeveм...vѕeeɴo мι je...
E- ρяαν! ρσтєм ѕνα ℓαнкσ ραя؟
J- wαw! reѕɴo? мιѕlιм, vѕe pυɴce вι ѕe ѕтeple zα тvojo žvečιlĸo, тι pα нočeš, dα ѕeм jαz тvoj pαr?
E-ємм... נα!
J-prαv... αdιjo!

Zazvonilo je, jaz sem se napotila proti svoji omarici.
06. julij 2012
next?
06. julij 2012
u94089
u94089
NEXT
06. julij 2012
u94089
u94089
NEXT
06. julij 2012
Aja, pa še to: rabim 2 next, tko da... še 1 !

Pa ju3 ob 4.00. grem na morje za 2 tedna, neum mogla nextat
06. julij 2012
u94089
u94089
ALI BI BILA PRIJATELJA MRS. NINA WAW
06. julij 2012
u84754
u84754
ERIK, MY DREAM BOY:

next:

Odprla sem svojo omarico. Na tla je padel listek... Hm... Kaj je to? Sem si mislila.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ναвιℓσ!

нσנ! נαz ѕєм, ησνι υčєηєc, єяιк! ναвιм тє ηα мσנσ zαвανσ. яєѕ вι вιℓσ grozno, čє ναѕ ηє вι мαℓσ вσℓנє ѕρσzηαℓ!!! тαкσ ∂α... ρяι∂ιтє ν ѕяє∂σ σв Ι9.θθ к мєηι ∂σмσν. мσנ ηαѕℓσν נє: υℓιcα ѕтαя~яαѕє Ƽ. ιη ηιкαкσя ηє zαмυ∂ι!!!

єяιк ∂яєαм
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Povabil me je na zabavo!!! Uii! Sem si ponavljala vsak dan do srede. Končno je napočila sreda. Šla sem v šolo. Ko sem prišla v razred, mi je pomahal Erik. Pred mano pa je stopila Rizzo in mi zakrila pogled nanj. Kaj pa misliš, da si? Da si dopisuješ med poukom z mojim fantom. Pokazala mi je listek, ki sva ga imela jaz in on. Saj ni tvoj fant! Sem rekla.
Ni-pa še bo! Je rekla. Nisem se želela pogovarjati z njo.

RIZZO:

next?
06. julij 2012
u94089
u94089
NEXT
06. julij 2012
u84763
u84763
neeeeeeeeeeeext
06. julij 2012
Bla sm na morju...

Next:

Stopila sem stran od Rizzo in komaj čakala konec pouka. RIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNGGGG!
Jay! Zazvonilo je in jaz sem oddirjala iz učilnice. Doma sem si oblekla mini oblekico:Zdelo se mi je, kot da bom na zabavi glavna zvezda. Prišla sem tja. Bila je množica mojih vrstnic in vrstnikov.... Bila sem presenečena, da se je kljub temu, da je prišla Rizzo, do mene obnašal lepo nežno... pa tudi kot divji roker... Bila sem do ušes zatrapana vanj... Vendar mi je v glavi, ter globoko v sebi govorilo, da se ne bo zgodilo nič dobrega... In to je bilo res. Postavil je oder in nanj dal mizo. pogrnil jo je in nanjo postavil alkoholne pijače. Gor so bili 4 stoli. Tu bomo imeli tekmovanje! Moja častna gostja Nina Sunshine bo sedla na prvi stol. Prvi stol je bil bleščeč in roza črne barve... Nisem prepričana, da si želim to... Sem mu šepnila, a me ni poslušal. Grobo me je prijel za roko, posedel na stol in pred mano postavil 4 velika steklenice alkoholnih pijač ter 1 cigaret. Tako je bilo pred vsakim. To je bilo seveda le za punce, prišle so tri, med njimi je bila tudi Rizzo. Bala sem se. Ko je zapiskal z piščalko, so vse pograbile steklenico in prižgale cigaro. Jaz pa nisem nikoli bila takšna... bila sem kot bi mi drugi rekli "pridna punčka"... Nikoli si nisem želela kaditi in ne pretirano piti... Pa sem očitno morala... Prijela sem cigaret, pogoltnila slino, ga prižgala globoko vdihnila ter cigaro prislonila na ustnico. Potem sem posrkala oduren dim iz cigare. Moje oči so postale solzne, ostala sem brez sape ter hlastala za zrakom. Neka punca je po ukazu Erika vzela steklenico, jo odprla ter mi jo dala v roke. Dala sem jo v usta, naredila požirek... Pred očmi se mi je zvrtelo in padla sem iz stola... Ter se tako rečeno sesedla na tla. Izgubila sem zavest...

Next?
20. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg