Forum
u35532
u35532
No to je resnična zgodba gre pa se o meni in moji seki rihanna_eminem.
Trenutno sma stari 15 in hodima v 9 razred...zaenkrat.

No kot sem že povedla je zgodba resnična.Ta resnična zgodba se je začela prejšni teden.

Vbistvu imama še eno starejšo sestro Tamaro ki je stara 23 let.

Začetek zgodbe:
14. junij 2011
u35532
u35532
Pred kratkim smo se preselili, čeprav imama iste sošolce sreča .No vglavnem živeli smo v hiši in zdaj tudi živimo v hiši super : D . Najina starejša sestra Tamara pa je žal sama ostala v prejšni hiši bi lahko tako rekli. Saj ima fanta Jana ampak še ne živita skupaj in mislim da še nekaj časa nebota zakaj ne pa v nadaljevanju...
14. junij 2011
u35532
u35532
Zadnje čase nama starša samo nekaj gušita res sta čudna, imeli sma ju dovol in odločili sma se da za en čas grema k Tamari in boma tam živeli. Mama se ni strinjala ampak je nisma poslušali.Spakirali sma si stvari in odšli in seveda nisma pozabili svojih dveh pesekov, ki sma ju meli takrat rajši kot starša.
14. junij 2011
u35532
u35532
Ko sma prišli tja Tamare ni bilo doma, ampak sma se vseeno znašli. Hitro sma si spakirali stavri in mami poslali sms in v njem je bilo napisano nekako takole: Tukaj je cool, nerabima vaju prenašat samo z najino seko Tamaro se zabavama pridema vsaki drugi dan na obisk za 1 uro in pol vsaki dan pa te tudi pokličema pozdravi ateja čao!!!

In nazaj je napisala: ja ja saj bota vidli da bo tam dolgočasno pa le pozdravita jo!!! Mama

Takrat pa sma jo res meli dovol jej nisma je rabli prenašat.
14. junij 2011
NeeeeexT !!
14. junij 2011
NeeeeexT !!
14. junij 2011
NeeeeeexT !!
14. junij 2011
u35532
u35532
Naenkrat so se odprla vrata in prišla je Tamara. Bila je presrečna da sma prišli in tudi kužkov se je razveselila.

Tamara: joj kako sem vesela da sta prišli.

obedve: midve pa še bolj .

Povedli sma ji zgodbo in šle smo se zabavat imele smo čips in muziko in ful norele. Noro je blo. Ko pa sem se spomnila na tečno majko in fotra pa mi je šlo na jetra!!! Bolje bi bilo če ju sploh nebi blo na tem svetu, ampak sma hitro pozabla na niju!!!
14. junij 2011
NeeeeeeeeeeeeexT hiiiiitro...fuL CoooooooL !!
14. junij 2011
u35532
u35532
ful sma se zabavali in se smejali : D . Dokler ni bila ura 22:00, takrat smo postale vse tri zelo lačne in nama je Tamara spekla pico med tem pa sma midve pospravlali dnevno sobo saj je bila grozno razmetana vse je ležalo po tleh in obleke se ble čisto razmetane saj nam je blo vroče in smo kuj vrgle oblleke iz sebe pa še Tamara je že mela od prej obleke razmetane ko je spekla pizzo sma končali ful je blo cool dokler ni naenkrat zazvonil zvonec tema je bila saj je bila ura že 22:45 Tamara je šla pogledat in pred vratih je bila naša tečna teta Darja ki je ful fukjena no sej stric Robi tuji. Onadva živita eno nastropje spodaj imata pa majhnega sina Neja ki je star 6 let in je od vseh totih spodaj še najbolj vreji samo včasih je malo tečn samo niti približno ne tak kot Darja in Robi.

Darja: kaj razbijate in se tak smejite?
Robi: ne vete da Nej spi?

Tamara : misli smo da vas ni doma

Darja: še žal vam bo zjutraj bom rekla Neju da vas pride zbudit že ob 6:00 zjutraj

Tamara: Nej ni taka zloba ko ti in Robi!!!!

Darja: ne jezikaj nazaj mala.

Tamara: jaz nisn dobena mala pa nea mi morš ukazovat kr sn polnoletna polek tega nisi moja mama!!!

Robi: jutri se bomo pogovorili

In sta šla kaka fukiča alo... Midve z Majo sma samo mirno stali tamara pa se je zanima zadrla adijo lojzeka hahahahahahahahaha na srečo je nista slišala si pa dosti upa .
Nismo vedle kaj bi počele zato smo se šle stuširat in nato k Tamari na postlo in gledat paranormalno 1 in 2 čeprav smo ga gledle že stokrat... Pozno ponoči pa smo šle spat saj smo imele nasledni dan veliko zabavnih načrtov zato smo šle spat vsaka v svojo sobo : D
15. junij 2011
NeeexT !!
15. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg