u147559
u147559
začelo se je nekega jutra:
Ko sem se zbudila sem dvignila rolete in začela gledati televizijo,ko nenadoma zaslišip pok,ki je prihajal izza mojega okna odprem okno in pogledam ven in vidim mojo babico,ki me je prepričevala,da je pri njej papiga.Sprva ji nisem vrjela potem pa sem le odšla pogledati k njen in videla papigo zaprto v majceni kletki.Rekla sem : SAJ JE TAPRAVA!!!!!!!!
bila sem vesela,da sem jo dobila vendar je bilo umes še nekaj zgodbe:
v naši mirni ulici se je na lepem na travniku nevem točno katire gospe pojavila papiga imela je zlomljeno roko vendar je bila volja da reši papigo pred plenilci prevelika ij jo je vjela utaknili so jo v majceno kletkico katera je namenjena liščkom.Bila sem vesela,da so jo rešili potem pa smo jo prinesli k nam in jo spustili moj oči je povedal da je fantek in ime mu je piki.kakšno uro za tem smo odšli kupit kletko in hrano za pikija.Seveda ga je nekdo zagotovo izgubil oz. mu je pobegnil zato smo oddali oglas na radiju in na srečo 2 dni ni bilo prav nobenega klica razen za rumeno skobčevko vendar ta ni bila taprava saj imamo modro.
potem pa ko se je že privadil smo ga poskušali dati na prst in sprva ni želel potem pa je končno odšel na prst in čez 2 dni to pomeni danes sem ga privadila,da gre brez letenja MENI na prst in nextam jutri.
next?
27. avgust 2013
next
31. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg