Forum
heii!
že spet bom napisala novo zgodbico. hehe! ker se zdaj ful govori o novi princesi Kate, sem se odločla, da bom napisala zgodbo na to temo.

živjo! ime mi je Rose, stara sem 16 let. moja najboljša prijateljica je Kelly. res je neverjetno, ampak je res, sva princesi. če mislite, da je to super se močno motitte, na začetku je res lepo, a s časom vse postane dolgočasno. vendar v mojem življenju ni nič več dolgočasno...

jst (Rose) :
Kelly:
tukaj sva na sliki s še nekaj princesami:
1. poglavje

"Rose, zbudi se. na pozni zajtr morava." tako me je Kelly morala buditi skoraj vsako jutro. "reči, da sem zbolela." sem ji rekla in se pokrila čez glavo. "ne morem, še včeraj si hodila po mestu in na veliko zapravljala." je rekla in me potegnila iz postelje. "morda bodo tam kakšni luštni fantje." je navihano rekla. "okej, potem pa grem." sem navdušeno rekla.
kot pa sem pričakovala na zajtrku ni bilo nobenega luštnega fanta, le nekaj princes in najini družini. "komaj čakam, da je konec." sem zašepetala Kelly medtem, ko sva jedli. "nisi edina." se je nasmejala.
"končno je konec. svobodna sem." sem kričala, ko sva hodili po mestu. "nehaj no, vsi te gledajo." je rekla Kelly, a je nisem ubogala in kar kmalu se mi je pridružila. nenadoma pa sem se v nekoga zaletela....
30. april 2011
next
30. april 2011
u22802
u22802
next
30. april 2011
u20249
u20249
wow fuŁ hudo a netaš? a lahko js pomagam pisat? kot d sm js kelly recmo k mi je ful carska? če pa ne, pa ne..pa nexti čimprej
30. april 2011
nenadoma sem se v nekoga zaletela. ni bil le nekdo, bil je prvi fant, ki sem ga zares pogledala. imel je prečudovite modre oči, razmršene rjave lase, še in še bi lahko naštevala. "pazi malo kje hodiš." takrat me je prebudil iz zasanjanosti. ugotovila sem, da se ne bo nikoli zmenil zame, zanj sem le zmešano dekle, ki se je zaletelo vanj. ozirala in ozirala sem se za njim, a nič le mirno je šel naprej. "si ga videla?" sem tiho vprašala Kelly. "koga? tega fanta?" ugotovila sem, da na njo ni napravil nobenega vtisa. "le še en lep fant, ki se ne zmeni za takšne lepe punce kot si ti." opazila je, da mi je všeč, zato me je poskusila potolažiti. a to, da se ni zmenil zame, me je le še podžgalo. dobila ga bom, pa naj se zgodi kar koli, sem si mislila. "saj veš, da se ne bom vdala." sem ji rekla in se skrivnostno nasmehnila. "ti si tako nora." se je zasmejala in me objela. še cel dan je beseda potekala le o tem fantu.
"vem kako mu je ime." mi je rekla Kelly, ko je naslednje jutro prišla v mojo sobo. "kaj? kako mu je ime?" sem jo začela spraševati, kot navita. "ime mu je Logan in navaden človek je. ni plemič ali kaj podobnega." na začetku je bil navdušena, a sedaj je to navdušenje upadlo. "saj sem vedela." bila sem na robu obupa."zmeraj mora biti neka ovira." "no to ni zadnja ovira." je rekla še manj navdušeno. "v New Yorku živi." "KAJ!?" dobesedno zakričala sem. "to ne more biti res!" bila sem res razburjena. "umiri se no. to se ne spodobi za princeso." je povsem neresno rekla in že sva se obe valjali od smeha. Kelly me je zmeraj znala nasmejati. ko sem si čez nekaj časa opomogla sem še dodala:" hello, New York!" in odhitela iz sobe...
30. april 2011
next
30. april 2011
Logan:
dvorec v katerem sva živeli z Kelly:
moja soba:


30. april 2011
u35091
u35091
Nexttt!!!!!!
30. april 2011
NEXTTTTTT
30. april 2011
u43441
u43441
next!!!!!!!!1
30. april 2011
2. poglavje

kar nekaj časa sem potrebovala, da sem mamo prepričala. "ne bo ti žal." sem ji rekla, se ji nasmehnila in odhitela v Kellyno sobo. "v New York greva." sem ji rekla navdušeno in se vrgla na posteljo. "kaj?! jaz lahko grem zraven? kdaj pa greva?" njena vprašanja se kar niso prenehala. "seveda, da lahko greš zraven, brez tebe ne bi šla nikamor." sem ji rekla in jo objela. "let pa imava rezerviran jutri." sem ji še rekla. Kelly se je nasmejala in mi vrnila objem. "komaj čakam." je rekla in se še bolj nasmejala. "točno, tudi Logan ima jutri let." je rekla navdušeno. "no, potem pa moram mamo prepričati le še to, da ne bova šli z zasebnim letalom." sem se zasmejala in že me ni bilo več v njeni sobi.
"mama prosim, ali lahko greva z javnim letalom. veš kako je bedno, da morava iti z zasebnim letalom." dobesedno moledovala sem. "no prav, a to je bila zadnja stvar, pri kateri sem popustila." je rekla. "hvala, hvala." sem ji navdušeno rekla in jo objela.
s Kelly sva šli takoj proslavljat. odšli sva v najino najljubšo restavracijo in se tam najedli do onemoglosti. še dolge ure sva se le pogovarjali, ko je nenadoma vstopil v restavracijo. "o moj bog, tam je." sem ji zašepetala. "ohrani mirni kri." mi je prijazno rekla in se nasmejala. poskušala sem ga ignorirati, ko je natakar prišel do najine mize in rekel. "bi vaši veličanstvi imeli kaj proti, če se bi ta fant usedel za vajino mizo? namreč vse mize so že zasedene." natakar me je nekaj trenutkov le opazoval, jaz pa nisem rekla niti besedice. "seveda nimava kaj proti." je vskočila Kelly. kaj bi le brez nje. in že naslednji trenutek je na sosednjem stolu sedel Logan. nisem več zdržala za mizo, zato sem hitro rekla:" takoj se vrnem." in že sem hitela proti stranišču...
01. maj 2011
u39401
u39401
nextii :Đ
01. maj 2011
next
01. maj 2011
u37399
u37399
Next
01. maj 2011
nextii
01. maj 2011
next
01. maj 2011
u35091
u35091
Next!!!
02. maj 2011
in že sem hitela prioti stranišču. bila sem prestrašena, še nikoli se nisem počutila tako, želodec se mi ni nikoli obračal ob prisotnosti katerega koli fanta, zmeraj sem bila samozavestna. zakaj sedaj nisem? sem se vprašala v mislih.
Kelly je že bila pri meni. "si v redu?" me je vprašala. "zakaj nisem več samozavestna, ko je ob meni, zakaj sem prestrašena?" sem ponovila vprašanje, ki mi je rojilo po glavi že nekaj minut. "ker si zaljubljena?" je veselo odgovorila Kelly in še dodala:" pridi, ko boš pripravljena." se mi nasmehnila in izginila za vrati. nekaj časa sem še ostala na stranišču, nato pa se odpravila ven. "saj boš zmogla." sem si prigovarjala, ko sem hodila proti mizi.
Logan je sedel in pil vodo, Kelly pa se je vidno dolgočasila. "oprostita, da me tako dolgo ni bilo." sem jima rekla, a odgovor sem dobila le od Kelly: " nič hudega." mi je rekla in se nasmehnila.
še nekaj časa sem čakala, da bi Logan kaj rekel, a nič, kar sedel je in pil vodo pri tem pa nenehno strmel v telefon. ravno, ko sem se opogumila in ga že skoraj nagovoril, je vstal in rekel:" nasvidenje." ter hitro odšel iz restavracije. "dovolj mi je!" sem jezno rekla Kelly ter vstala. "daj ga!" je zakričala Kelly, ko sem jezna odvihrala iz restavracije.
kar nekaj časa sem rabila, da sem ga dohitela in ko sem ga sem mu zabrusila:" kaj je s tabo, imaš kakšen problem?!" pri tem sem ga pogledala tako grdo, da ga je kar streslo. "zakaj, bi imel kakšen problem?" me je vprašal zbegano. "sedel si pri najini mizi in vse kar si rekel je bilo nasvidenje? to pa res ni nič takega." sem mu spet zabrusila. "oprosti, pač nisem preveč zgovoren." je odvrnil in hotel oditi naprej. "blablabla, butelj." sem sama sebo rekla. "kaj si mi rekla?!" se je na enkrat obrnil in stopil proti meni. "da si butelj, sem mu rekla. pritisnil me je ob steno in šele takrat sem ugotovila, kako blizu sta najina obraza. nekaj je še hotel reči, ko so se nenadoma pojavili paprazzi in naju začeli slikati. ne da bi me spustil me je vprašal:" kdo si?" hitro sem mu odgovorila:" princesa Rose." opazila sem kako me gleda, njegove oči so bile polne ljubezni, a njegov obraz je bil še zmeraj jezen. naenkrat me je spustil in odšel. nato sem zagledala Kelly, kako je hitela po ulici. ko je prišla do mene, me je vprašala: "kaj se je zgodilo?" "doma ti povem." sem ji rekla in odšli sva do limuzine...
02. maj 2011
next
02. maj 2011
nexti
02. maj 2011
u45697
u45697
hitro next!!! omg... najboljša zgodbica od useh k jih pišeš!!! res!!!
02. maj 2011
u39151
u39151
nextttt
02. maj 2011
u42782
u42782
next
02. maj 2011
neeeeeeeeeeext
02. maj 2011
Neeeeeext
02. maj 2011
3. poglavje

"no ali mi boš povedala kaj se je zgodilo?" me je vznemirjeno vprašala, ko sva prišli na dvor. "ja, saj ti bom." sem ji navdušena rekla. "daj mi malo časa." sem ji rekla in se zasmejala. "no, daj povej mi." mi je rekla in me gledala z žalostnimi očmi. "no prav." začela sem ji pripovedovati od takrat, ko sem odvihrala do tistega trenutka, ko so prišli paparazzi, nadaljevati pa nisem mogla, saj je nekdo potrkal na vrata. "naprej." je rekla Kelly in vstopila je ena izmed mnigih služkinj. "se opravičujem, imam pismo za princeso Rosemarie." moje polno ime mi je šlo na živce, zato ga sama nisem uporabljala. vzela sem pismo,se ji zahvalila in jo vprašala:"od koga je?" a služkinja je le skomignila in odšla.Kelly je takoj skočila k meni in vznemirjeno rekla:"od koga je, hitro ga odpri." nisem se obotavljala, takoj sem ga odprla. pisalo je tako:

draga Rose!

žal mi je, da sem bil v mestu takšen do tebe. bolje bi bilo, da se ne bi nikoli spoznala.
na srečo me jutri ne bo več tukaj. pozabi me, pozabi, da si me kdajkoli videla.

Logan

obe s Kelly sva le zijali v list papirja. "ne morem verjeti." sem tiho rekla."prepričana sem, da sem v njegovih očeh videla ljubezen- ljubezen do mene." po licu mi je stekla solza, čeprav ga sploh nisem poznala, sem do njega čutila nekaj več, kar bi lahko čutila do kogarkoli. Kelly me je objela in rekla:" ne skrbi, ni potrebno, da jutri odpotujeva v New York." "ne, odšli bova." bila sem bolj odločna kot kadarkoli. "odšli bova v New York, če me noče, bo videl kaj je zamudil." Kelly me je le gledala, nato pa se zasmejala:"tako se govori Rose."
še tisti večer sva bila z Lganom v vseh poročilih, povsod so bile najine slike, njegov jezen obraz a ljubeče oči. mama je seveda ponorela, najprej mi je hotela preprečiti odhod v New York, a nisem se dala, na koncu je pristala na to, da z Kelly odpotujeva z zasebnim letalom.
"ne morem verjeti, da greva v New York." je rekla Kelly, ko sva sedeli na zasebnem letalu. "in to samo zaradi nekega fanta." je še dodala. "ne zaradi nekega fanta, ampak zaradi Logana." sem ji rekla in se zasmejala...
02. maj 2011
nexti
02. maj 2011
nextiiiii
03. maj 2011
neeeeext
03. maj 2011
u35091
u35091
Next!!!
03. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg