Forum
Živijo . Ime mi je Eva in opisovala in pisala bom o mojih dogodivščinah (izmišljene bodo )
Vaša naloga je le , da komentirate . Hvala

Začetek..
Zjutraj me je zbudila budilka in mami me je poklicala..iz postelje sem šla kot nora in bila sem zmedena. Potem mi je mami pripravila zajtrk in za mizo sem sedela kot kup nesreče. Potem sem vzela torbo ,ter se odpravila v šolo. Preselili smo se v nov kraj , zato je ta šola moja nova šola.
Potem sem na hodniku zagledala neko punco , ki je bila osamljena a dobrega srca. Zgledala je žalostna in stopila sem do njej in se pogovarjala z njo.
Pogovor : E- jas eva P-punca
E- živijo , jas sem nova tukaj. Zaakaj si tako žalostna ?
P- nekaj se mi je zgodilo..
E - ubožica..meni se je tudi že dostikrat zgodilo kaj žalostnega , ali kakšen ljubezenski problem.
P- ne , sploh ne ampak ena punca ime ji je Tina me je spotaknila in celo koleno imam krvavo. Grozna je in nesramna vedno me pred vsemi osramoti.
E - uboga ti , res se mi smiliš , kako pa je tebi ime ? Pomagala ti bom , da ji boš vrnila..
P- ime mi je Lara.Hvala. A boma prijateljici ?
E- z veseljem !
Čez 1 mesec pridem v šolo in na hodniku zagledam Laro ki priteče k meni in mi pove..

boš bral in komentiral ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. februar 2011
Jas :Tista nesramna punca Tina :Lara moja BFF :Pa še en fant , Žan :
(še ga boste videli v zgodbi bo tudi )vsi imamo 16 let in hodimo na srednjo šolo v Ljubljano.
06. februar 2011
next ?
06. februar 2011
next next
06. februar 2011
ok samo vsaj 1 nex še plis
06. februar 2011
ok bom nextala
06. februar 2011
Lara pride k meni in mi pove , da je na šolo prišel novi učenec - fant z imenom Žan in da je v jedilnici pa da je fuul cute. Potem mi je šla kazat Žana v jedilnico. Skoraj sem onemela. Žan je bil tako cute , kot še noben nikoli. Zgledal je dobrosrčen in prijazen. Potem je stopil do mene in me pred vsemi ogovoril. Zmenila sma se , da ob 20:00 danes pridem k njemu domov. Ura je odbila 19:30 in postajala sem vse bolj živčna . Potem je bilo že 19:50 . Morala sem iti . Komaj sem čakala in pričakovala sem zmennek ..
Potem sem prišla in ko sem vstopila je zaklenil vrata in potegnil rolete.. zagledala sem , da je sam v hiši..nato me je začel slačiti in nič nisem mogla. Potem pa me je začel poljubljat in posilil me je . pa nee ! Zjutraj sem se naga zbudila . Kako sem mu lahko zaupala. Šla sem h doktorju in sem izvedela , da noseča nisem. Uff kakšna ssrčea ! Žana sem od takrat mrzila . Povedla sem tudi Lari ki ji je prav tako bilo neumno, rekla je , naj ga ignoriram in ne upoštevam. V šoli sem šla na WC ko je priletel Žan , me zaklenil v WC in me spet posilil . Bila sem vsa naga kot revica. Potem je rekel ,da če komu povem bodo vsi mrtvi. Nisem si upalaa dolgo nič reči , nazadnje pa sem le šla na policijo in ga prijavila . Na srečo so ga dobili , ko še nobenemu ni nič naredil in rekli , da bo v zaporu 14 let. Bila sem vesela ,... naslednji dan..
06. februar 2011
next ?
06. februar 2011
1 next prosim.
06. februar 2011
zdaj bom nextala brez nexta.
07. februar 2011
Naslednji dan sem izvedela , da je pobegnil iz zapora. Potem se mi je prišel opravičevat in mi rekel : Oprosti , nisem vedel da te bo prizadelo .Nato me je povabil k njemu domov na pijačo. Ponudil mi je Sprite in se mi še kar naprej opravičeval. Potem je na šolo prišel nek novi fant ki mu je bilo ime Miha . Mihatu sem bila všeč , zato je enkrat pred šolo zmlatil Žana do krvi. Poklicala sem rešilca in prišell je pravočasno . Miha je dobil ukor in opororilo pred izklučitvijo. Nato sem šla drugi dan žalostna v šolo k Lari in ji vse povedala . Rekla sem ji , Lara ! Žana je Miha zaradi mene pretepel ker sem mu všeeč . Lara : Jooj kakšen arogantnež kako je nesramen ! Jas : Grem se z Mihatom pogovorit ! J-jas M-miha
M - oii lepotička kako kaj ?
E - slabo ne osvajej me bedak ker mi nisi všeč ! Zakaj si zbil Žana ?! MOJ FANT JE !
M - ja in ? Ti pa si meni všeč in boš z mano skup drugače bom enako naredil tebi !
E - lahko narediš kaj hočeš veš .. boš že videl nebom tvoja punca !
Letela sem z Laro na policijo in povedala , da sem prejela grožnje da moram biti pod prisiloma punca Mihata sicer me pretepe. Policija je šla k Mihatu na pogovor in povedali so , da morejo nemudoma spakirati in se odseliti Miha pa več nesme prestopiti
praga te šole. Zjutraj me je zbudila budilka..
07. februar 2011
To je Miha (grd je )
next ?
07. februar 2011
u34748
u34748
next
07. februar 2011
next.!^^
07. februar 2011
poznei
07. februar 2011
u28803
u28803
neeext!!!! čim hitreje!
07. februar 2011
next !
07. februar 2011
u34748
u34748
next plisss hitr
07. februar 2011
NA KOLENIH TE PROSM PLIS NEXTI!!!
07. februar 2011
u34748
u34748
plissssssss next!!!!!!!!!plissssssss
07. februar 2011
next
07. februar 2011
next
07. februar 2011
ja ko pridem iz sprehoda bom !
07. februar 2011
zdaj bom
07. februar 2011
Zjutraj me je zbudila budilka in na mizi me je čakal zajtrk. Klicala sem po hiši : Mama ! Nato pa sem našla listek zraven zajtrka na mizi na katerem je pisalo :
Dragica !
Z očkom sma odšla
na ljubezensko potovanje
medene tedne za 1 mesec saj
veš da sma se pred 2 tednoma
poročila ! Lepo se imej ! Mami pusa.
Oh nee ! Sama bom doma ! Cool saj frendica bo lahko prišla k meni Lara za 1 mesec ker na srečo nimam brata ali sestre. Pa še šola je..budna sem..in pozna ! Pohitela sem , si na rame poveznila šolsko torbo in si nekaj obula še sama nisem vedela kaj. Ko sem prišla v šolo sem opazila , da imam 2 različni allstarki. Pa saj je cool pa kaj potem. Nebom umrla. Šla sem do Lare.. Potem pa je prišel tisti Miha in me potehnil vstran .. kako je že v šoli ?! Pazi se me ! Ko boš šla iz šole te bom premikastil ! Saj see je preselil in prešolal nebi več smel prestopiti praga te šole..pootem je na srečo prišla policija in rekla : Miha , upaš si. Ker nisi poslušal in ostal tam kjer zdaj živite , greš v zapor za 18 let. Te bo že izučilo. Ko so mu nadeli lisce je krilčal za mano : Ko pridem iz zapora se me pazi ! Prasica sfukana ! Boš že še videla ! Na tisti dan so Lari umrli starši ! Grozno ! Hitro sem poklicala Laro in prišla je živet k meni. Mami sem telefonirala da se selima v Nemčijo in naj tudi ona in oči prideta po medenih tednih..vprašala je , zakaj pa sem ji razložila. Prav rada te imam , Mami ! In prekinilo je. Odišla sem vse spakirat in iskat sem šla Laro..potem sma poklicale taxi in se do Ljubljane peljale znjim nato sma pa stopile na vlak in na zadnje sma se do Nemčije peljela z avtobusom..kaj pa Žan ? O nee ! Bom že našla novega ..
07. februar 2011
next ?
07. februar 2011
next
07. februar 2011
next
07. februar 2011
u22617
u22617
next
07. februar 2011
u28803
u28803
next!
07. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg