Forum
u70873
u70873
Ime mi je Eva Lina. stara sem 14 let. Doma smo na majhni kmetiji v okolici Maribora. imam psičko in mucko. Prijatelji me kličejo kar Evelina saj je po njihovem mnenju vseeno kako napišeš.
Bilo je normalno torkovo, jutro zbudila sem se in ugotovila da sem zamudila na avtobus. Mama in ata sta se kot ponavadi kregala kaj bo za kosilo. Mucka Pika pa je mjavkala ker smo jo zaprli v omaro z čevlji. Psička Pikica pa je cvilila ker je bila lačna. Tako je vsako jutro. Komaj sem prilezla do šole. Spomnila sem se da učiteljica zgodovine zmeraj zamudi za nekaj minut. Kot za nalašč pa danes spet ni zamudila. Ko sem vstopila v razred maje učitlca nadrla:"Gospodična Swift! Spet zamujate?? Za kazen boste morali napisati po pouku 10.000-krat nesmem zamujati!""pa ne tečnari baba 100let stara!" Sem si mislila in vsedla na prostor ter zavila z očmi. Učilca je začela spraševat in kot za nalašč je vprašala tudi mene in mojo najbolšo prijateljico Ivano. Ona je dobila 5 jaz pa 1-2. Drugo uro sem imela angleščino. In tudi to sem bila vprašana dobila sem 5. Po angleščini sem imela geografijo. Ko sem prišla v razred me je kar zmrazilo. Sedela sem pri oknu zraven Ivane. Cel čas sem gledala na zemljevid ZDA in razmišljala kje je sedaj moja sestra Taylor. pred štirimi leti smo se preselili iz Wyomissinga (ZDA) v Slovenijo. Na žalost Taylor ni šla z nami. Včasih jo obiščemo. Starša pravita da bom poletji lahko šla z Ivano v ZDA k sestri za nekaj tednov. Čist sem že happy. Tako je minila geografija imela sem dve uri slovenščine. Spomnila sem se da pišemo neki bedni spis. pol mamo pa še športno. Igrali smo košarko. V skupino sem volila Ivano, Tino in Saro. Seveda smo zmagale in ker sem vedela da bomo sem šla z eno važno tečnobo stavit da če one zmagajo ji jaz gam 20€ če pa me zmagamo pa mi ona da 40€ in dobila sem 40€. Po športni sem šla kar naravnost domov. Poslovila sem se od Ivane. doma sem vrgla torbo v temni kot v moji sobi in šla na fb.

Bote brali??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. april 2013
u70873
u70873
slike:
jaz:Muca Pika:Psička Pikica:Ivana:


03. april 2013
next!!
27. april 2013
nneeeeeeextt
27. april 2013
u70873
u70873
nextam:
na fbju sem malo pogledala kaj je novega potem pa sla s psičko Pikico na sprehod v park.v parku sen se vsedla na klop in Pikici metala palčko. naenkrat pa mi zazvoni telefon. pogledala sem na telefon in videla da me kliče neznana oseba saj je nimam v imeniku. začel se je pogovor:
j: jaz o: oseba
j: prosim?
O: heyy. Taylor tu!
J: heyy taylot kak si??
O: vredu. ti??
J: tut. kaj ti veš kdaj lahko pridem k tebi??
O: ne nevem lahko pa že zaj spakiraš pa prideš.
J: ja bom vprašala mamo pa te pol pokliče. aja kaj živali lahko pridejo zraven??
O: ja lahko ja.
J: kje pa si zdaj??
O: v Londonu.
J: aha. adijo
O: adijo.
in z Pikico sva odšli domov.
***************************************************************************************************
a) kaj se bo zgodilo doma??
b) ali bo mama dovolila??
c) mnenje??
d) next??
28. april 2013
next
28. april 2013
next
28. april 2013
u70873
u70873
mene samo zanima če naj 1D noter vklučim.
pa če kera hoče da je kaka njena ideja not naj mi sporočilo pošlje
14. maj 2013
u113334
u113334
next
23. maj 2013
u70873
u70873
kaj naj 1D not vklučim al ne?? samo vprašam
23. maj 2013
u113334
u113334
ne
24. maj 2013
ja
next!!
24. maj 2013
u70873
u70873
sem dobila še en glas od girl wolf in je rekla da naj. zato jih bom vklučla in prosim da niste jezne. next:
******Eva******
ko sem prišla domov sem odvezala pkico in rekla mami da me je klicala Tay (taylor) in rekla da lahko grem k njej. mama je bola seveda vesela in privolila da lahko grem. poklicala sem Tay in najin pogovoj je potekal tako:
J: jaz T:tay
J: heyy
T: prosim kdo kliče?? (se je oglasil moški glas)
J: jaz sem Eva in rabila bi Tay!
T: aaaaa ti si verjetno njena sestrica. (mi je dgovoril moški glas)
J: ja to sem jaz! kdo ste pa vi če smem vprašat???
T: nerabiš me vikati. jaz sem Harry Styles!
J: me veseli da sem vas.....ups te spoznala. od nekod se mi zdi tvoje ime poznano.....
T(H): sem član skupine One Direction.
J: ahaa. te skupine pa ne poznam....
T: Cupcake kdo kliče???
T(H): tvoja sestra kliče.
T: Lina!! si mamo že vprašala če lahko prideš??
J: ja sem in rekla je da lahko grem jutri na letalo. vendar pod enim pogojem.....
T: katerim??
J: da vzamem Piko in Pikico zraven.
T: ok te pa vzami mojega ljubčeka zraven.
J: bom prišla in ju pripeljala zraven. BYBY!!
T: ok ko greš na letalo me pokliči! in ne pozabi da sem v Londonu!!!!!
in tako sva prekinili. mami se rekla da grem pakirati. odletela sem v mojo sobo in prižgala računalnik. izpod postelje sem vzela kovček in ga odprla. na računalniku sem se prijavila na skype in na twitter. jejjj!!!! Tay je na skypu. avnokar mi je poslala video call. seveda sem sprejela. vsi trije torej jaz, tay in harry smo se začeli pogovarjati. morem priznat da je harry še kar lušten. " glej mene!!" je naenkrat zaklical harry "Lina vklopi zelevizijo na 10 in boš vidla celo skupino ker ima intervju!!" in to sem storila "wawwww!!!" mi je zastal dih ko sem videla tega 'princa'. "čakajta nekdo škrampa po vratih!!" vstala sem se iz postelje in odprla vrata noter pa sta pritekali moji princeski. vsedla sem se nazaj v posteljo. " prostita..." " pikicaaaaa!" je zaklica Tay ko je videla psa na meni "lej kaka lepaaa mucikaaaaa!!!!!" je rekel harry ko je videl na meni še mačko. " nič morama it se vidimo jutri!" je rekla tay in prekinila . jaz sem šla do konca spakirat stvari in potem sem zaspala....
****zjutraj****
ko sem se zbudila sem se šla oblečt in sfrizirat. joj skoraj sem pozabla. hitro sem še spakirala stvari za piko. nato pa še oblekce ta pikico. s kavčki sem šla do kuhinje. kjer je mama ravno namerava it v mojo sobo in me zbudit. "oooo. si že tu torej lahko grrema?" me je vprašala jaz pa se ji samo odkimala. vzela je mojo prtljago jaz pa živalci. v avto sem le tiho sedela in božala piko. kmalu sva pišli na letališče in se vkrcali v letoalo. čez nekaj minut je letalo vzletelo. bila sem zraven nekega lepega 'princa' ki mislim da je bil en iz One Direction. imel je rjave lase in rjave oči omsgggg! kak je popuni!!! vzela sem telefon in šla na youtube da vidim kak sploh oni pojejo. ko sem vtipkala ime skupine sem začutila pogled na sebi. kmalu smo pristali. preden sem se izkrcala sem si v naročje vzela pikico in piko ter odšla do kjer sta me že čakala Tay in Harry. malo pred njima sem odložila pikico na tla piko pa sem še zmiraj nosila (na prtljago nisem pozabila). pred njima sem se zaustavla saj sem čutila da je harry gledal mojo mačko kot tele v nova vrata. " hayy a lahko primeš piko?" sem vprašala Harryja in on pa je prikimal. dala sem mu jo in se zahvalila. spet sem začutila nekoga za mano. obrnila sem se in videla 'princa'. vsedli smo se v limuzino in odpeljali 'domov'...
************
kak se vam zdi??
mnenje??
next??
28. maj 2013
u70873
u70873
*omsgggg! pomeni - o moj sexy bog!
sicer sem želela napisat omfg ampak gre tako tudi
29. maj 2013
dobro!!!
piši še tako naprej
next!!!
30. maj 2013
neextt (y)
01. junij 2013
u70873
u70873
nexte bom pisala med vikendi.
04. junij 2013
u70873
u70873
next**
*******
doma me je pričakalo presenečenje. bili so še vsi ostali fantje iz skupine. tay me je predstavla in oni so se meni mislim da smo se dobro 'zaštekali'. mislim da sem si zapomnila imena. kapa+črtasta majca=Louis; lačen+blont=Niall; resen+toy story=Liam; rjavi lasje+rjave oči+princ=Zayn<33 in kravžli+zelene oke=Harry. ker je bilo pozno (zelooo dolgo sem rabila da sem jih razločila). smo se odpravili spat.
**zjutraj**
kot vedno sem se navajena na šolo sama zbodila ob pol šestih. kar takoj sem se stuširala in odpravila jutranjo rutino. umila sem si zobe, se počesala ter malo našminkala samo maskara, barvica in malo semčila ter nesmem pozabiti gloss. oblekla sem si kratko razvlečeno majico in kavbojke ki so na strani imeli malšlice. pripravljena sem bila na zajterk. pojedla sem sendvič potem pa je pričla tudi tay. ko je pojedla te njene muslije mi je rekla da se grema preurediti. hitro se je oblekla in ubula potem pa sva šli. prvo k frizerju kjer mi je pobarvala lase in mi jih tudi postrigla. potem sva šle po trgovinah. vsepovsot sva nekaj kupile. ko sva prišle domov polne z vrečkami naju je pričakalo na mizi kosilo. mmm lazanja. obužujem jih. ko sva pojedli pa sem psičko predala Liamu mačko pa Harryju sama sem se malo sprehodila po parku in si ogledovala dekleta, fante, grevesa in podobno. zraven sem imela malo večjo torbo toliko da je noter polek denarnice, telefona in slušalk še A4 risalni blok in kuliko črno in modro. začela sem risati saj mi je bil dolg čas. narisala sem otroke kako se gugajo, jezero in most ter še nekaj posebnih dreves. ko sem vse narisala sem si risbe ogledala in ugotovila da mi je uspelo.

nova jaz:


14. junij 2013
u70873
u70873
vam kaj ni všeč??
14. junij 2013
u70873
u70873
Sporočam vam da bom to zgodbico nehala pisat.
20. julij 2013
u70873
u70873
namesto teh tem pa sem začela pisat nasedni dve:

вєѕт ∂αуѕ σƒ му ℓιƒє:
Lilly Ann je normalna najstnica, stara je 17 let in čez meces in pol bo postala polnoletna. V življenju ji gre dobroin vse kar si zaželi tudi dobi a ni razvajena. V šoli jo imajo radi fanta pa še vseeno ni dobila. Ko končno spozna ljubezen svojega življenja in dobi fanta ter spozna največje pevske zvezde pa se ji življenje spremeni...
link: http://www.igre123.com/forum/tema/best-days-of-my-life-(one-direction-fan-fanic)/58556/
∂ση'т ѕαу уσυя ѕσяяу:
Bella je navadno dekle ki živi v razkošni hiše vendar ne mislit da je njeno življenje lahko. Zraven nje v hiši živijo 3 sestre Zendaya (17), Perrie (20) in Selena (21). Ker so njeni starši bogati ji ne dovolijo hoditi v šolo čeprav si vse želijo.nekega dne pa se Bella in Zendaya opogumita in se prijavita na x-factor. Tam spoznata tudi dosti novih prijateljev vendar Bello preseneti oseba ki se je spomni a neve od kot...
link: http://www.igre123.com/forum/tema/n-s-s-!-(-n-n-f-n-f-n)/58887/
20. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg