Forum
u30300
u30300
O zdravo. Kako se imate? Očitno super kakor tudi jaz....Aja sem Annie in stara sem 17 let. Kako je pa ime tebi? Ah saj to ni važno važno je da si ti spoznal mene, kajti jaz tebe ne rabim spoznati, saj zgodba ne gre o tebi ampak o meni.Aja točno pozabila sem vam povedati več kaj o meni in mojimi prijatelji in najdražjim. Imam blond lse in rjave oči. Rada se ukvarjam z glasbo, saj tudi ti počnem. Imam že sedem najboljših skladb nekatere so na lestvici 1. nekatere 2. nekatere pa vse do 5. . Moja najboljša prijateljica Sarah ma črne lase in modre oči. Moja naboljša prijatelja sta Joe in Van. Joe je dober svetovalec in ti lahko pogleda tvojo zgodovino, prihodnost, denar,služba, ljubezen in take fore. Van je pa dober plesalec in dober računalničar. Van je skos v hiši aha ukvarja se z laboratorjem. Jah no vse do ZDAJ vete in počasi lahko začnemo z zgodbo.
18. junij 2011
u30300
u30300
Annie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kliče moja mama spodaj. ZAJTRK VSTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ustanem in spet odpem omaro s polno oblačili. Seveda imam največ oblačil. Pogledam in JEJ moja najljubša oblekca je oprana in jo oblečem. Oh ne moja mlajša sestra Selena bo spet prva o kopalnici in se bo mejkapala 1 uro in pol. O še sreča jaz sem prva in se na mejkapam. Annie!!!!!!!! PRIDDIIIIIII ZAJTRKK!!!!!!!!!!!!! kliče mama. OOOOOOOOOOO ja mama takoj' kličem jaz. Ko se nazajtrkujem kakava, kraha in wiki kreme pojdem za računalnik. Annie POJDI V ŠOLO DANES JE ŠOLA!' spet kliče mama. O ja točno šola ! Zrihtam si torbo im fiv v šolo. Posedem se z Joetom. Ko pa vstopi učiteljica nam predstavi novega Vana. Joe je ža 2 leti zaljubljen vame, tedaj se pa jaz zaljubim Vana, saj v Joeta nikoli nisem bila, čeprav je tako šikan da popadeš. ko je minilo že nekaj tednov smo meli že končno alo prosto da se nismo potrebovali učiti. Potem grem na facebook tam vidim Van Wilder uh takoj ga kliknem in ga ugovorim
____________________________________________________________________________
j-js v-Van
____________________________________________________________________________

j-haiiiiiii
v-oiiiiii
j-kako si
v-super ti
j-tut
v-veš da si mi všeč
j-tut ti si mi všeč
v-kaj če bi hodla
j-lahko
v- ♥
j- ♥
v- bye morm jt
j-bye
nekaj dni je minilo ko smo imeli počitnice zarad tega k so mele učiteljce našega razreda angino n nobena ni mela fraj da nas bi poučevala zato nam je dala počitnice takrat sma se dobila z Vanom in sem prespala z njim sja je bil sam. Preden sva zaspala sva se malo poljubljala. Potem sva zaspala. Ko je minilo že nekaj mesecov nato smo že bli stari 20 let takrat sva se odločila za poroko. Ko sva bila poročena n imela časa. Vsaj tako je pravil. Govoril je da ima službeno potovanje a šel je v resnici na Havaje, kjer je spoznal za emo. Vrnil se je k nama domov in..........
18. junij 2011
next
19. junij 2011
u52036
u52036
tkoj nexti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!next
19. junij 2011
u30300
u30300
Vrnil se je nama domov in naju je ful napil. Oziroma mene je napil on je pil jabolčni sok jaz pa pir uresnici je pa rekel da je jabolčni sok. Ko sem bila zelo pijana me je začel rezat. Rezati žile in naredit emo frizuro. Ko sem se zbudila sem videla da sem drugačna, a le za kri in porezane žile nisem videla. Ko se pogledam v ogledalo ponorim vav kako sem lepa. Van se je preoblekel v emo svetovalca in se naredil v emo in pozvonil.

V. Dober dan, gospa Anndie Wilder, prišel sem ker sem slišal, da neveš še o emotih. Emo je to, ko imaš fizuro čez oči, si malo zarežeš žile, se pod oči na ličiš in maš bolj drugačen stil.
J.Aha v redu hvala za pomoč.
V.Ni zakaj.
J.Adijo!
V.Adijo.

in nato si zapomnem od A do Ž.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A bo kera moja pomočnica nucam pomočnico nimam idej
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
20. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg