Forum
u69661
u69661
Zdej pa. Žijooo :* Pišem zgodbo. In ne bo glauna šjora ampak tip. Enjoy !
_________________________________________________________________________
Živjo. Sem Luka in hodim v srednjo šolo. Sem med najbolj priljubljenimi na šoli. In to mi ni všeč. Saj sem le branil svojo punco, ker jo je bivši pretepal. Halo , kje je tu logika ? Da pretepaš svoje dekle ? Zame je ni. Torej imam razmršene rjave lase in zeleno-rjave oči. Sem visok in suh.
Zdaj pa zgodba.
__ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __
Vzel sem v roko kitaro in vadil. Vadil sem za nastop, ki se bliža. Ja, sem vodja benda. Benda ki ga sestavlja 5 oseb, ki so tudi najboljši prijatelji. Jaz (kitarist pevec) , Bruno (bobnist), Lan (kitarist) , Janja (moja punca in stranska pevka) in še Aleks (pevec in kitarist). Vadil sem razne pesmi ki pridejo v poštev za nastop. Zraven sem še razmišljal kako bi izboljšal bend. Res da je bil že odličen a malce poboljšave ne škodi. Ko sem končal sem šel v kuhinjo, vzel jabolko in steklenico vode ter odšel v gozd. Tam globoko v gozdu, kjer je moje skrivališče. Vsedel sem se na klopco in jedel jabolko. V teh nekaj dneh se je marsikaj zgodilo. Z Janjo sva se večkrat sprla, zvedel sem da se starša ločujeta, prijatelji niso več to kar so bili. Vse se je poslabšalo, ko sem postal poplaren. Sovražim biti popularen. Marsikdo bi se začudil ko bi prebral da ni uredu biti popularen. Res je da imaš več prijateljev, a večina jih je z tabo samo zato da bi bili še oni popularni. Dekleta se ti prilizujejo in samo zato da bi bil z njimi naredijo karkoli. Tudi slečejo se. Brezveze. In taka kot so ta dekleta je tudi Janja. Zdaj se sprašujete zakaj sem z njo ? Zato, ker sta najina očeta dobra 'stara' prijatelja. In Janjin oče bi naredil vse samo zato da bi bila njegova ljuba hčer srečna. Nočem nje, hočem dekle ki ga bom vreden. Ki me bo ljubilo tako kot jaz njo, spoštovalo tako kot jaz njo.
Moje razmišljanje je prekinil telefonski klic. "Ja? Pridem. Prav. Adijo!" in že sem odšel proti Janjinem domu. Ko sem prispel pred hišo , sem pozvonil in vstopil. Odšel sem v njeno sobo.
__________________________________________________________________________________
Na anketo odgovori - HVALA

Kako se ti zdi ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. december 2011
Next ;Đ
25. december 2011
u69661
u69661
Pišem jutri. Hvala za pozornost.
25. december 2011
u69661
u69661
In tam se zagledal Janjo kako se poljublja in objema z ... Aleksom ?! "Kaj ?! Kako me lahko tako izdasta ? Oba sta ničvredna izmečka. Sovražim vaju. Nista več dobrošla v skupini!" sem zarjovel in stekel ven.
Tekel sem in tekel. Ustavil sem se šele v samotnem kotičku parka, ki ga nihče ne obiskuje. In par solzic mi je spolzelo po licu. Ni res! Nisem reva, le fant s čustvi sem... Hitro sem si obrisal solze in se zatopil v razmišljanje. "Kako sta mi lahko to naredila ?" sem si mrmral. Kmalu sem odšel proti domu ko sem zaslišal... Petje. Ja petje neke punce.. Hodil sem v smeri glasu. In ko sem prišel sem se skril za grm. Poslušal sem jo..In gledal. Bila je zelo lepa. Imela je črne lase ki so bili malo kraužlasti, a ne dosti. Bila je tako zelo zelo lepa... Zelo je dobro pela. Pela je to pesem:

Poznal sem to pesem. In bila je v načrtu za nastop. Čakaj... Lahko bi z njo pela duet... Moram jo vprašati. Ko je končala peti sem začel ploskati in ona se je prestrašila. "Nič se ne boj. Sem Luka. In ti?" sem ji podal roko "Jaz sem.. Anja." je rekla in se rahlo nasmehnila. "Veš, ravno sem odšel ko sem te zaslišal. Zelo zelo zelo dobro poješ. Ali je to samo tako ali si v katerem bendu ?" odkimala je in se zopet sladko nasmehnila. "Potem bi lahko danes prišla na avdicijo. Ob 15h . Kaj meniš ?" sem se nasmehnil. "Lahko." je bila kratka. "Zapiši si naslov." sem ji rekel in ji narekoval naslov. "Tu pridi. Adijo. Se vidimo!" sem rekel in se nasmehnil. Počasi sem odšel in vzel v roke mobitel. Poklical sem člane benda in jim vse pojasnil. "Ali sta to res naredila?" so me spraševali jaz pa sem jim rekel "Pojasnim pozneje." in odklenil hišo. Pripravil sem si nekaj za jest in nato pripravil garažo za obiske. Malo sem še posedel pred TV-jem nato so prišli. Prišli so samo fantje. In tudi Aleks ? "Kaj počneš tu, baraba?" sem se razjezil. "Prišel sem na sestanek...Ti me ne moreš kar tako vreči ven." je rekel in se namuznil. "Ja pa te lahko. Tu nisi dobrodošel. Na svidenje. " sem ga že hotel vreči ven. "Sicer se pa ostali strinjajo, da se to najboljšemu prijatelju ne dela. Se strinjate?" sem vprašal in vsi so pokimali. "To ti bom še vrnil, luzer." mi je zabrusil in zapustil prostor. Kmalu je prišla Anja. "Živjo Luka. Oprosti ker zamujam.. Imela sem pomembne opravke."je rekla in si slekla plašč. Predstavil sem jo ostalim in ji zaigral na kitaro tisto pesem od prej. Poskušala sva peti duet in bili so navdušeni. "Kje si bila do zdaj?" je vprašal Bruno in se nasmehnil. Kmalu so se še oni priključili in bili smo odlični.
____________________________________________________________
NEXT ?
26. december 2011
u69661
u69661
Luka;Janja:Bruno :


26. december 2011
u69661
u69661
Lan :
Aleks:
In še Anja:


26. december 2011
u64528
u64528
A nima anja crnih las naxt
26. december 2011
u69661
u69661
Ja vem... Sam nism našla nobene najbolj primerne slikce..
In pol sm dala to.
Sicer si pa lohka predstaulate, da ma črne.
26. december 2011
awww všeč mi je next!
26. december 2011
u69661
u69661
Hvala Nika.Nikica
__ __ __ __ __ __
Nekaj časa smo še vadili nato pa je morala Anja v poletno službo. Delala je kot natakarica v baru All day all night.
Poslovili smo se in nato so me takoj začeli napadati "No zdaj nam pojasni to zadevo z Aleksom in Janjo. Ta deklina Anja bi bila prava zate.. Veš?" in podobno. "No pač.. Neka oseba ki je ne poznam me je poklicala in rekla naj grem pogledat Janjo. In res sem šel .. In nato sem videl kako se Aleks in Janja poljubljata. Nato sem jima še očital kako si drzneta in podobno, nato sem odšel. Bil sem prizadet in stekel sem v park. Takrat sem slišal Anjo ki je pela... In pač potem je bilo kar se je tu zgodilo." sem končal in vdihnil svež zrak.
Nekst ?
26. december 2011
Jaaaaaaaaaa.
Meni je tut ime Anja
27. december 2011
next!!! nzk
27. december 2011
u61571
u61571
nexxtttt
27. december 2011
u69661
u69661
NEXTAM JU3
29. december 2011
u69661
u69661
Zbrisala bom profil tko da lahk kdo drug nexta. ADIJO4EVER
29. december 2011
awwwwwwwww ne whyyy?
30. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg