Forum
NO ŽIVIJO. SEM JASMYN ALI JASMYNE KAKO VAM JE LJUBŠE. PRI PISANJU BOM SAMO JASMIN.
NO NAJ SE PREDSTAVIM - SEBE IN SEVEDA MOJ RAZRED.
SEM JASMIN IN IMAM 16 LET. KMAULU JIH BOM IMELA 17. SEM EMO IN TUDI IMAM 2 BFF.
PRVA JE TINA IN DRUGA JE MAJA. VSE SMO STARE 16.IMAM PA TUDI ENO SOVRAŽNICO KI JI
JE IME LARA. LARA JE AFNA IN SE DELA NAJBOLJ PAMETNO.
NO IN IMA 16 LET TUDI.IMAMO PA ŠE 1 FANTA V RAZREDU KI JE ZELO ZELO LEP IN SEM ZALJUBLJENA V NJEGA. LARA MI GA HOČE SPELJAT. IME MU JE ŽAN.
NO IN ON IMA ŽE 17 LET IN JE TUDI EMO .
KMAUL NADALJUJEM...

PA GLASUJTE !
DALA BOM SLIKE OD VSEH.

Boš Komentiral&Bral??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. december 2010
ja nexti
02. december 2010
OK TAKOJ BOM TOREJ ZAČELA PISAT
02. december 2010
AM SAMO TO ŠE PA JE MOJA SOVRAŽNICA KLARA :

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRubTGwB7Tq1vSxnkKgMiAIPPBamLWUPmg0QB6Q3cVsU5kH5RxJtQ

1. DEL ZAČETEK

KLARA SI MISLI DA JE NAJLEPŠA IN NAJBOLJ PRILJUBLJENA NA ŠOLI ZATO NOSI VEDNNO OBLEKE ZELO LEPE SAJ IMA TUDI BOGATE STARŠE. MENI PA GRE NA ŽIVCE KER MI HOČE IZPELJATI ŽANA NA VSAK NAČIN
ŽAN :
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTUxATR56jvpeinq_f_YbV0LlLGlQEGaKrRf6d2ByRj9krLBIAi
ŽAN ŠE NA SREČO NIMA PUNCE . IMA RAJE MENE KOT KLARO. JAS SEM ZELO PREPROSTA PUNCA IN NORMALA PUNCA. KLARA PA HOČE BITI VEDNO NAJLEPŠA IN NAJBOLJŠA.
NEKEGA DNE SMO V ŠOLI IMELI ZA OCENO PLES, IN VSAK FANT SI JE MORAL IZBRATI ENO DEKLE ZA SOPLESALKO. JAS SEM SI ŽE MISLILA DA SE NEBOM TRUDILA SAJ SO VSI RAZEN ŽANA GRDI. POTEM PA JE NASTOPILO PRESENČENJE ZAME. BILA SEM ŠOKIRANA KO JE STOPIL ŽAN DO MENE IN ME VPRAŠALL, ČE BI PELSALA Z NJIM,. SEVEDA SEM REKLA JA . KLARA JE BILA ZELO LJUBOSUMNA. MED PLESOM SMA LAHKO CEL ČAS FLIRTALA... DRUGI DAN SEM GA VIDELA Z PRIJATELJI KAKO JIM GOVORI , DA SE JE ZALJUBIL VAME PA GA JE SRAM VPRAŠATI. NATO JE SKLENIL , DA ME VPRAŠA. SKOČILA SEM OD VESELJA .. TAKRAT PA ME ZAGLEDA TISTA CIPA KLARA, KAJ PA TI JASMYN IMAŠ GIMNASTIKO ? HAHA DA TAKO SKAČEŠ. NE.. SAMO VESELIM SE ,, .. ZAKAJ SE VESELIM BOŠ PA LAHKO IZVEDELA DANES. IN RES PRIŠEL JE DO MENE IN NE LE DA ME JE VPRAŠAL , ČE BI BILA NJEGOVA PPUNCA.. DAL MI JE ŠE PRSTAN !
KOMENTIRAJTE IN DALA BOM ŠE SLIKCO PRSTANA

PRSTAN :http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQt_M83IHZYf6J3k6P1LwDaxqOqf2_p3fytyYylNUVDtLOkU0Mjfw
02. december 2010
NAPIŠITE COMENTE ČE NAJ NEXTAM ALI NE.
02. december 2010
IN UPAM DA VAM JE ZGODBA UŠEČ-
02. december 2010
next
02. december 2010
ok
02. december 2010
če nebom mogla danes bom pa jutri.
02. december 2010
ok
02. december 2010
NEXTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
02. december 2010
2.DEL

VIDELI SO VSI IN NAMA ZAPLOSKALI. ZDAJ SMA POSTALA URADNO PAR.
REKEL MI JE DA LJUBI SAMO MENE IN DDA KLARE NE PRENESE. VSI SMO SE
NAGLAS SMEJALI. KLARA JE BILA JEZNA. NATO SMO ODŠLI K MALICI. MOJIDVE BFF
ŠE NISTA IZVEDELI TE SUPER NOVIDE ZATO SEM JIMA MORALA SEVEDA TAKOJ
POVEDATI . ČUDNO STA ME GLEDALI KO SEM NA MALICI SEDELA Z ŽANOM IN SE
MU SMEHLJALA. REKLI STA DA SMA PAR IN TUDI UGOTOVILI.. NASLEDNJI DAN
SMO ...
02. december 2010
kar komentirajte
hvala za comente
02. december 2010
kr komentirajte

če hočete da nextam
bom pri vsakem delu
rabla vsaj 2 comenta.
da vsaj 2 bereta
02. december 2010
dajte ju3 nextam če neboste dali comentov
02. december 2010
next
02. december 2010
okj bom
02. december 2010
3.DEL

NASLEDNJI DAN SMO VSI ZJUTRAJ ZAČUDENO POGLEDALI KO STA V RAZRED STOPILI 2
NOVI UČENKI. ENI JE BILO IME NUŠA IN DRUGI VANESA. NUŠA JE BILA PRIJAZNA VANESA PA PODOBNA KOT KLARA ZATO SE Z NJO NISEM SPOPRIJATELJILA LE Z NUŠO SEM SE UJELA.
ZA NALOGO SMO DOBILI DA SMO MORALI NAREDITI NALOGO PO 2 SKUPAJ IN..DOLOČILI SO ME DA SEM JO MORALA NAREDITI S KLARO ! KLARA MI JE UKAZOVALA NAJ PIŠEM IN MENI JE POSTALO DOVOOLJ NJENEGA UKAZOVANJA ZATO SEM ŠLA PO UČITELJA IN REKLA DA NIČ NE DELA. NASLEDNJI DAN PRI LIKOVNI SEM IMELA NOVO BELO OBLEKO ! TO JE BIL ŠE PRAVI CIRKUS.POPACKALA ME JE Z TEMPARO ! - NALAŠČ IN ŠE Z ČRNO !
KAKŠNA SRAMOTA VSI SO SE MI SMEJALI ONA PA JE TO PREDSTAVILA KOT DA SEM SE SAMA POPACKALA VSI SO MISLILI DDA SEM SE RES AMPAK SE NISEM. ZA MAŠČEVANJE KLARI SEM JI PRI MALICI V JAGODNI SOK VLILA LIMONO.. ZELO KISLO ! VSI SO SE SMEJALI KO JE PILA SOK Z TAKŠNIM IZRAZOM NA OBRAZU.. TO BI MORALI VIDETI ! POTEM SE JI JE SOK OD SILE ŠE POLIL IN PADLA JE PO NJEM ! ZDRSNILA JE PO MOKREM NA NOGO IN TEKLA JI JE KRI. JOKALA JE. VEDELA SEM DA SE TO NEBO DOBRO KONČALO IN DA SEM NAREDILA NAPAKO. VELIKO NAPAKO ! ČE ME ODKRIJEJO ME LAHKO CELO IZKLJUČIJO IZ ŠOLE ! PREVEČ SEM BILA ZMEDENA DA BI ŠE SPLOH LAHKO KARKOLI MISLILA.. NASLEDNJI DAN SO REKLI , DA MISLIJO DA SO NAŠLI TISTO KI JE VZROK ZA KLARINO KRVAVO NOGO. ŠE DOBRO DA NISO POSUMILI MENE.. TEMVEČ.. NJENO BFF VANESO ! KLARA JO JE TAKO POGLEDALA Z OGROMNIMI OČMI.. DOLGO TEGA NISTA BILI VEČ PRIJATELJICI..
02. december 2010
NEXTAM NAJ?
02. december 2010
naj al ne?
02. december 2010
povejte ker vi odločate
02. december 2010
s komentari določite če ja al ne
02. december 2010
ja neext
02. december 2010
am ok bom pa nextala.
če ne dans jutriiiiiiiii
02. december 2010
4.DEL

NEKEGA DNE KO PA SMO SE JI DELALE NORCA ZARADI RANE NA NOGI ZA KATERO SEM ITAK JAS KRIVA PA JE UČITELJ REKEL VSI V VRSTO ZBOR (ONA JE KAZALA NOGO IN OD SILE PADLA SPET NA RANO TAKO DA JE IMELA ŠE BOLJ KRVAVO NOGO IN PELJALI SO JO V BOLNIŠNICO ) SMEJALI SMO SE, UČITELJ PA SE JE OPRAVIČEVAL. UČENKA JE OD TAKRAT BILA ZELO JEZNA NA UČITLA ŠPORTNE VZGOJE. NAJLEPŠE SPOMINE PA IMAM NA ŠOLO V NARAVI. BILA SEM V 1. LETNIKU SEDAJ .. IN SMO ŠLI NA ZAKČJUČNI IZLET V ŠOLO V NARAVI V KOPER NA BAZENE IN NA MORJE. VSE SMO SI OBLEKLE KOPALKE. ONA PA SE NI MOGLA KOPATI ZATO KER JE DOBILA RAVNO TAM MENSTRUACIJO. NO IN NEKEGA DNE SMO MORALI PO 2 ITI V LADJE IN SE PELATI NEKAM PO MORJU. JAS SEM ŠLA Z MOJIM FANTOM SEVEDA IN IZGUBILA SMA SE NA MORJU ! TAKRAT NAJU PA PRIPELJE NA NEK OTOK KJER SI NAREDIMA LESENE HIŠICE IZ PALMINIH KROŠENJ IN LISTOV PA STREHE. NAENKRAT ZAGLEDAMA GROZNO ŽIVAL ŽAN ME BRANI. JAS HITRO GREM V HIŠICO OD STRAHA ŽAN PA ŠE KAR GLEDA . NAZADNJE GRE TUDI ON V HIŠICO. ZZVEČER PA REČE TAKO LJUBA ZDAJ GREMA SPAT.. PA DRUGO JUTRO ZAGLEDAMA MALO VKRAJ OD TUKAJ ENO MESTO KJER JE TUDI ŠOLA IN OD SLEJ ŽIVIVA TU.. IMAVA SVOJO HIŠO IN LEPO NAMA JE.
02. december 2010
nai nexdtam ?

jutri bom
do takrat
pa naj me
pričaka vsaj
1 komentar
prosim če le gre.
02. december 2010
u18082
u18082
Next.!
Plss
02. december 2010
ok bom no
02. december 2010
5.DEL

NO IN V TEJ HIŠI JE ZELO BEDNO. NIČ NI VEČ TAKO KOT JE BILO PREJ Z PRIJATELJI. LJUBŠE NAMA JE BILO NA OTOKU ZATO SMA ŠLA NA OTOK NAZAJ . NAŠLA SMA NAJNO KOLIBO VENDAR KER SMA V TISTEM MESTU ŽIVELA ŽE ENO LETO JE BILA NAJNA HIŠA OZ. KOLIBA ŽE MALO UNIČENA MORALA SMA JO OBNOVITI. KMALU ZATEM JE ZAPADEL DEŽ. ŠLA SMA V KOLIBO IN SE POGOVRAJALA. HRANO IN PIJAČO JE BILO TEŽKO NAJTI. NEKEGA DNE PA JE NA OTOK PRIŠLA EKIPA TISTIH KI SO IZ SIROTIŠNICE IN NAŠLI SO NAJU. ODPELJALI SO NAJU SS SEBOJ V SIROTIŠNICO KI JE BILA ZELO BLIZU NAŠE STARE VASICE. NEKEGA DNE SO NAJU SAMO PRIPELJALI V ŠOLO K STARIM SOŠOLCEM VENDAR SMO BILI ŽE 3. LETNIK KER JE MINILO ŽE VELIKO ČASA. Z ŽANOM SMA PREŽIVELA VELIKO LEPEGA IN SKUPNEGA IN ZAGOTOVO TEGA TUDI NIKOLI NEBOMA POZABILA. NEKEGA DNE PA JE SPET NESRAMNA KLARA DELALA NAČRT, KAKO BI NAJU SPRAVILA NARAZEN. ZATO ME JE HITRO ŽAN ZASNUBIL DA NEBI NIČ VEČ POMAGALO . IN RES MED ODMOROM MI JE DAL PRSTAN , IN ME VPRAŠAL ČE BI BILA NJEGOVA ŽENA.. POTEM JE BILA POROKA..
02. december 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg