Forum
Začela bom pisat novo zgodbico, nebom pozabla na staro Deklica, ki je otroštvo preživela zaprta Preberte!
Bom začela

Heej! Nevem če me ravno poznate, v šolo hodim nonstop, voda in kri sta v redu, najraje mam svoje prijatlce pa rokomet, sej ga treniram a ne?
Aja, ime mi je Zala.
Po mnenju nekaterih nej bi bla malce čudna. Za punco. Imam rada pajke in druge žužke pa vse kar je nadnaravnega.
Mah, nevem ka jim je.
Kot sm že omenla mam najraje prjatlce... moja najbolša je Urška. < 3
Če smo pa pri sovražnikih oziroma osebah, ki jih nimam rada...
to je Mimi. Moj glas, moje misli, moje razmišljanje.
Sovražim ga kadar se vtika v moje zadeve in in in.. doh.. nazadnje je del mene...
pogosto mam zarade njega težave... najraje bi se ga znebila!

Pišem naprej? (:


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. oktober 2011
Seveda pa nebi bila normalna najstnica če nebi bila zaljubljena. Haha.. v bistvu mi je le všeč. Mogoče malo več. "Kaj si lažeš?Se ne spomneš kako dolgo si bla zalublena v njega?" Daj utihni Mimi! Ja se spominjam! Slabi spomini, ko pa me ni hoto.. sicer pa.. njegova izguba! "Joj! Zaka si zatiskaš oči pred resnico? priznaj da si zalublena! Navsezadnje sem tudi jaz, če sem del tebe?" Ohh Mimi.. vedno si znaš nekaj izmisliti.. VEDNO! Če si del mene še ne pomeni, da imaš čustva in čutiš enako idiot! doh..
"A zdaj me pa še žališ.. raje si priznaj.."
Pa dobro no! Priznam! Je v redu????????????????? Sicer pa ni tako daleč od resnice... Če bi ti vido kakšn je.. "Kot da še nisem.. tvoji pogledi segajo samo v njegovo učilnco in nikamor drugam.. se ne spomneš ko si se zadnič zaletela v učitlco slovke, kr si se zagledala v njegovo učilnco pa ga iskala?" Ja saj si no.. ja pa saj sem samo človek! Čustven človek! Učitlca je bla pa čist sama kriva, ka je pa mogla stat tam če je vidla da učenci hodijo. "Ja kot ponavadi, krivdo zvališ na druge al?" Nehaj sedaj! Učitelca razlaga snov no! "VELJA! Sam nisma zaklučla te debate, ok?" Ja ok.
26. oktober 2011
"Zala, lahko prebereš besedilo v rumenem okvirčku?" Ja super, še učitlca teži. "Ja seveda! John Ross, the film star died yesterday. At ten past two in the afternoon there was a shot and Joh Ross was dead. Was it and accident, or did somebody kill him?" Ja pri angleščini sm.. recimo da mam rada angleščino.. kr mam rada London in bi šla rada živet tja.. enkrat.. "Ti pa London pa res ja aahahahah!" Kaj se smejiš? Ti še priti nemoreš tja Mimček! "Ubistvu lahko... preko tebe Zalček!" Pa že... "Yes.. today we're going to solve the murder in library...- RIIIIIIIIIIIIINGGGGGG- oh.. school bell.. for homework you must read this text okay?" Ja super. "Okay!"
Skratka zdej bomo še bral. Čeprav me to lih ne mot no ... "Ja vem, rada bereš.." Ja in? Ti bereš z mano? "Nažalost ja... :/" Ah ne jamraj Mimi
26. oktober 2011
nadaljujem? (:
26. oktober 2011
?
26. oktober 2011
ja nextttt!
27. oktober 2011
Spet moram na hodnik Urška: "Hej Zala hodi sm ko ti morn neki pokazat!" "Ja takoj, sam zvezke dobim iz omarce!"
"Hahaha, ziher bo kaj smešnega, kot ponavadi..." Ja in? Navadi se, je pa ja super! "Ma ja. Maš prav." Vem da mam.
"Urška ka je??"
"A veš tsti prjazn nov fant ko je iz 8.a?"
"Ja, ka je z njmo?"
"Jaaa...... ammm... pač všeč mi je.. in očitno sm jz njmo tot, če mi je dal to!"
Mimi: "OMG! Ko bi le ti dobla kaj takega!"
"Omgg! Kk šikaaaaaanoooo! A prav on ti je to dal?"
"Ja JA!"
"Ej pouko morma no... grema.."

Ha, očitno sm jz spet na "slabšem". Vse bi dala, da bi mi nekdo vsaj kaj reko. Nje pa je dal celo darilo! Najbolj šikan mali medvedek s srčkom!Če to ni lepo nevem ka je... Hmm.. Obeta se ljubezen "Hja.., veš da prideš do terga da bi ti nekdo kaj reko, morš bit ti samozavestna pa TI kaj rečt!.. NArest rpvi korak če en kaj drujega.." Ja pa to ni toooooooo! Nobena punca noče nardit prvega koraka, če so pa fanti tk prsmukjeni pa sramežlivi... ka se je zgodvo s romantičnimi fanti? "Šli so Zala. Zaj pa posluši rajši pr pouku." Sitn si.. okeeej no..
28. oktober 2011
nobenga ne zanima
28. oktober 2011
qvitam.
28. oktober 2011
mene pa veš kok je vsega na forumu ne morjo ljudje tok hitr najdt počaki kkšne dva tedna se bo začel nabirat še prej k ti tok cool pišeš
29. oktober 2011
recimo no... hvala.. (:
29. oktober 2011
Končno je konc pouka.. koma sm čakala na to!Hvalabogu da nam je odpadla športna vzgoja. Skop jo mamo z 8.a. V njem je tisti moj superguy! "Ja, pa Urškin tut al.." Ja vem. Zdaj me maš še za pozabljivo al! "Asm to reko?!" Ne Mimi, ti si popoln. "Ja hvala.. vem (:" Popoln si zato, kr si del MENE! Phh!
O NE! O NE! O NE! Lejga! Zala dihi! Sam mimo tebe bo prišo, to ni kaj takega! "Ne, sam srce ti bo vn skočlo al?" Ja ka nej? Ojej.. poglej ga. Njegov nasmešek, skor tk lep ko od Justin Bieberja. "O ne ž spet." Kaj? Justin Bieber is my inspiration. Priznam. Sm belieber, Mimi ti si tud.
29. oktober 2011
"Neboma o tem zdaj ok?" OKEJ!! Človek božji!...Omg. Poglej ga! Zala poglej proti Urški pa se nasmej. ok ok ok? Urška:"Ka pa tbi je?" "a se ne smem smejat mav.. saj veeš??" "Aaa..." Zadrži dih! D'aah mimo je šov. "Urška a vohaš njegov parfum?" "Ja ful diši. Sicer pa mavo pretiravaš, skrajni cajt da so počitnce pa si vzameš mavo cajta da premisliš ka ti je " "Ja, prav maš!"

No kr dans je PETEK! It's friday, friday gotta get down on friday! jej (: še trening mam dans. "Maš ja." Ja vem -.- A ni lepo, ko maš ves čas enga v mislih? " Sori, sam nepoznam tega." Aja, no pa saj jz se s sbi pravham.. "Ja jz pa nisn ti al kaj?" Ne boš mi pokvaro petka. Oplev si!

"Zala jz grem na avtobus al! Se pole vidima na treningo čaww < 3 " "Dijo!"
Mimi veš ka morem narest? "Povej?" Organizirat morem Halloweeen party. Za mene, Urško pa Moniko.. za v torek a veš! "Ja, sm slišo ko ste se pravhale..Ka natančno pa moreš organizirat?" Ja drgač prespima z Moniko pri Urški, potrebujemo pa sam še sladkarije pa neki za delat. Hm.. grozlivka? To tk al tk..
29. oktober 2011
next!
30. oktober 2011
u59453
u59453
next jst sm dons komi prebrala
30. oktober 2011
omg kake sm jzt pisala
18. april 2012
DISASTER.
27. april 2012
u68138
u68138


07. maj 2012
nextt
21. maj 2012
next, hi a me kej prepoznaš creme bumble
10. junij 2012
u23133
u23133
a je to izmišljena zgodba? neki me zanima, zaradi tega ,ker na tej forum temi http://www.igre123.com/forum/tema/moja-trgovina-z-ljubljencki/32197/2 je Nikiii <3 pisala da je brezvezna in otročja zgodba, ker je izmišljena
21. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg