Forum
Zeblo me je , saj je bila presneto mrzla noč.
Nisem imela odej , kakor ti. Imela sem samo kanto v kateri je bil ogenj. in še to se je pri tisti kanti grelo 6 ljudi ali več. Tudi veliko hrane nisem imela. če sem hotela jesti sem morala krasti. Ampak druge izbire ni bilo. Mimogrede.. Ime mi je Nikka. Živim v N.Y. (New York.) Stara sem 14 let.. Najlepša leta haa ? A zame ne. Nisem imela družine , denarja in ljubezni. A nekaj sem imela , Prijatelje. Imam najboljšo prijateljic , Amando. Nikoli je ne bom zapustila! pa čeprav bove na cesti. Ona je zame sestra ki je nikoli nisem imela. Bila je enako stara kot jaz in obedve sve bile Brezdomke. vsaj ponoči. podnevi smo lahko odšli v hišo ki je nudila hrano ,popoldansko spanje in obleke. no zdaj pa vam povem naprej zgodbo. Šla sem k Amandi in ji namignila če greva na potep.. za hrano. Ampak takrat se je začelo. Kot vsak mesec so prišli tatovi ki so vso užitno in dobro hrano pobrali. včasih so še koga ranili. In tokrat so Amando. ko sve hodile po ulici je Amando nekaj zabolelo v hrbtu. ozrla sem se nazaj in videla tiste tatove ki so teki proč. pogledala sem Amando , ki je že ležala na tleh. V hrbtu je imela zapičen krvav nož. Dala sem se na kolena in položila njeno glavo v moje naročje. klicala sem vse povprek , saj je vsa krvava !!! "Pomoč!!!!!!!!!!! Pomoč!!!!!!!!......" In kmalu je prišel en prelep , eleganten fant mimo. Imel je sinje modre oči in presladke ustnice. STOP. zdaj ni čas za ljubezen. Povedala sem mu kdo sve in kaj počneve tu. in tudi kaj se je zgodilo. nato je prenesel Amando v avto in jaz sem tudi šla noter. odpeljal naju je v bolnišnico.
Zdravniki so jo takoj odpeljali... Jaz pa sem živčno in nemirno sedela v čakalnici..
NEXTAM ?

Vam.Je.Ušeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. februar 2011
u36312
u36312
Next;^^
02. februar 2011
u36293
u36293
Neeext! ^^
02. februar 2011
Hej... HvaŁŁa! no se opravičujem ker je : Nwem.Dej.Še.Kšn.Del 2x
03. februar 2011
next!!!!!!
03. februar 2011
Dejte še kaki koment
03. februar 2011
u36293
u36293
Neeext,evo ti koment..xD
08. februar 2011
neeeext
08. februar 2011
Jaz pa sem živčno in nemirno sedela v čakalnici.. Vedno bolj me je skrbelo za mojo Amando. To živčnost pa je še bolj povzdignil ON. Mike. Povedal mi je da mu je ime Michael ampak ga vsi kličejo Mike. Star je 15 let in priznal je tudi da nima vozniškega. Takrat sem jaz storila Napako ki me je prizadela. :
POGOVOR MED NIKKO IN MIKOM.. M-MIKE J-JZ
j- čakaj !! ti imaš 15 let ?
m- kaj sem videti starejši ? : P
j- (zdaj sem se zadrla) ti nimaš vozniškega !!! Amando in mene bi lahko ubil.
m- (zdaj je bil že jezen... ) Rešil sem tvojo prijateljico in zdaj mi ti očitaš!!!! jaz nimam vozniškega imam pa vsaj dom v primerjavi z teboj!
Utihnila sem. Ta poved me je prizadela. Odšla sem do sestre in jo uprašala kako gre poseg. Takrat sem bila užaljena. Čeprav ga po eni strani razumem saj sem ga sama razjezila. Sestra mi je samo povedala da ne ve koliko časa bodo noter saj je poseg zelo zahteven. Po nekaj časa je ven (iz operacijske sobe) stopil zdravnik. . .
"Poglejte. Poseg je bil zelo težak ampak smo jo rešili. Za las! A je tudi ena težavica--- Amanda bo za zmeraj na ........" slab občutek sem imela.. zdravnik je nadaljeval : "Amanda bo za zmeraj na invalidskem vozičku. " Takrat sem spoznala da je žalitev ki sem jo prej dobila majhna v primerjavi s tem. padla sem na kolena in se zjokala. K meni je prišel Mike. objel me je in me potolažil..
next ?
08. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg