Forum
u46062
u46062
Zgodba v prvi osebi (neresnična). Glavna os.: Emy. BFF: Jane
začetek:
Haj! moje ime je Emy.
Danes sem šla normalno, skulirano ipd. v šolo. V šoli sem se kot po navadi dolgočasila. Ko je končno je zazvonil šolski zvonec in stekla sem na hodnik. Tam me je čakala Jane. "O, Emy, kak si kaj?" me je pozdravila (ona je 5.B jz pa 5.A). "Živjo, Jane! Jaz sem O.K., pa ti?" sem jo vprašala. "Ja no, jutri mamo kontrolko iz matke...." mi je zaskrbljeno rekla Jane. "Pokliči starše in vprašaj, če lahk prespiš pr men za dan, dva!" sem se spomnila in pogledala Jane. "Ja, no. Poklicala bom starše in jih vprašala, če lahko." mi je odgovorila Jane in v roke vzela svoj telefon.
Jaz:(slike BFF bom dala poznej)
next?
22. junij 2011
next
26. junij 2011
u43132
u43132
next
26. junij 2011
u46062
u46062
thanx. Nextam:
Čakala je kar nekaj časa. Nato se je nekdo javil: "Ja?" se je oglasil tanek glas. "Mami, bi lahko prespala pri Emy?" je vprašala Jane in v eni roki držala pest. "Ja, no, za kolko časa?" je vprašala mama od Jane, gospa Newtor. "Za dva dneva?" je razburjeno vprašala Jane. "Ja, samo domov pridi po stvari." je rekla go. Newtor in prekinila zvezo. "YES!" je zavpila Jane in stekla do konca garderobe. "LJUBIM ŽIVLJENJE!!! ŽIVLJENJE JE CARSKO!!!!" Je vpila po strani garderobe. Tak obraz sem nardila:
Nato sem spakirala stvari in odšla domov. "Živjo, Emy!" je rekla mami, ko sem vstopila v stanovanje. "Živjo, mami." sem jo pozdravila nazaj in dodala: "Jane pride prespat."
"Krasno!" je rekla in se obrnila k meni: "Vsaj družbo boš imela med vikendom! Vsaj če bo prespala dva dneva...."
Vrgla sem se na posteljo in misli so se mi pletle kot nitke. Kar zaspala sem.
BFF:Janein telefon:Moja mami:Moj telefon:


01. avgust 2011
u46062
u46062
Ni moja mami (sej je sam zgodba).
01. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg