u178075
u178075
Bila je sobota.Ležala sem v svoji mehki,topli postelji."Danes je tisti dan," sem veselo pomislila in se vstala iz postelje.Oblekla sem se v kratke hlače in v majico, tako da sem kazala popek.Stekla sem po stopnica navzdol,kjer sta v kuhinji že sedeli mami in moja babica.Babi je zajela sapo in se zdrznila,mami pa me je z mernim,a odločnim glasom uprašala,kot da nebi vedela:"Kaj imaš oblečeno?" Nasmejala sem se,pokazala na majico in rekla:"Domov pridem pozno." Stekla sem do vhodnih vrat,a ne dovolj hitro da nebi babice slišala zajokati.To mi je šlo zelo na živce.Moja družina je bila zelo uglajena in ena takih:"Kaj pa si bodo ostali misili..." Zato niso mogli vrjeti v kakšno upornico sem zrastla.A to mi je bilo zelo všeč.Življenje izven okviraja normalnega.Obula sem si gležnarje in stekla do majhneg travnika, kjer me je že čakal Jack."Julie" mi je zaklical,jaz pa se mu stekla v objem.Pri njemu sem se počutila varno,ljubljeno.Nekaj časa sva še stala v objemu, potem pa me je pogledal naraavnost v moje modre oči."Nekaj bi ti rad podaril,saj veš za najino enomesečno obletnico".Iz žepa je vzel majhno črno šlatlico in mi jo porinil v roke.Polna pričakovanje sem jo odprla."Prečudovita je" sem dahnila s tresočim glasom.Zapestnico krvavo rdeče barve sem si dala na roko.Na njej pa sta bili napisani najni imeni.Poljubila sem ga.Začudeno me je pogledal zato sem dodala:"To je moje darilo,"sem se mu nasmehila.Na moje veliko olajšanje mi je nasmeh vrnil."Pridi z amano"je rekel in me prijel za roko.Popeljal me je do šole,v kateri sem opravljala 2.letnik.Odprl je stranska vrata,jaz pa sem si znova in znova postavljala vprašanje:"Kje je dobil ključ?"Odšla sva na balkon nad avlo.Vsedla sva se na ograjo, in se prijela za roke.Pred njim sem bila lahko kdor sem,in ne mestno uglajeno dekle.Ampak jaz,upornica.Tudi on je bil upornik.Njegov oče je bil v zaporu,zato je živel z mamo in sestro.Med tem,ko sva se pogovarjala pa sva zaslišala korake,a bilo je prepozno na vratih,ki so vodila na balkon je stala postava,ki mi je bil zelo znana.
_____________________________________________________________________________
To je moja prva zgodbica taku da se že opravičujm kr ni popouna.Plis pravo mnenje o njej.Next?
16. avgust 2014
u177126
u177126
pravo mnenje o njej je da JE popouna, tko da ne govort da ni<3
neeeext
16. avgust 2014
u159129
u159129
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!
16. avgust 2014
nextt<3
16. avgust 2014
next
16. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. avgust 2014
next! krasna je! piši naprej, kr je cool!
18. avgust 2014
u178075
u178075
tle zgledam mal starejša ampak ok
18. avgust 2014
cool!
18. avgust 2014
next
19. avgust 2014
u178075
u178075
Prevzel me je strah.Oseba je stopila na žarek svetlobe,ki je prihajal iz okna na sredini stene."Glej,glej"je reel glas za katerega sem bila prepričana, da vem komu pripada. Jack je stopil da ravnatelja, ki mi je namenil končno- sem- te- ujel-pogled. Ničesar nisem razumela. Ravnatelj se je obrnil na petah-to je bilo zanj značilno-in mi pomignil naj mu sledim.Odpeljal me je v njegovo pisarno, jaz pa sem se "nagonsko" vsedla na stol, nasproti njegovega-ločevala naju je le miza. V pisarni sem se počutila kar domače, saj sem v njej kar pogosto sedela. Jack se je usedel poleg mene, a ni bil videti niti malo zaskrbljen. Newem če se mi je samo zdelo,ali je bil res celo malo... vesel. nekaj časa je nad nami lebdela neprijetna tišina.Čez nekaj časa pa je ravnatelj, z svojim samozavestnim glasom rekel:Torej...kaj počneš na šoli? Ali želiš nadoknaditi dni med letom, za katere si se odločila da jih boš špricala, ali kako vi že temu rečete?" Zadnjih 5 besed je rekel bolj samemu sebi, kot pa meni. Nisem vedela kaj naj mu rečem, zato sem se pretvarjala da me močno zanima njegova miza. Pogledal je Jacka z očetovskim pogledom,katerega jaz nikdar nisem prejela od svojega očeta. "Dobro opravljeno,Jack" Takrat pa sem silovito dvignila pogled. "Hvala," mu je odvrnil. Videla sem njegov nasmeh na obrazu, a ni bil takšen kot približno dvema urama,ko mi je dal zapestnico. Bil hudoben in nesramen. Pogledala sem ravnatelja in nato Jacka, to sem ponovila še kar nekajkrat, dokler mi ni ravnatelj razložil:"Vse je bila past.Jacka sem prosil za uslugo. Da mi da razlogo, da te izključim iz šole." Te besede so mi še kar nekaj časa odmevale v mislih."Ampak, ampak kaj pa... midva?" sem z nekoliko rotečim in tresočim glasom vprašala fanta, za katerega sem nekdaj mislila,da je izjemna oseba in me ne bi nikoli izdal. Moje zavedanje, če so to samo sanje iz katerih se bom vsak čas zbudila, ali resničnost, je temeljilo na njegovem odgovoru. Prhnil je. Nisem vedela ali želim izvedeti zakaj. Še preden sem karkoli rekla, je nadaljeval: " Ne oglašanje na telefon, izgovori, da sem bolan...Kaj misliš, da so pomenili?" Začela sem se spominjati SMS-ov, zaradi katerih, me je skrbelo po cel dan. "Nikoli nisva obstajala midva." Te besede so se mi zapičile v srce. Takrat pa sem se zlomila.Vedela sem da se bo to zgodilo, a res nisem mislila, da danes. Stekla sem iz pisarne, v katero se nikoli nisem hotela vrniti. Slišala sem kako ravnatelj Mitchberg kliče moje starše, zato sem se zavedala, da se bom slej ko prej morala vrniti v tisto prekleto pisarno.
_____________________________________________________________________________

Evo sory ker je tuk cajta trajalo.
Kaj mislte, da bo ravnatelj rekel mami?
Mnenje??
Next?
20. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. avgust 2014
u178075
u178075
Pisarna:




20. avgust 2014
u177126
u177126
Ok, oblubila sm ti razpis tko, da bom kr začela
This is perfect and amazing and so f***ing awsome.
Ne, res popouno jeeeeee(če še enkrt rečeš, da ni mislm, da veš kaj se bo zgodil muahahahhaha)
Ok zakaj sm začela razmišlat, kaj bom nardila, če boš še enkrt pomisla, da bi nehala???
Ne bom te ubila, kr pol itak ne boš mogla več tega pisat in tega nočm, tko da te bom sm zaprla v sobo z računalnikom, dokler ne boš napisala nexta.... I'm weird(sm prou napisala??? kr čist možnu, da nism...)
In pol bojo pršli me zaslišat in bom jz čist unu, kaj, jst ne?! pffff
hahhahah ne sej ne ignorerej kr sm prej napisala.........
Jz sm čist mal zašla s teme ne......ups!?
Ok nazaj k zgodbici...mislm jz ti lahku še 100-krat povem da je perfect, ampak nima smisla, tko da boš kr mogla vrjet če povem 5-krat(pa še ne da se mi hah)
Drugič dej mal prej neextt(in briga me če se ti neda pretipkat, boš pač mogla, če ne drgač ti bom pa narekvala, vsaj prej bom zvedla kaj se zgodiiiiii....!!!)
No, ti kr dans nadaljuj..........boš?!?
prosimmmmmm(puppy face)





Mislm ne morš tem učkom odrečt nextaaaa........!!!!!!!!!!!!!!
Evo sory ker je tuk cajta trajalo. - bolš da drugič ne..... ne sej ti si kr čs uzem, da bo še naprej tako cool
Kaj mislte, da bo ravnatelj rekel mami?
Nwm kaj pa ji bo? ooooo, mam idejo, napiš naprej pa bom vedla
Mnenje??
Supeeer je, pa coool, pa perfect, pa popouno(sej vem da je istooo), pa ful, ful dobrrrrrr!!!!!!!
Next?
Ne veš vse to sem napisala, da ti povem, da nehej pisat(wtf). Kero uprašanje je to? Itak, da next!!!!!<333





NEEEEEEEEEEEEEEEEXTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20. avgust 2014
u178075
u178075
ooo hvala<3<3<3 rachel sory ampak bom ju3 nextala sej ga mam že napisanga sam še pretipkatt ga morm tko da jutr ga dobiš.Aja pa ja mi boš narekovala hahahah res hvala ti hahaha sej veš da name puppy face nedeluje pogosokrat ahhah ampak je pa res cute <3<3<3<3
20. avgust 2014
u178075
u178075
Aja pa vem da resno mislš tisto da me boš v sobo zaprla taku da ja bom drugič pohitela hahahaha
20. avgust 2014
Nekt Julie! čist noter sem padla. Kaj bo ravnatelj rekel mami- ne vem, ampak premišljujem...
Zdi se mi- je že Rachel vse povedala taku, da ne bom šeenkrat vsega ponavlala
Ampak morm vseen povedat da je krasno in čedalje bol zanimivo, zato pisi, pisi, pisi...
22. avgust 2014
neext
25. avgust 2014
u178075
u178075






Mal je dolgo trajalo ampak evo vam next. Aja pa v prvem nextu sem po nesreči čist zamenala imena in ja tej punci v zgodbi ni ime Julie ampak Kathelyn, ful sory ampak sm se zmotila..No ni važn skratka tukej mate next
___________________________________________________________________________
Počasi, z veliko nejevolje sem se odpravila iz ženskega stranišča, saj sem že slišala, kako je nekdo odprl vrata pisarne. Vedela sem, da če se ne bom v hipu pojavila na stolu nasproti ravnatelja, bo samo še huje. Ko sem prišla v pisarno sem se usedla poleg Jacka, moja starša pa ste se že pogovarjala z ravnateljem. Ko sta me videla sta me pogledala z velikim razočaranjem. Gospod Mitchberg je z veliko podrobnostmi opisal kaj se je zgodilo. Od svojega prvega dne sem vedela da sem "trn v njegovi peti." Na koncu pa je moja mami rekla "Oprostite, to se ne bo več zgodilo." Oči se je nemo obrnil k meni in mi namenil- Če še enkrat to narediš ne bo dobro- pogled. "Vem, da se ne bo, saj je vaša hči izključena iz umetnostne šole v Birminghamu. Jutri je njen zadnji dan, dal ji bom možnost, da se poslovi od svojih sošolcev." Čeprav je nisem videla, sem vedela da bi se moja mami najraje ugreznila v tla, tako jo je bilo sram. A bilo mi je vseeno. Čez nekaj trenutkov pa je oči prvič spregovoril: "Razumeva." Vstal se je, sledila pa mu je tudi mami,ki je bila na robu izbruha jeze.Odšla sta v taki naglici, da se je začudil tudi ravnatelj. Nazadnje sem se vstala tudi jaz, se obrnila proti Jacku in ga z vso močjo udarila naravnost v nos, da se je iz njega ulila kri "Bedak." Ni se odzval, saj je vedel, da si je to zaslužil. Bila sem na robu solz. Nisem jih mogla več zadrževati. Nisem jih mogla več zadrževati. Spet sem stekla iz pisarne. Solze so se mi ulile po licih. Stekla sem iz šole, na poti pa srečala svoje starša, ki so sta bila čisto pretresena. Oče je zrl v tla, mama pa se je neprestano obračala, da vi videla, če se bo slučajno, kdo prikazal izza vogala. Bila je čisto bleda. Stekla sem mimo njiju oče pa mi je ukazal: "Kathelyn, takoj se ustavi." A nisem ga poslušala. Tekla sem naprej. V mislih sem še vedno slišala Jackove besede: "Nikoli nisva obstajala midva." Spomnila sem se na kraj, ki mi je bil zelo pri srcu. "Ja tam moram iti, " sem si rekla v mislih. Tekla sem še kar nekaj časa, dokler nisem prišla do jase. To ni bila jasa, na kateri sva se sprehajala z Jackom. Počutila sem se kot, da bi se mi življenje sesulo. Zdaj sem bila samo še "razvalina" katero je v življenju zanimala samo še glasba. Tekla sem po jasi posejani z marjeticami. Včasih sem jih rada povohala, in se ob tem vedno nasmehnila. Zdaj je bilo drugače. Prevzela me je žalost. "Včasih si bila vesela, kaj se je zgodilo?" A bilo je res, zdaj nisem več stara vesela Kathelyn. Odšla sem do majhnega potoka. Usedla sem se na kamen, si sezula čevlje, noge pa potopila v vodo. Iz žepa na hlačah, sem vzela majhen zvezek. To je bil najin zvezek. Že s prve strani se mi je smehljal Jack. Jezno sem jo odtrgala, in tako usodo je čakalo tudi vse ostale strani. Na koncu sem zvezek vrgla v potok, kjer ga je odnesel tok. Bil je takšen kot jaz: nemočen, sam. Mrzla solza mi je spolzela po licu, nato še ena in še ena. Bilo mi je vseeno če me kdo vidi, ali če se za mano podre svet. Še nekaj časa sem bila zatopljena v svoje misli, dokler mi ni na ramo padla dežna kaplja. Pogleda sem v nebo, bilo je temno in mračno. Takrat pa je začelo močno deževati, tako močno, da sem bila v hipu čisto premočena. Nisem imela druge izbira, mogla sem iti domov. Ko sem prišla na našo ulico sem videla luč, ki je prihajala iz naše kuhinje. Odprla sem vhodna vrata,kjer sem se zaletela v kup kovčkov. "Pojdi si spakirat, juti odidemo" mi je naročil oče. "Ampak..." "Misliš, da to kar si storila ni dovolj?" je že skoraj kričal oče. Jezno sem šla v sobo in zaloputnila vrata.
_____________________________________________________________________________
Kam mislte da bodo šli?
Je cool?
Kritike, pohvale,razpis?
Next??
27. avgust 2014
u177126
u177126
nwm
ja itak
kritik ni, ker je cool
neeeeeeeeextttt
27. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
28. avgust 2014
ne vem
cool julie!
nadaljuj! Misl next
08. september 2014
Neeeeeeeeeeext + nova bralka
14. september 2014
u178075
u178075
Vsem ku berete to zgodbo bi samu rada sporočila, da next bo pršu ku bom mela cajt taku da upam, da ne bom zgubila bralk, ampak zdej pač nimam časa.
19. september 2014
sej ni panike kr čas si uzem
19. september 2014
u177126
u177126
sej je cool ne bomo nehal brt
19. september 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg