Forum
No to pa en fanfic od skupine Janoskians. To je skupina ko majo videosmešnice, da crkneš od smeha So pa ful kjut, sploh pa brati Brooks.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

''Hannah ne pozabi ključev ker me popoldne ne bo doma!'' zakriči mama iz kuhinje. Takrat me je vrglo pokonci, ker sem ubistvu še dremala. Iz omare sem potegnila črne raztrgane pajkice in belo obleko. Počasi sem šla proti kopalnici in se uredila. No medtem ko se urejam, naj se vam predstavim. Sem Hannah Dexter. Stara sem 16 let in obiskujem srednjo šolo. Živim v Melbournu v Avstraliji, to je drugo največje mesto v Avstraliji. Imam mlajšo sestro Amando in starejšega brata Jacksona. Živimo v bloku v centru mesta. Mama in oče sta ločena, zato živimo z mamo, oče pa živi čisto na drugem koncu mesta in se ubistvu ne pogovarjamo. Imam eno BFF Seleno. Pa ne Gomez ampak Anderson. Sva tudi sošolki in vsak dan preživiva skupaj. Če mislite da sva v šoli popularni, se motite. Na naši šoli je najbolj popularna Pamela z svojima frendicama Lucy in Brianno.

No zdaj pa še slike.

Jaz, Hannah:
Selena:

Ostale slike pa še dam ko se mi ne da iskat .

Ko sem se uredila sem stekla v garažo po kolo in se že odpeljala do šole. Tam me je čakala Selena z velikim nasmeškom na obrazu. ''Hej.'' jo pozdravim. ''Haj.'' me pozdravi nazaj. Šli sva noter v garderobo. ''Ti veš da bosta brata Jai in Luke Brooks hodila na našo šolo?'' vpraša. ''In kdo sta to?'' vprašam. ''OMG! To je kot da ne bi vedela kdo so One Direction! brata Brooks sta najbolj vroča fanta v Avstraliji. Iz skupine Janoskians, ki imajo videosmešnice.'' reče Selena in me začudeno gleda. ''Pa kaj potem, saj sta samo navadna fanta.'' odvrnem. Takrat pa je prišla mimo Pamela in za njo Lucy in Brianna.

''Bolje za vaju da se izogibata jutri Jaia in Lukea, ker sta navadne zgube.'' reče Pamela. ''In ti misliš da se bosta zaljubila ravno v tebe?'' reče Selena. ''Vate sigurno ne.'' odvrne Lucy. Samo povlekla sem Seleno za roko in šli sva do učilnice. ''Pusti Sel, ni vredno.'' rečem in sedem za mizo. Zavzdihnila je in še sama sedla. Potem pa je v učilnico prišla učiteljica zgodovine.
25. junij 2012
Daj nexti pizda..ka čakas? nov let? :'o < 33333333333
25. junij 2012
Ko je bilo konec pouka sem se poslovila od Selene in odhitela domov. Pred vrati bloka je stala Amanda. ''Amanda kaj ti delaš tukaj? Naj ugibam, pozabila si ključ.'' rečem in se zasmejem. ''Ja. No to zdaj ni pomembno. Je res da Jai in Luke Brooks prideta na vašo šolo?'' vpraša. ''Pa kaj vam je, saj sta čisto navadna najstnika! Res vas ne razumem.'' rečem in odklenem vrata. Amanda je skomignila z rameni in mi sledila na dvigalo. Do večera sva gledali filme ker mame in Jacksona ni bilo doma. Mama je do večera v službi, Jackson pa je sigurno z punco Emmo nekje.
Naslednje jutro je deževalo. Dež sovražim najbolj od vsega na svetu. Tokrat sem šla v šolo peš in naenkrat je mimo prišel nek avto in me pošprical. Ustavil se je ob robu ceste in ven je stopil nek moški z dežnikom. Približal se mi je. ''Hey, oprosti za tole.Pridi z nami da te peljemo.'' reče. ''Ne hvala, ne vozim se z neznanci.'' odvrnem in se odmaknem. ''Oh daj no, zdaj si nas že videla, pridi no.'' reče in me kar povleče noter. ''Obtožila vas bom za ugrabitev!'' jim zabrusim. V avtu so bili trije fantje, kar precej so si bili podobni.
25. junij 2012
Next :'D < 3
25. junij 2012
Eden izmed njih se je smejal in me opazoval. ''Kaj je pa tebi tako smešno?'' vprašam in ga grdo pogledam. ''Ti.'' odvrne. ''Res zelo smešno, slinavec!'' mu zabrusim in izstopim iz avta ker smo prispeli k šoli. On in tisti ki je očitno njegov dvojček sta prav tako izstopila. Zavzdnihnila sem in se odpravila v šolo, onadva pa za mano. ''Jaiiii! Luke!'' so začele vpit punce. Obrnila sem se in opazila da sta to onadva.

Do mene je pritekla Selena in me objela. ''Jai in Luke sta tukaj!'' reče navdušeno. ''Pa kaj? Tisti Jai je itak bedak. Smeje se čisto za brezveze, očitno mu je slava stopila v glavo.'' rečem. Selena me je začudeno gledala. ''Njun trapasti brat me je na poti v šolo pošprical in so me peljali zraven.'' dodam. ''OMG!'' zakriči Sel, da jo je verjetno cela šola slišala. Mimo je šel Luke in pomežiknil Seleni..
25. junij 2012
Next! < 3 ;$
27. junij 2012
iza da ti ne bo prišlo no
27. junij 2012
o.O zaka bi mi pršlo? x'D < 3
27. junij 2012
zarad luke-a (jamesa-hec) < 3
27. junij 2012
Pa a bi nehala? A ti prnesem selotejp da boš tih? :'D < 3
27. junij 2012
zarad mene, sam sej zdaj ne govorim ampak tipkam < 3
27. junij 2012
Šuti k Jai no x'D < 3
27. junij 2012
šuti k jai wtf HAHHAHAHAH
27. junij 2012
Ja pol pa spizdi x'D < 3
27. junij 2012
lubica to je moja forum tema in ne ti men naj spizdim, ko ti bom spet jamesa začela omenjat :3
27. junij 2012
Ja no x'D < 3
27. junij 2012
okey kaj natancno bi naj zdaj blo to?
27. junij 2012
iza: pridna bit
kelly: ej nevem, naj ti predstavim mojo bff izo, skup sma fukjene in naju niti sam bog ne razume po mojem hahah :'D
27. junij 2012
Nism js fuknena pa ti tud ne :@ midve sva sam nore :'D < 3
27. junij 2012
a je kaka razlika sploh? < 3
27. junij 2012
Nwm x'D nexti zgodbo! :@@@@ < 3
27. junij 2012
daj jo ti < 3
27. junij 2012
Ne -.-' nadaljuj zgodbo! :@ < 3
27. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg